CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν ο ΠΑΟΚ και τα γκολ στο Ηράκλειο

Ο Νάρεϊ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο
Ο Νάρεϊ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο INTIME NEWS

Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Πέμπτη 17:00) ΟΦΗ - Ατρόμητος

Έκανε υπέρβαση στο θέμα του προπονητή η διοίκηση του ΟΦΗ φέρνοντας στο Ηράκλειο τον αξιόλογο τεχνικό Νταμπράουσκας. Η νίκη με ανατροπή στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή έφερε τους Κρητικούς στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη εβδομάδα ο ΟΦΗ διέλυσε 7-0 σε φιλικό τον Ιωνικό, τέσσερις εβδομάδες μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την ομάδα της Νίκαιας για το πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος με τον Κόλμαν στον πάγκο κάνει καλύτερη σεζόν σε σχέση με τις δύο προηγούμενες δύσκολα όμως θα βρεθεί εντός εξάδας. Την περασμένη εβδομάδα έχασε με 4-1 στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet από τον Ολυμπιακό. Πλασματικό το τελικό αποτέλεσμα, είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει περισσότερα τέρματα και στο δεύτερο μέρος ο Μαρσέλο πέτυχε δύο πολύ δύσκολα γκολ. Η λογική με οδηγεί στο Goal/Goal στο 1.90.

Τιμωρημένος ο αξιόλογος μπακ Μπαλογιάννης (11/1) για τους γηπεδούχους, ανέτοιμος ακόμη ο εξτρέμ Τσιλιανίδης, τραυματίες και οι μεσοεπιθετικοί Τζου (7/0), Καμάου (3/0), εκτός αποστολής έμεινε ο Μπουζούκης (7/0). Σοβαρό πλήγμα για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς χάνει τη σεζόν ο μπακ Κιβρακίδης (3/0), τραυματίας και ο στόπερ Σουάρεθ (9/0), εξέτισε ο μέσος Έρλινγκμαρκ (9/0).

(Πέμπτη 19:30) Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Νέα εποχή για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς είχαμε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό. Μετά από σχεδόν 18 χρόνια, ο Κωστούλας πούλησε τον σύλλογο στον Αμερικανοπολωνό μεγιστάνα Καμίνσκι, που υπόσχεται να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές δεν αφορούν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου βρήκε όπως συνηθίζει την άκρη, βελτίωσε στα τελευταία παιχνίδια την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ έκλεισε καλά τον πρώτο γύρο, ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, απόψε έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τους "ερυθρόλευκους" μετά τη χθεσινή τους γκέλα στα Γιάννινα.

Από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός εξάδας, η ομάδα του Αναστασίου είναι η πιο συνεπής, όμως παίζει παθητικά με τους μεγάλους. Το διπλό στο 1.80.

Έχουν και απουσίες οι γηπεδούχοι: Πρόβλημα στους μπακ, τιμωρημένος ο Αποστολάκης (9/0), νοκ άουτ ο Χατζηθεοδωρίδης (9/0), τέλος η σεζόν με χιαστοό για τον Μπακάκη (5/0). Επίσης, είναι νοκ άουτ ο μέσος Ντουάρτε (11/0) κι ο εξτρέμ Μόρσεϊ (11/1). Για τον ΠΑΟΚ είναι εκτός οι Λύρατζης (8/0), Τσαούσης (9/0), Κούρτιτς (10/3) και Φελίπε Σοάρες (7/1).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ