FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Παιχνίδι με τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

Ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Μπράμπετς στο ΑΕΚ - Άρης
Ο Στίβεν Τσούμπερ με τον Μπράμπετς στο ΑΕΚ - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Λαμία, ενώ η ΑΕΚ τον Άρη. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και ποντάρει σε επιλογές διπλασιασμού.

Παναθηναϊκός - Λαμία (17:00)

Σπουδαία νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Βικελίδης σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι πράσινοι μείωσαν την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς, οι ελπίδες για το πρωτάθλημα αναπτερώθηκαν, το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό τη δεδομένη στιγμή. Εκτός ο Μλαντένοβιτς, "κόπηκε" ο Πέρεθ, όπως και ο Μαντσίνι. Πάγια εκτός Αϊτόρ και Σένκεφελντ.

Η Λαμία το παλεύει, δίνει όσα έχει στα παιχνίδια της κόντρα σε αντιπάλους μεγαλύτερης δυναμικής, αλλά μέχρι στιγμής αδυνατεί να πάρει βαθμούς. Μετράει 7 σερί ήττες η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά δεν χάνει τον προσανατολισμό της, είχε πάρει βαθμό στη Λεωφόρο στην κανονική περίοδο. Έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμός προπονήσεων ο Σαραμαντάς, αλλά δεν θα παίξει άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια καλή ευκαιρία να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά, το ματς θα ανοίξει, 1 & over 3.5.

ΑΕΚ - Άρης (20:30)

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 του ΠΑΟΚ, έδειξε ικανή να πάρει τη νίκη και να περάσει πρώτη, η ομάδα του Λουτσέσκου είχε διαφορετική άποψη και την υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία. Στενεύουν τα περιθώρια για την Ένωση, ο Αλμέιδα δείχνει ήρεμος, τιμωρημένος είναι ο μέσος Σιμάνσκι, τραυματίας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λιβάι Γκαρσία (13 γκολ). Ετοιμοπόλεμος ο Μουκουντί, όπως και ο Άμραμπατ. Πάγια εκτός ο Στάνκοβιτς.

Δεν είχε κακή εικόνα ο Άρης υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, δημιούργησε περισσότερες φάσεις, αλλά του έλειψε η ουσία, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία. Ο βασικός στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στον τελικό του Κυπέλλου, ο Βέλεθ δεν είναι στο 100% ενώ και ο Φαμπιάνο αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, συνεπώς η άμυνα θα έχει αλλαγές. Νοκ άουτ και ο Φεράρι. "Κόπηκε" ο Ντουκουρέ.

Η ΑΕΚ θα πιέσει πολύ για τη νίκη, ο άσος είναι χαμηλός, αυτό που αξίζει να ποντάρουμε είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση στο 2.10 από το αρχικό 1.93.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Λαμία: 1 & Over 3,5 (απόδοση 2.10), 17:00
  • ΑΕΚ - Άρης: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ