CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Προβάδισμα το 1.91 στο Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η έβδομη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται με το Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Στο Περιστέρι ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική της Super League με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα.

(Δευτέρα 18:00) Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης που η ομάδα του Κόλμαν δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Αντίθετα ο ΠΑΣ έχει χάσει σε ποιότητα σε σχέση με την περσινή σεζόν και κάθε αγωνιστική που περνάει φαίνεται πως η φετινή χρονιά θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο στόχος είναι δεδομένο πως θα περιοριστεί στην αποφυγή του υποβιβασμού. Ακόμα και αυτόν τον στόχο θα χρειαστεί πρόοδος για να τον πετύχει. Ο άσος του Ατρόμητου, ο οποίος καταγράφει αρκετά σκαμπανεβάσματα, σε απόδοση 1.91 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφει ο Κλωναρίδης (4/0, 5 ασίστ) στον Ατρόμητο, που έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν και έλειψε στο Γ. Καραϊσκάκης και ο αξιόλογος μπακ Κεχρίντα (3/1). Προς επιστροφή οι βασικοί μέσοι Μπιλμπάο (5/0) και Ριένστρα (3/0) στον ΠΑΣ. Νοκ άουτ ο Ριένστρα (3/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ