CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με υπομονή και σφιχτά στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με combo η ΑΕΚ

Ο Χάμες και ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό
Ο Χάμες και ο Μπερνάρ στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό INTIME

Η μάχη για τον τίτλο στη Stoiximan Super League έχει πάρει φωτιά. Κομβικό το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. Τον Άρη φιλοξενεί η ΑΕΚ. Απέναντι στον Βόλο δοκιμάζεται εντός έδρας ο ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 18:00) ΑΕΚ - Άρης

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έχει πετύχει την πιο σημαντική νίκη στα playoffs, με το διπλό που πέτυχε στην Τούμπα τη δεύτερη αγωνιστική. Βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό, υστερεί στην ισοβαθμία. Η ίδια χρειάζεται να κάνει το καθήκον της, να κερδίσει τον Άρη και να περιμένει να δει πόσο σημαντικό θα είναι το έδαφος που θα κερδίσει αυτή την αγωνιστική.

Είναι σημαντική η διαφορά των δύο ομάδων, η οποία έχει ανοίξει κι άλλο το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Άρης αρχίζει να εμφανίζει πρόβλημα στα τρεξίματα του. Στοιχείο που έκανε την διαφορά την περασμένη Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Ο άσος με over 1,5 στο 1.57, το οποίο καταγράφει πτωτική πορεία.

Δεν πρόλαβε ο Μουκουντί (21/1), όπως και ο Βαν Βερτ (11/4). Τραυματίες Άμραμπατ (25/7) και Σιντιμπέ (11/0).Τιμωρημένος ο φορ Καμαρά (9/1), τραυματίας ο εξτρέμ Ρουπ (4/1). Νοκ άουτ ο Ματέο Γκαρσία (27/2).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - Βόλος

Ντεφορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν ο ΠΑΟΚ και βγήκε οριστικά από την μάχη του τίτλου. Έχασε δίκαια στην Τούμπα στο όριο από την ΑΕΚ, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στο Καραϊσκάκης. Θα γίνει ασφαλώς μία προσπάθεια, μπας και καταφέρουν να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για την ομάδα του Λουτσέσκου να μην δείξει εικόνα παράδοσης.

Οι τιμές πάντως είναι πολύ χαμηλές για νίκη του ΠΑΟΚ και δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση οι παίκτες του Λουτσέσκου ώστε να δικαιολογείται να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι.

Εκτός ο Κετζιόρα (3/1). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Σάστρε (22/0). Εκτός και ο Νάσμπεργκ (8/1). "Κόπηκε" ο Κουλιεράκης (23/2). Για τον Βόλο ετοιμοπόλεμοι ο εξτρέμ Τσιρίνος (10/1) και ο μπακ Σι (8/0).

(Κυριακή 21:00) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Μεγάλο παιχνίδι, ο νικητής θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πάει σε απευθείας μάχη για τον τίτλο με την ΑΕΚ και θα φέρει τεράστιο χτύπημα στον αιώνιο αντίπαλο του. Με βάση τα δύο ντέρμπι της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια και αποτελεί ξεκάθαρη ποδοσφαιρική αδικία που οι δύο ομάδες πήραν από δύο βαθμούς. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εικόνα έπαιξε πως ο Εμβιλά ουσιαστικά έκανε μία χαψιά τον Μπερνάρ.

Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο του και επέτρεψε στους συμπαίκτες του να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο. Όλα δείχνουν πως από εδώ και μπρος ο Γιοβάνοβιτς, θα πάει με τον Τσέριν πιο ψηλά από τους Κουρμπέλη, Πέρεθ. Σχήμα που στερείται δημιουργίας, αλλά κάνει πιο σκληρό τον Παναθηναϊκό. Περιμένω ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα θέλουν να το κερδίσουν, όμως θα έχουν στο μυαλό τους πως πεθαίνουν μόνο με ήττα. Οπότε θα ψάξουν την νίκη στο όριο με ασφάλεια. Το under 2,5 στο 1.52, ανεβαίνει ελάχιστα προς τα πάνω.

Έτοιμος τελικά για τον Γιοβάνοβιτς ο Μπρινιόλι (28 συμ.) που ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα στο Βικελίδης και δεν αγωνίστηκε, πρόλαβε και ο Κώτσιρας (19/0). Εκτός ο Καμπετσής (1/0). Για τον Ολυμπιακό αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος (21/2) που αποχώρησε τραυματίας, νοκ άουτ ο Κανός (8/4). Διαθέσιμος ο Μπα (15/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ