CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν τα γκολ στο Ιωνικός - ΠΑΟΚ, πιέζεται ο Βόλος

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο Άρης - ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο Άρης - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η μεσοβδόμαδη αγωνιστική στη Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στη Super League. Ο Βόλος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Ιωνικός - ΠΑΟΚ.

(Πέμπτη 19:00) Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα

Με δύο τέρματα ατομικής κλάσης των Φερνάντες και Μπαριέντος ο Βόλος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στη Λαμία. Πάντως μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε δεύτερο συνεχόμενο προβληματικό παιχνίδι, δεν άξιζε να πάρει αποτέλεσμα, δέχτηκε πολλές φάσεις, έχει όμως ταλέντο και παίκτες ικανούς να κάνουν την διαφορά απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες. Ο ΠΑΣ μετά τη νίκη με ανατροπή που πέτυχε επί του Αστέρα έχασε χωρίς να μπορέσει να δώσει μάχη στην Τούμπα. Συνολικά δείχνει έναν εύθραυστο χαρακτήρα που με κάνει να πιστεύω πως θα είναι αρκετή η ατομική κλάση των παικτών του Μπράτσου για να φτάσουν στη νίκη. Ο άσος στο 1.68 στον μέσο όρο των εταιριών, καθώς δέχεται έντονες πιέσεις τις τελευταίες ώρες, είχε ανοίξει κοντά στο 1.80

Κάρτες ο στόπερ Σιέλης (11/0) για τους γηπεδούχους. Τραυματίας παραμένει ο σημαντικός χαφ Καραχάλιος (10/0), ξανά εκτός ο μπακ Κιάκος (8/0) κι ο μέσος Ριένστρα (5/0), επιστρέφει ο εξτρέμ Τζίμας (10/0).

(Πέμπτη 21:30) Ιωνικός - ΠΑΟΚ

Τεράστιο αποτέλεσμα το διπλό στο Ηράκλειο έφερε χαμόγελα στους Νικαιώτες. Το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί έχει και εμπειρία και ποιότητα, δεν δικαιολογείται να κινδυνέψει με υποβιβασμό, το διπλό με τον ΟΦΗ πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας πως μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες για μία νέα αρχή. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον ΠΑΣ και σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες στο ντέρμπι και της ΑΕΚ στην Τρίπολη κάπως έφτιαξε την θέση του. Έχει δύο βατά παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, όμως η εικόνα της ομάδας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει το γκολ ο Ιωνικός. Λογική επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Εκτός ξανά ο μεσοεπιθετικός Άοσμαν (8/1). Εξέτισε ο Κούρτιτς (10/3), αλλά είναι νοκ άουτ για το αποψινό, μπήκε αποστολή ο Νάρεϊ (10/4), τραυματίες παραμένουν οι Λύρατζης (8/0), Τσαούσης (9/0) και Βιεϊρίνια (6/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ