CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στοίχημα υπομονής στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αραούχο και Κουρμπέλης μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Αραούχο και Κουρμπέλης μάχονται για την μπάλα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Σέντρα στα playoffs της Stoiximan Super League. Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, μάχη στην OPAP Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 17:30) Βόλος - Ολυμπιακός

Τεράστιο διπλό στην OPAP Arena πέτυχε ο Ολυμπιακός που τον βάζει γερά στη μάχη του πρωταθλήματος. Η κλήρωση ιδανική στα δύο πρώτα παιχνίδια, δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Μίτσελ να ξεκινήσει με δύο νίκες και να κερδίσει ακόμη περισσότερο έδαφος. Ο Βόλος είχε έναν προβληματικό δεύτερο γύρο, έχει χάσει πραγματικά πολύ εύκολα, όλα τα παιχνίδια με τους διεκδικητές του τίτλου στο γήπεδο του. Ούτε ικανός μοιάζει, ούτε τη διάθεση φαίνεται να έχει για να κάνει ζημιά σε κάποια από τις ομάδες που παίζει για τον τίτλο. Το διπλό λογικά σε χαμηλές τιμές, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.65.

Για τον Βόλο εξέτισε ο στόπερ Σιέλης (21/0), επιστρέφει ο χαφ Γκάγκι (7/1). Πάγια εκτός ο χαφ Μεσκίδα (19/1) και ο Μπαριέντος (18/2). Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Χουάνγκ (24/2), Μπιέλ (21/8), τον τραυματία ο Εμβιλά (22/0), εξέτισε ο Παπασταθόπουλος (18/1). Ετοιμοπόλεμος ο Χάμες (16/5). Αποθεραπεύθηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες (17/2).

(Κυριακή 19:00) Άρης - ΠΑΟΚ

Πάτησε ξανά στην 5η θέση ο Άρης, με τη νίκη που πέτυχε επι του ΠΑΣ, θέση που του προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε στο -7 από την πρώτη θέση την κανονική περίοδο χρειάζεται υπέρβαση στα playoffs για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του που είναι η πρώτη δυάδα.

Ασφαλώς και πρόκειται για ένα σύνολο που έχει εξελιχθεί σημαντικά και που έχει αποδείξει στα μεγάλα παιχνίδια πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν τα ντέρμπι όμως ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα. Επιλογή η κόντρα στα δύο πράγματα που είναι πιο δύσκολο να συμβούν να κερδίσει ο Άρης και να δούμε ντέρμπι με πολλά γκολ. Το Χ2 με under 3,5 στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών

Εξέτισαν για τον Άρη ο μπακ Οντουμπάγιο (20/1) κι ο χαφ Ετέμπο (20/1), δεν πρόλαβε ο εξτρέμ Ρουπ (4/1). Για τον ΠΑΟΚ εξαιρετικά αμφίβολος ο κομβικός Ίνγκασον (24/2). Νοκ άουτ ο Νάσμπεργκ (8/1). Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου.

(Κυριακή 21:30) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Σφαλιάρα δέχτηκε η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή από τον Ολυμπιακό. Ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, έβγαλε τα στοιχεία της στο γήπεδο, δεν κατάφερε να σκοράρει και από τη στιγμή που το γκολ δεν ήρθε πλήρωσε την κακή μέρα των Βίντα - Μουκουντί και το ρίσκο που κρύβει το ποδόσφαιρο του Αλμέιδα. Ήταν κακή η αντίδραση της μετά το 0-1.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το πάθημα με τον Ολυμπιακό, η απουσία του Βίντα, σε συνδυασμό με την κακή εικόνα του Μουκουντί περιμένω να κάνει τον Αλμέιδα κάπως πιο προσεκτικό. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έτσι κι αλλιώς έχει σαν όπλο την καλή αμυντική λειτουργία και έχει ένα απίθανο ρεκόρ με 20/26 under 2,5 στην κανονική περίοδο. Το under 2,5 κοντά στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Απουσία ο τιμωρημένος με κάρτες Βίντα (22/1). Πρόλαβαν και μπήκαν αποστολή Λιβάι Γκαρσία (23/11) και Μουκουντί (20/1). Επιστρέφουν για τον Γιοβάνοβιτς οι Μπερνάρ (21/1) και Σένκεφελντ (20/0). Δεν πρόλαβε ο Σπόραρ (23/8), νοκ άουτ ο Σάρλια (14/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ