CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν τα γκολ στο Ατρόμητος - Άρης

Ο Λουίς Πάλμα
Ο Λουίς Πάλμα EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η αγωνιστική δράση της ημέρας στη Super League, ξεχωρίζει η μονομαχία Κόλμαν - Πάρντιου στο Περιστέρι.

(Σάββατο 15:45) Λαμία - Βόλος

Έχει ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει ο Βόλος μετά τον ταπεινωτικό τρόπο που έχασε από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Η Λαμία έχει πολύ καλύτερη εικόνα από ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια, όμως εξακολουθεί να έχει θέμα στο γκολ. Έχει πετύχει μόλις 3 τέρματα σε 10 παιχνίδια. Το γεγονός πως σκοράρει πολύ πιο εύκολα ο Βόλος τού δίνει προβάδισμα για να πάρει αποτέλεσμα, αν δεν είχε προηγηθεί το 1-5 από τον Παναθηναϊκό δεν θα έδιναν οι εταιρίες σε τιμές φαβορί την Λαμία. Το Χ2 στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισαν για τους γηπεδούχους ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (8/0) κι ο εξτρέμ Τσιλούλης (9/0). Ετοιμοπόλεμοι οι επιθετικοί Μποάκι (4/1) και Μανούσος (8/0). Αποθεραπεύθηκε για τον Βόλο o εξτρέμ Β. Φερνάντεθ (5/0), χάνει τη σεζόν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Παπαδόπουλος.

(Σάββατο 18:30) ΟΦΗ - Ιωνικός

Πήρε σημαντικό αποτέλεσμα ο ΟΦΗ στο Βικελιδης στο ντεμπούτο του αξιόλογου, με πολύ γεμάτο βιογραφικό, Νταμπράουσκας στον πάγκο. Για 3η συνεχόμενη φορά προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ο Ιωνικός. Έχει παίξει πολλά must win παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να τα κερδίσει η ομάδα του Σπανού και βρίσκεται σε πίεση. Τυχερός μάλιστα ήταν που πήρε τον βαθμό, ήταν καλύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός. Μεγάλη ευκαιρία δίνεται στον Λιθουανό τεχνικό να ξεκινήσει με νίκη εντός έδρας, καθώς βρίσκει αντίπαλο μία πιο αγχωμένη ομάδα από την δική του. Ο άσος στο 2.02 στον μέσο όρο των εταιριών, που καταγράφει μικρές πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Επιστρέφει ο φορ Ντικό (8/0), εκτός ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (2/1) κι ο εξτρέμ Τσιλιανίδης. Πάγια εκτός Μπιφουμά (3/0), Καμάου και Γιοχού (3/0), όπως και ο Γιαννούλης (4/0). Για τον Σπανό εκτός αποστολής είναι ο εξτρέμ Οφόσου (3/0). Off και ο χαφ Άοσμαν (8/1) και ο αμυντικός Μίλο (7/0).

(Σάββατο 19:00) Ατρόμητος - Άρης

Σημαντικά τα τελευταία τρία παιχνίδια για τον Πάρντιου. Μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια και έχει αρχίσει η αμφισβήτηση για τις πρακτικές του. Χρειάζεται οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει αδικαιολόγητη πτώση στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του Κόλμαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και με τον Βόλο εντός 0-2 και στην Λειβαδιά ήττα με 2-1. Αλλοπρόσαλλη ομάδα ο Άρης. χωρίς αρχή και τέλος δίχως ξεκάθαρες σταθερές στο παιχνίδι του. Η πιο λογική επιλογή είναι να πάμε στο Goal/Goal που δίνεται στο 1.99 στο μέσο όρο των εταιριών.

Στο ενδεχόμενο να σκοράρουν οι δύο ομάδες θα βοηθήσει το γεγονός πως είναι τελικά διαθέσιμοι οι δύο πιο κομβικοί μεσοεπιθετικοί των δύο ομάδων Μουνίθ για τους γηπεδούχους, Μαντσίνι για τους φιλοξενούμενους. Εξέτισε και επιστρέφει ο Πάλμα, μειώθηκε η ποινή του Ζερβινιό στη μια αγωνιστική και επιστρέφει. Πάγια εκτός ο Ντουκουρέ (4/0).

(Σάββατο 21:00) ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Γκρίνια και αμφισβήτηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε η ήττα και η φοβική εμφάνιση με 2-0 από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -14, η εικόνα που δείχνει δεν αφήνει περιθώρια πως μπορεί να γυρίσει η κατάσταση, ταβάνι μοιάζει η 4η θέση. Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει πως το ρόστερ δεν μπορεί να ψάξει για κάτι περισσότερο και ασκεί πίεση και ρίχνει ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Ο ΠΑΣ πέτυχε τεράστια νίκη επί του Αστέρα αξιοποιώντας την κούραση που έβγαλαν οι παίκτης του Μεταξά στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και επικράτησε με 2-1.

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι από αυτά που ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα κερδίσει αν όμως δεν ξεκινήσει καλά το κλίμα θα γίνει δύσκολο και με βάση τις συνθήκες που επικρατούν δεν αξίζουν οι χαμηλές τιμές στον άσο, προτιμότερο να πάμε πάσο. Κέρδισε πόντους ο Στάικος, καθώς με το κοουτσάρισμα του κατάφερε να πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Πήρε βαθμό από 2-0 στη Νίκαια, κέρδισε με 2-1 από 0-1 τον Αστέρα επικρατώντας του Σπανού και Μεταξά στη μάχη των πάγκων.

Σημαντικά προβλήματα έχει να λύσει ο Λουτσέσκου, εκτός ο Νάρεϊ (10/4), κάρτες ο Κούρτιτς (10/3), τραυματίες οι Τσαούσης (9/0), Λύρατζης (8/0) και Βιεϊρίνια (6/0), σημαντική η επιστροφή του Ζίβκοβιτς (7/0), δεν αποκλείεται να γυρίσει ο Τόμας (5/1). Πρόβλημα με τον μέσο Καραχάλιο (10/0), εκτός βάσει συμφωνίας ο δανεικός εξτρέμ Τζίμας (10/0), τραυματίες ο μπακ Κιάκος (8/0) και ο μέσος Ριένστρα (5/0). Εκτός ο γκολκίπερ Πριόρ (3/0). Επιστρέφει ο φορ Σταματελόπουλος (6/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ