CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στο χέρι του Παναθηναϊκού το 2.23 κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι Μπερνάρ και Σπόραρ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Βόλο
Οι Μπερνάρ και Σπόραρ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Βόλο INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η δράση στη Super League και σειρά παίρνει η 11η αγωνιστική. Δεσπόζει το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Σειρά παίρνει η 11η αγωνιστική στη Super League με το ντέρμπι αιωνίων μεταξύ του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και του τρίτου Ολυμπιακού να δεσπόζει. Στην Τρίπολη δοκιμάζεται η δεύτερη ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα. Τον ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ. Κόλμαν εναντίον Πάρντιου στο Περιστέρι.

(Σάββατο 15:45) Λαμία - Βόλος

Έχει ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει ο Βόλος μετά τον ταπεινωτικό τρόπο που έχασε από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Η Λαμία έχει πολύ καλύτερη εικόνα από ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως εξακολουθεί να έχει θέμα στο γκολ. Έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα σε 10 παιχνίδια. Το γεγονός πως σκοράρει πολύ πιο εύκολα ο Βόλος τού δίνει προβάδισμα για να πάρει αποτέλεσμα, αν δεν είχε προηγηθεί το 1-5 από τον Παναθηναϊκό δεν θα έδιναν οι εταιρίες σε τιμές φαβορί την Λαμία. Το Χ2 στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισαν για τους γηπεδούχους ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (8/0) κι ο εξτρέμ Τσιλούλης (9/0). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Μποάκι (4/1) και Μανούσος (8/0). Αμφίβολος για τον Βόλο o εξτρέμ Β. Φερνάντεθ (5/0), χάνει τη σεζόν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Παπαδόπουλος.

(Σάββατο 18:30) ΟΦΗ - Ιωνικός

Πήρε σημαντικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ στο Βικελιδης στο ντεμπούτο του αξιόλογου, με πολύ γεμάτο βιογραφικό, Νταμπράουσκας στον πάγκο. Για 3η συνεχόμενη φορά προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ο Ιωνικός. Έχει παίξει πολλά must win παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να τα κερδίσει η ομάδα του Σπανού και βρίσκεται σε πίεση. Τυχερός μάλιστα ήταν που πήρε τον βαθμό, ήταν καλύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός. Μεγάλη ευκαιρία δίνεται στον Λιθουανό τεχνικό να ξεκινήσει με νίκη εντός έδρας, καθώς βρίσκει αντίπαλο μία πιο αγχωμένη ομάδα από την δική του. Ο άσος στο 2.09 στον μέσο όρο των εταιριών.

Παραμένει εκτός ο φορ Ντικό (8/0), ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1) κι ο εξτρέμ Τσιλιανίδης. Για τον Σπανό αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Οφόσου (3/0).

(Σάββατο 19:00) Ατρόμητος - Άρης

Σημαντικά τα τελευταία τρία παιχνίδια για τον Πάρντιου. Μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια και έχει αρχίσει η αμφισβήτηση για τις πρακτικές του. Χρειάζεται οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει αδικαιολόγητη πτώση στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του Κόλμαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και με τον Βόλο εντός 0-2 και στην Λειβαδιά ήττα με 2-1. Αλλοπρόσαλλη ομάδα ο Άρης. χωρίς αρχή και τέλος δίχως ξεκάθαρες σταθερές στο παιχνίδι του. Η πιο λογική επιλογή είναι να πάμε στο Goal/Goal που δίνεται στο 1.99 στο μέσο όρο των εταιριών.

Στο ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες θα βοηθήσει το γεγονός πως είναι τελικά διαθέσιμοι οι δύο πιο κομβικοί μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων Μουνίθ για τους γηπεδούχους, Μαντσίνι για τους φιλοξενούμενους. Εξέτισε και επιστρέφει ο Πάλμα, μειώθηκε η ποινή του Ζερβινιό στη μια αγωνιστική και επιστρέφει.

(Σάββατο 21:00) ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Γκρίνια και αμφισβήτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε η ήττα και η φοβική εμφάνιση με 2-0 από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -14, η εικόνα που δείχνει δεν αφήνει περιθώρια πως μπορεί να γυρίσει η κατάσταση, ταβάνι μοιάζει η 4η θέση. Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πως το ρόστερ δεν μπορεί να ψάξει για κάτι περισσότερο και ασκεί πίεση και ρίχνει ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο ΠΑΣ πέτυχε τεράστια νίκη επί του Αστέρα αξιοποιώντας την κούραση που έβγαλαν οι παίκτης του Μεταξά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και επικράτησε με 2-1.

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι από αυτά που ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα κερδίσει αν όμως δεν ξεκινήσει καλά το κλίμα θα γίνει δύσκολο και με βάση τις συνθήκες που επικρατούν δεν αξίζουν οι χαμηλές τιμές στον άσο, προτιμότερο να πάμε πάσο. Κέρδισε πόντους ο Στάικος, καθώς με το κοουτσάρισμα του κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Πήρε βαθμό από 2-0 στη Νίκαια, κέρδισε με 2-1 από 0-1 τον Αστέρα επικρατώντας του Σπανού και Μεταξά στη μάχη των πάγκων.

Σημαντικά προβλήματα έχει να λύσει ο Λουτσέσκου, εκτός ο Νάρεϊ (10/4), κάρτες ο Κούρτιτς (10/3), τραυματίες οι Τσαούσης (9/0), Λύρατζης (8/0) και Βιεϊρίνια (6/0), σημαντική η επιστροφή του Ζίβκοβιτς (7/0), δεν αποκλείεται να γυρίσει ο Τόμας (5/1). Πρόβλημα με τον μέσο Καραχάλιο (10/0), εκτός βάσει συμφωνίας ο δανεικός εξτρέμ Τζίμας (10/0), τραυματίες ο μπακ Κιάκος (8/0) και ο μέσος Ριένστρα (5/0).

(Κυριακή 16:00) Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι πολλά για τον Παναιτωλικό και η εμφάνιση στη Νίκαια δείχνει πως πλησιάζει η ώρα που θα επιστρέψει η καλά δουλεμένη ομάδα του Αναστασίου στις νίκες. Στις εξέδρες θα βρίσκεται ο Κούμαν, καλεσμένος του Αναστασίου, ο Παναιτωλικός δεν έχει χάσει την επαφή του με την 6η θέση, είναι ανώτερη ομάδα από τον Λεβαδειακό και στο χέρι του να επιστρέψει στις νίκες.

Σημαντική και δίκαιη η επικράτηση του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο, πρώτη για το πρωτάθλημα, όμως στο Αγρίνιο ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ο άσος στο 1.83 στον μέσο όρο των εταιριών.

Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους ο μέσος Ντίας (8/0) και ο μπακ Μπακάκης (3/0). Εξέτισε ο Μπελμοντ και είναι στην διάθεση του Βέλιτς.

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό να τρέχει ρεκόρ 10 συνεχόμενων νικών και να έχει τεράστια ευκαιρία να σκοτώσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Με νίκη η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παίρνει προβάδισμα 13 βαθμών από τον Ολυμπιακό και για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι με νίκη θα μειώσουν την διαφορά στο -7 και θα μπουν γερά στη μάχη του τίτλου.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερες σταθερές σαν ομάδα και δεν μοιάζει εύκολο να χάσει από έναν παίκτη. Θα πρέπει να πάρει το κέντρο ο Ολυμπιακός να του λειτουργήσει άψογα το passing game ώστε να μπορέσουν οι Χουάνγκ - Μπιέλ - Χάμες να παίξουν ανάμεσα στις γραμμές του και να του δημιουργήσουν πρόβλημα με συνεργασίες. Το βράδυ της Πέμπτης οι ερυθρόλευκοι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League έχασαν στο Φάληρο από τη Ναντ με 2-0.

Η άμυνα του Ολυμπιακού μοιάζει πιο εύκολο να νικηθεί ακόμη και από ατομικό παιχνίδι. Δηλαδή να απομονώσει ο Παλάσιος τον Ρέαμπτσουκ, είτε να βγουν φάσεις με τον Σπόραρ να πέφτει απευθείας πάνω στο δίδυμο του Παπασταθόπουλου με τον Ντόι. Έχει τεράστια ευκαιρία να αφήσει από πολύ νωρίς εκτός τίτλου ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό και βάσει εικόνας και κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι στο χέρι του να τα καταφέρει. Ο άσος στο 2.23 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εκτός του Αϊτόρ (9/8), δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ο Γιοβάνοβιτς. Εκτός οι Γκάρι Ροντρίγκες (5/2), Μπα (7/0) για τους φιλοξενούμενους, επιστρέφουν οι Βρσάλκο και Σισέ, αλλά λογικά δεν θα ξεκινήσουν.

(Κυριακή 20:30) Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Πρόβλημα φυσικής κατάστασης έχει προκύψει στον Αστέρα που δεν κατάφερε να κρατήσει το 0-2 στην Τούμπα, δέχτηκε πολλές καθαρές ευκαιρίες και θα μπορούσε ακόμη και να χάσει το παιχνίδι. Στους Ζωσιμάδες στο ίδιο χρονικό σημείο κατέρρευσε και το υπέρ του 0-1 έγινε εύκολα 2-1. Η ΑΕΚ παίζει σε πολύ υψηλή ένταση, τρέχει, πρεσάρει και είναι στο χέρι της να αναδείξει το πρόβλημα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζει ο Αστέρας και να πάρει ένα τεράστιο τρίποντο. Το διπλό στο 1.67 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τιμωρημένος ο μπακ Γκαρντάφσκι (10/1), αμφίβολοι οι εξτρέμ Μπαρτόλο (9/0), Τιλίκα (10/3), επιστρέφουν ο φορ Μπαράλες (8/1) και ο μπακ Καρμόνα (6/0), πάντα εκτός ο μεσοεπιθετικός Μπερτόγλιο (6/0). Έχει τρία προβλήματα ο Αλμέιδα, χτύπησε ο Βίντα (10/0) έχει Μουντιάλ και δεν θα ρισκάρει, ετοιμοπόλεμος ο Αραούχο (10/3), προλαβαίνει λογικά Μουκουντί (6/1).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ