CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στο χέρι του Παναθηναϊκού το combo

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League στη Λεωφόρο, εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

(Δευτέρα 19:30) Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι με αντίπαλο ανταγωνιστή του για το πρωτάθλημα πολύ κατώτερος ο Παναθηναϊκός, από καθαρή τύχη πήρε έναν βαθμό που δεν άξιζε. Σε κάθε περίπτωση έμεινε στην κορυφή, έστω και αν η ΑΕΚ χρωστάει ένα παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Αναστασίου σώθηκε εύκολα, δεν κατάφερε να μπει στη μάχη για την εξάδα ήταν σε ολόκληρη την χρονιά μη ανταγωνιστικός με τους μεγάλους. Μοιάζει στο χέρι του Παναθηναϊκού να κερδίσει με over 1,5 που δίνεται κάτω από το 1.50 και καταγράφει πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Εκτός παραμένει ο Βέρμπιτς (19/2) που με την εικόνα που έχει όλη την χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί απώλεια, κάρτες ο Σάρλια (13/0). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Μπερνάρ (21/1). Επανέρχεται στην ενδεκάδα όμως ο βασικός Μάγκνουσον μετά από καιρό.

Κάρτες ο μεσοεπιθετικός Κολοβός (21/2) και ο χαφ Ντίας (20/0)μ τραυματίας ο εξτρέμ Νταγκό (16/2) επιστρέφουν ο στόπερ Μαλής (7/1) και ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης (15/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

TAGS CHARLIE BETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ