FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνει τρίποντο και πειστική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Ο Φώτης Ιωαννίδης στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Πέντε αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Stoiximan Super League που ολοκληρώνουν την 24η αγωνιστική. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (16:30)

Τεράστιο διπλό για τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πανηγύρισε τη νίκη στον Βόλο, εκεί που έδειχνε να… καταρρέει, πιστεύει ξανά στην παραμονή έπιασε το υπόλοιπο γκρουπ που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ιδανικά θα ήθελαν να δώσουν συνέχεια οι Γιαννιώτες, Νάγκι (τερματοφύλακας) και Παμλίδης δεν πρόλαβαν, όπως και ο στόπερ Εραμούσπε.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τραϊανός Δέλλας στον πάγκο του ΟΦΗ, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη, στρίμωξε τον Πανσερραϊκό στα… σχοινιά και του έβαλε 4 γκολ, η πιο παραγωγική εμφάνιση της ομάδας τη φετινή σεζόν. Αυτό το τρίποντο έδωσε σημαντική ανάσα, το ρόστερ είναι γεμάτο, επιστρέφει ο Μεγιάδο, νοκ άουτ ο Λάρσον.

Η νίκη εξυπηρετεί τα θέλω των γηπεδούχων, οι Κρητικοί θα παίξουν πολύ πιο άνετοι και με καλή ψυχολογία, περιμένω γκολ και από τους δύο. Πιέζεται ελαφρώς τις τελευταίες ώρες η συγκεκριμένη επιλογή.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (17:00)

Έβγαλε σκληράδα ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, πήρε έναν ακόμη πολύτιμο, με τον Γιάννη Πετράκη στην άκρη του πάγκου, δείχνει ικανός να αναρριχηθεί κι άλλο βαθμολογικά και να πάει στο φινάλε της σεζόν με πολύ αυξημένες πιθανότητες παραμονής. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Καρέλης και Ντουάρτε, υπάρχει βάθος στο ρόστερ, η συντονισμένη προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Είναι συνεχόμενα τα… χτυπήματα στον ΠΑΟΚ, έκανε σπουδαίο ματς στη Λεωφόρο, ήταν πολύ ανώτερος από τον Παναθηναϊκό, έχασε μεγάλες ευκαιρίες σε κανονική διάρκεια και παράταση, έγιναν ανεπανάληπτα πράγματα στην διαδικασία των πέναλτι. Θα τα δώσει όλα για να πατήσει άμεσα στα πόδια της η ομάδα του Λουτσέσκου, τιμωρημένοι είναι οι Τόμας και Μπάμπα. Νοκ άουτ Εκόνγκ και Μιχαηλίδης.

Θα πεισμώσει ο ΠΑΟΚ για να μην χάσει άλλος έδαφος στην βαθμολογία, ο Παναιτωλικός θα παίξει κλειστά, επιλέγουμε 2-3 γκολ στο 2.02.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (18:00)

Κάνει... θαύματα ο Μεντιλίμπαρ, από την στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, η βελτίωση είναι τεράστια, πέρα από τις νίκες, η αγωνιστική ταυτότητα των ερυθρόλευκων έχει αλλάξει θεαματικά, παίζουν με άλλο αέρα τόσο εντός όσος και εκτός συνόρων. Ο παράγοντας κούραση μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία και την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος θα φέρει αλλαγές, προσπαθεί να επιστρέψει ο εξτρέμ Μαρτίνς, αλλά ούτε τώρα είναι έτοιμος. Εκτός αποστολής Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Αραμπί, Καρβάλιο.

Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας Τρίπολης, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Παναιτωλικό, βρίσκεται στο -4 από την εξάδα και την Λαμία, καλείται να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση. Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Μπαρτόλο, τραυματίες οι Μουνάφο (χαφ) και Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας). Εκτός ο στόπερ Ζουκάνοβιτς.

Το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο, εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως έχει ψυχολογία στα ύψη. Χαμηλός ο άσος, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Άρης - Βόλος (19:30)

Θεωρητικά ο Άρης είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο μόνο έτσι δεν αντιμετωπίζει τα ματς. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσιάζεται σοβαρή, τα δίνει όλα, παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο. Εξέτισε ο μπακ Οντουμπάτζο και επιστρέφει, δεν πρόλαβε ο Φαμπιάνο. Ανάσες για τον Μοντόγια.

Οι εξελίξεις στον Βόλο τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Λόπεθ, στην θέση του αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης, ο πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε πως θα αφήσει την ομάδα το καλοκαίρι. Τιμωρημένος είναι μπακ Μύγας, επιστρέφει ο Ασλανίδης. Εκτός ο γκολκίπερ Κόστιτς.

Σταθερός και χωρίς πίεση ο Άρης, περίεργο το κλίμα στον Βόλο τη στιγμή που η ομάδα “καίγεται” για βαθμούς, επιλέγω 1 & Goal/Goal. Καταγράφει άνοδο η συγκεκριμένη επιλογή και από το 3.75 πλέον εντοπίζεται στο 4.25.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά (20:00)

Η τύχη στάθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βρέθηκε ουκ ολίγες φορές με την πλάτη στον... τοίχο, αλλά τα κατάφερε και αυτό είναι που μετράει. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία, ο Τερίμ θα πρέπει να δει και το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, χρειάζεται βελτίωση. Υπάρχουν προβλήματα, εκτίει ο Μπερνάρ, τραυματίες είναι οι Τσέριν, Γέντβαϊ, Βέρμπιτς, Χουάνκαρ. Πρόβλημα και με τον Σπόραρ. Εκτός και ο Τζούρισιτς.

Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα... μάτια την ΑΕΚ η Κηφισιά, έχασε αρκετά εύκολα, η ήττα αυτή δεν επηρεάζει ιδιαίτερα, το θέμα είναι να καταφέρει να μαζέψει βαθμούς κόντρα σε ομάδες κοντά στα... κυβικά της. Το πρόγραμμα στην παρούσα φάση είναι δύσκολο, εκτίουν οι Γκόμπελιτς (μπακ), Σολόα (χαφ), Σπίνος (στόπερ), προφανής ο στόχος να μπει η ομάδα στα playouts “καθαρή” από κάρτες.

Την... πάτησε με τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός λογικά θα εμφανιστεί πιο πεισμωμένος, θα βοηθήσει και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, λόγω κούρασης επιλέγω 1 & under 3,5 στο 1.95, το οποίο είχε ανοίξει στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 16:30
  • Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.02), 17:00
  • Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 18:00
  • Άρης - Βόλος: 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.25), 19:30
  • Παναθηναϊκός - Κηφισιά: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.95), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ