FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στην… κόψη του ξυραφιού η μάχη του τίτλου

Ο Πινέδα με τον Μεϊτέ στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ο Πινέδα με τον Μεϊτέ στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ INTIME

Ντέρμπι κορυφή στην OPAP Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πρόβα τελικού στο Βικελίδης μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Λαμία. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και ποντάρει σε επιλογές.

Λαμία - Ολυμπιακός (17:00)

Την έκανε την προσπάθειά της και στην Τούμπα η Λαμία, προηγήθηκε του ΠΑΟΚ, δέχθηκε την ισοφάριση στη λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη δεν άντεξε. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στα playoffs, το ζητούμενο για την ομάδα του Βόκολου είναι να μην τελειώσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα χωρίς να πάρει έστω έναν βαθμό. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Κι εκεί που το πρωτάθλημα φαινόταν χαμένο μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήρθε η 3η αγωνιστική να δώσει ξανά κάποιες ελπίδες στον Ολυμπιακό για ανατροπή των δεδομένων. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ θα παίξουν τα… ρέστα τους στη συνέχεια, τιμωρημένος είναι ο Ποντένσε, λογικά επιστρέφει ο Όρτα, εκτός Ορτέγκα, Φορτούνης, Τσικίνιος και Κάρμο με Αλεξανδρόπουλο.

Στην κανονική διάρκεια η Λαμία είχε νικήσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν θέλουν να υποστούν κάτι αντίστοιχο, επιλέγω Over 1,5 ημίχρονο.

Άρης - Παναθηναϊκός (19:30)

Ο Άρης προσπαθεί να κρατήσει έναν υψηλό ρυθμό, ενόψει του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο Καραϊσκάκης δεν άξιζε να πάρει κάτι, τώρα όμως αντιμετωπίζει την ομάδα που θα βρει και στον τελικό, μια νίκη θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ψυχολογικό σκέλος, μοναδική απουσία ο Βέλεθ.

Από την εσωστρέφεια ξανά στην αποθέωση και στα όνειρα τίτλου, τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, η νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε ξανά βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και τίποτα δεδομένο, οι πράσινοι θα είναι ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη, εξέτισε ο Παλάσιος και επιστρέφει. Έτοιμος ο Σπόραρ, εκτός Κώτσιρας και Γερεμέγεφ. Πάγια εκτός Αϊτόρ και Σένκεφελντ.

Στο Βικελίδης θα διεξαχθεί… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου, το κίνητρο είναι μεγάλο και στις δύο πλευρές για διαφορετικούς λόγους, το Goal/Goal είναι αρκετά πιθανό.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (20:30)

Στο εντός έδρας με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ πήρε περισσότερα απ’ όσα δικαιολογούσε η απόδοσή της, στη Λεωφόρο δεν πήρε τίποτα και πλέον βρέθηκε στην 2η θέση. Δεν έχει την ορμή της περσινής ομάδας, αυτό ψάχνει ο Αλμέιδα, παίκτες… κλειδιά δίνουν λιγότερα απ’ όσα έχουν προσφέρει στο παρελθόν. Έχει πάρει τον… αέρα του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena με 3 στα 3 και τέρματα 8-0. Μοναδική απουσία αυτή του Στάνκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ είχε συνέπεια κόντρα στη Λαμία, το ματς ήταν δύσκολο, χρειάστηκε να κάνει ανατροπή. Πέρασε μόνος στην κορυφή και φυσικά η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να αποδειχθεί η σημαντικότερη της σεζόν, καθώς αν νικήσει θα γίνει και το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχει κακή παράδοση, το… στοίχημα είναι τεράστιο για τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του. Πάγια εκτός ο Νάσμπεργκ.

Τεράστιο ματς, οι αποδόσεις δίνουν φαβορί την ΑΕΚ, η παράδοση είναι επίσης με το μέρος των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ όμως έχει δεδομένη ποιότητα, θεωρώ πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Ολυμπιακός: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.35), 17:00
  • Άρης - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 19:30
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ