FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Σέντρα στα Γιάννενα με απόδοση 5.00+

Προγνωστικά Ελλάδα: Σέντρα στα Γιάννενα με απόδοση 5.00+
INTIME NEWS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά και καταλήγει σε ποντάρισμα άνω του 5.00.

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά (Σάββατο 20:00)

Η περσινή... συνταγή κόντρα στον ενθουσιασμό

Πρώτη σεζόν χωρίς το Γιώργο Χριστοβασίλη στη διοίκηση του ΠΑΣ, οι γιοι του αναλαμβάνουν να δώσουν συνέχεια στο έργο του, η πρώτη αγωνιστική φέρνει στα Γιάννενα την Κηφισιά, μια ομάδα που λογικά ποντάρει στον ενθουσιασμό αλλά και την εμπειρία του Γιάννη Αναστασίου.

Ίδιος κορμός και τα... ηνία παραμένουν στον Στάικο

Ο ΠΑΣ ζορίστηκε λίγο στο φινάλε της περσινής χρονιάς, αλλά δικαίως έμεινε στην κατηγορία, ήταν μια ομάδα που έβγαλε κατά διαστήματα ωραία πράγματα και στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους “μεγάλους” ειδικά εντός έδρας (νίκη με ΑΕΚ, ισοπαλίες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ήττα στο τελευταίο λεπτό από Παναθηναϊκό).

Ο Θανάσης Στάικος πόνταρε στο σύνολο και δικαιώθηκε, ζήτησε να μείνουν -και έγινε- οι βασικοί (εξαίρεση ο Πήλιος, ο οποίος πήγε στην ΑΕΚ). Σημαντική προσθήκη ο τερματοφύλακας, Κλέιμαν (από Βόλο), καλό βιογραφικό ο Αργεντινός επιθετικός Γκάρο, σε θεωρητικό επίπεδο ξεκινάει με αβαντάζ τη... χημεία και την καλή εικόνα στους εντός έδρας αγώνες.

Τα... κλειδιά στον Αναστασίου και νέο ρόστερ

Η άνοδος στη Stoiximan Super League πανηγυρίστηκε δεόντως από την Κηφισιά, η διοίκηση έσπευσε να υπογράψει τον Γιάννη Αναστασίου για να οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα. Η εμπειρία του προπονητή δεδομένη, οι παραστάσεις πολλές, πολλές όμως και οι αλλαγές στο ρόστερ, για την ακρίβεια, έμεινε μόνο ο επιθετικός Τετέι (πρώτος σκόρερ) όλοι οι υπόλοιποι είναι νέοι.

Αυτό αποτελεί το μεγάλο... στοίχημα, καθώς ναι μεν αποκτήθηκαν παίκτες με ποιότητα (Σάκιτς, Μποτία, Οζέγκοβιτς, Αντούνες,Κρίστινσον, Νίνης) αλλά θέλουν χρόνο για να δέσουν και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα πραγματικά μπορούν. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις βοηθούν τα θετικά αποτελέσματα, ζητείται και υπομονή για να βγουν αξιόπιστα συμπεράσματα.

Η χημεία και η ετοιμότητα των γηπεδούχων, είναι στοιχεία που μπορούν να καθορίσουν την αναμέτρηση. Περιμένεις αυτοματισμούς, ένα συμπαγές σχήμα από το σύνολο του Θανάση Στάικου, δεν είναι εύκολο για το Γιάννη Αναστασίου να “δέσει” όλους τους νέους παίκτες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά: 1 & Goal/Goal (απόδοση 5.50), Σάββατο 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ