CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: "Καίγονται" Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, στοίχημα με ασφάλεια

Ο Μορέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό
Ο Μορέιρα στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Φουντώνει η αγωνία στη Stoiximan Super League για τη μάχη των playouts. Σειρά παίρνει η τρίτη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα..

(Σάββατο 17:00) Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έμοιαζε να έχει ξεμπερδέψει από την υπόθεση παραμονής, αλλά ένα αρνητικό σερί 11 συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς νίκη τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Το μεγαλύτερο κακό έχει δημιουργηθεί από τις 4 συνεχόμενες ήττες που έχουν έρθει σε άσχημη χρονική περίοδο. Τέσσερις ήττες στη σειρά σε παιχνίδια που δεν ήταν κατώτερος ο ΠΑΣ από τις ομάδες που τον κέρδισαν. Έχασε την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου 0-1 από τον Βόλο, με 18-6 υπέρ του τελικές προσπάθειες. Την πρώτη αγωνιστική των playouts 2-0 στη Λαμία με 6-14 τελικές, 62% κατοχή μπάλας. Την περασμένη αγωνιστική στο 0-1 από τον ΟΦΗ σπατάλησε ξανά σημαντικό αριθμό ευκαιριών, 18-8 ήταν οι τελικές, καμία στο τέρμα.

Η ομάδα του Στάικου πλέον βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και η κλήρωση έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Κληρώθηκε εκτός έδρας με τις τρεις ομάδες που δίνει μαζί τους μάχη παραμονής, έχει ήδη χάσει στη Λαμία. Χρειάζεται οπωσδήποτε στο Περιστέρι απέναντι στον αδιάφορο Ατρόμητο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στην διαδικασία των playouts ο ΠΑΣ. Το Χ2 στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο εξτρέμ Ροτάριου (26/4) για τον Ατρόμητο. Φρέσκια απώλεια ο χαφ Ριένστρα (20/1), λείπουν ξανά ο μέσος Καραχάλιος (21/0) κι ο στόπερ Παντελάκης (21/0), λογικά εκτός ο επιθετικός Λεό (3/0). Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο μπακ Σόρια (27/0).

(Σάββατο 17:30) ΟΦΗ - Λαμία

Μπορεί να είναι σημαντικό, μπορεί και όχι όμως πριν από δύο χρόνια, ο ΟΦΗ προτελευταία αγωνιστική είχε πανηγυρίσει την παραμονή του με διπλό στην έδρα της Λαμίας. Σήμερα την ανάγκη για αποτέλεσμα την έχει η Λαμία. Είναι απίστευτη η μεταμόρφωση, με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο.

Τρέχει ένα ρεκόρ 3-2-0 και μετά το διπλό στο Αγρίνιο βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη θέση και σε μομέντουμ που δείχνει παραμονή. Βαθμολογικά άνετος ο ΟΦΗ μετά το διπλό στα Γιάννινα. Το Χ2 στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει πτωτική πορεία.

Φρέσκο πρόβλημα ο εξτρέμ Τσιλιανίδης (11/1), επιστρέφει ο κομβικός Μεγιάδο (23/0), δεν πρόλαβε τελικά ο Μπαλογιάννης (23/1). "Κόπηκε" ο εξτρέμ Ντζου (11/1). Εξέτισαν και επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (23/4) κι ο φορ Μανούσος (23/0) για τη Λαμία. Εκτός ο ο εξτρέμ Ασκόβσκι (16/0) και ο χαφ Σλίβκα (25/1). Πάγια εκτός οι Αντέτζο (16/0) και Ρόμανιτς (11/0).

(Σάββατο 19:30) Παναιτωλικός - Ιωνικός

Δεν μπορούσαν να φανταστούν στ Νίκαια το απίθανο φορμάρισμα της Λαμίας. Παρότι έχει βελτιωθεί σημαντικά ο Ιωνικός την εποχή Γρηγορίου, το τρελό σερί της Λαμίας με τον Βόκολο στον πάγκο έχει φέρει τον Ιωνικό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο -2 από την παραμονή. Στα θετικά ότι πλέον κυνηγά δύο ομάδες, καθώς στο παιχνίδι της παραμονής μπήκε και ο ΠΑΣ.

Ο Παναιτωλικός άνετος στο +8, πιθανότατα όμως να μην θέλει να δει τον εαυτό του, στο +5 από την επικίνδυνη θέση. Έχω στο μυαλό μου το πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, στις 19 Φλεβάρη. Ο Ιωνικός έχασε με 1-0, όμως ήταν πολύ καλύτερος από τον Παναιτωλικό, που εκείνη την εποχή είχε ασφαλώς πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο σε σχέση με σήμερα. Η εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα σε συνδυασμό με την ανάγκη που έχει για αποτέλεσμα ο Ιωνικός με οδηγεί στο Χ2 στο 1.60.

Νοκ άουτ για τον Παναιτωλικό ο χαφ Ντουάρτε (21/1). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Εκτός αποστολής για τον Ιωνικό ο μπακ Ρουμπουλάκου (5/0), ο φορ Μάνος (7/0) και ο στόπερ Αντούνες (18/0).

(Σάββατο 19:30) Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

Σκληρό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πετράκη η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, προηγήθηκε όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του 1-0. Πλέον βρίσκεται στο -4 από την παραμονή και η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη. Χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στην Τρίπολη, το ζήτημα είναι αν μπορεί. Θυμάμαι το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική περίοδο στην έδρα του Αστέρα, που ο Λεβαδειακός παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24ο λεπτό, δεν είχε κάνει το παραμικρό για να το αξιοποιήσει.

Μοιάζει να εξαρτάται από το πώς θα λειτουργήσει ο Αστέρας η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα. Προσωπικά κόντρα στο κίνητρο δεν πηγαίνω, θα επιλέξω να πάω πάσο.

Επιστρέφουν για τον Αστέρα ο μέσος Μουνάφο (19/1), ο επιθετικός Ρεγκίς (19/3), ο επιθετικός Ζουγλής (5/0) και ο εξτρέμ Κρεσπί (19/3). "Κόπηκε" ο στόπερ Ζουκάνοβιτς. Δεν έχει φρέσκα προβλήματα ο Πετράκης. Στην αποστολή ο Γιαννιώτας (11/0), αλλά θα τσεκαριστεί ο βαθμός ετοιμότητάς του.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ