CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οριακό ντέρμπι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μάχη για τον τίτλο στη Stoiximan Super League έχει πάρει φωτιά. Δεσπόζει το ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs και της τέταρτης των playouts.

(Σάββατο 17:00) Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Έμοιαζε να έχει ξεμπερδέψει από την υπόθεση παραμονής, αλλά ένα αρνητικό σερί 11 συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς νίκη τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Το μεγαλύτερο κακό έχει δημιουργηθεί από τις 4 συνεχόμενες ήττες που έχουν έρθει σε άσχημη χρονική περίοδο. Τέσσερις ήττες στη σειρά σε παιχνίδια που δεν ήταν κατώτερος ο ΠΑΣ από τις ομάδες που τον κέρδισαν. Έχασε την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου 0-1 από τον Βόλο, με 18-6 υπέρ του τελικές προσπάθειες. Την πρώτη αγωνιστική των playouts 2-0 στη Λαμία με 6-14 τελικές, 62% κατοχή μπάλας. Την περασμένη αγωνιστική στο 0-1 από τον ΟΦΗ σπατάλησε ξανά σημαντικό αριθμό ευκαιριών, 18-8 ήταν οι τελικές, καμία στο τέρμα.

Η ομάδα του Στάικου πλέον βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και η κλήρωση έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Κληρώθηκε εκτός έδρας με τις τρεις ομάδες που δίνει μαζί τους μάχη παραμονής, έχει ήδη χάσει στη Λαμία. Χρειάζεται οπωσδήποτε στο Περιστέρι απέναντι στον αδιάφορο Ατρόμητο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στην διαδικασία των playouts ο ΠΑΣ. Το Χ2 στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Χωρίς φρέσκα προβλήματα ο Κόλμαν. Φρέσκια απώλεια ο χαφ Ριένστρα (20/1), λείπουν ξανά ο μέσος Καραχάλιος (21/0) κι ο στόπερ Παντελάκης (21/0), λογικά εκτός ο επιθετικός Λεό (3/0).

(Σάββατο 17:30) ΟΦΗ - Λαμία

Μπορεί να είναι σημαντικό, μπορεί και όχι όμως πριν από δύο χρόνια, ο ΟΦΗ προτελευταία αγωνιστική είχε πανηγυρίσει την παραμονή του με διπλό στην έδρα της Λαμίας. Σήμερα την ανάγκη για αποτέλεσμα την έχει η Λαμία. Είναι απίστευτη η μεταμόρφωση, με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο.

Τρέχει ένα ρεκόρ 3-2-0 και μετά το διπλό στο Αγρίνιο βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη θέση και σε μομέντουμ που δείχνει παραμονή. Βαθμολογικά άνετος ο ΟΦΗ μετά το διπλό στα Γιάννινα. Το Χ2 στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

Φρέσκο πρόβλημα ο εξτρέμ Τσιλιανίδης (11/1), αμφίβολοι και λογικά δεν θα πιεστούν για να αγωνιστούν οι κομβικοί Μεγιάδο (23/0) και Μπαλογιάννης (23/1). Εξέτισαν και επιστρέφουν ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (23/4) κι ο φορ Μανούσος (23/0).

(Σάββατο 19:30) Παναιτωλικός - Ιωνικός

Δεν μπορούσαν να φανταστούν στ Νίκαια το απίθανο φορμάρισμα της Λαμίας. Παρότι έχει βελτιωθεί σημαντικά ο Ιωνικός την εποχή Γρηγορίου, το τρελό σερί της Λαμίας με τον Βόκολο στον πάγκο έχει φέρει τον Ιωνικό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στο -2 από την παραμονή. Στα θετικά ότι πλέον κυνηγά δύο ομάδες, καθώς στο παιχνίδι της παραμονής μπήκε και ο ΠΑΣ.

Ο Παναιτωλικός άνετος στο +8, πιθανότατα όμως να μην θέλει να δει τον εαυτό του, στο +5 από την επικίνδυνη θέση. Έχω στο μυαλό μου το πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Αγρίνιο, στις 19 Φλεβάρη. Ο Ιωνικός έχασε με 1-0, όμως ήταν πολύ καλύτερος από τον Παναιτωλικό, που εκείνη την εποχή είχε ασφαλώς πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο σε σχέση με σήμερα. Η εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα σε συνδυασμό με την ανάγκη που έχει για αποτέλεσμα ο Ιωνικός με οδηγεί στο Χ2 στο 1.60.

(Σάββατο 19:30) Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

Σκληρό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πετράκη η ισοπαλία με τον Ατρόμητο, προηγήθηκε όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπερ του 1-0. Πλέον βρίσκεται στο -4 από την παραμονή και η κατάσταση έχει γίνει πολύ δύσκολη. Χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στην Τρίπολη, το ζήτημα είναι αν μπορεί. Θυμάμαι το μεταξύ τους παιχνίδι για την κανονική περίοδο στην έδρα του Αστέρα, που ο Λεβαδειακός παρότι είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24ο λεπτό, δεν είχε κάνει το παραμικρό για να το αξιοποιήσει.

Μοιάζει να εξαρτάται από το πώς θα λειτουργήσει ο Αστέρας η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα. Προσωπικά κόντρα στο κίνητρο δεν πηγαίνω, θα επιλέξω να πάω πάσο. Προς επιστροφή ο μέσος Μουνάφο (19/1) και ο εξτρέμ Κρεσπί (19/3). Δεν έχει φρέσκα προβλήματα ο Πετράκης.

(Κυριακή 18:00) ΑΕΚ - Άρης

Η ΑΕΚ μέχρι στιγμής έχει πετύχει την πιο σημαντική νίκη στα playoffs, με το διπλό που πέτυχε στην Τούμπα τη δεύτερη αγωνιστική. Βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Παναθηναϊκό, υστερεί στην ισοβαθμία. Η ίδια χρειάζεται να κάνει το καθήκον της, να κερδίσει τον Άρη και να περιμένει να δει πόσο σημαντικό θα είναι το έδαφος που θα κερδίσει αυτή την αγωνιστική.

Είναι σημαντική η διαφορά των δύο ομάδων, η οποία έχει ανοίξει κι άλλο το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Άρης αρχίζει να εμφανίζει πρόβλημα στα τρεξίματα του. Στοιχείο που έκανε την διαφορά την περασμένη Τετάρτη με τον Παναθηναϊκό. Ο άσος με over 1,5 στο 1.70.

Το παλεύει ο Μουκουντί (21/1), τραυματίες Άμραμπατ (25/7), Σιντιμπέ (11/0).Τιμωρημένος ο φορ Καμαρά (9/1), τραυματίας ο εξτρέμ Ρουπ (4/1).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - Βόλος

Ντεφορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν ο ΠΑΟΚ και βγήκε οριστικά από την μάχη του τίτλου. Έχασε δίκαια στην Τούμπα στο όριο από την ΑΕΚ, έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στο Καραϊσκάκης. Θα γίνει ασφαλώς μία προσπάθεια, μπας και καταφέρουν να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για την ομάδα του Λουτσέσκου να μην δείξει εικόνα παράδοσης.

Οι τιμές πάντως είναι πολύ χαμηλές για νίκη του ΠΑΟΚ και δεν είναι σε αγωνιστική κατάσταση οι παίκτες του Λουτσέσκου ώστε να δικαιολογείται να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι. Εκτός ο Κετζιόρα (3/1). Για τον Βόλο αμφίβολοι ο εξτρέμ Τσιρίνος (10/1) και ο μπακ Σι (8/0).

(Κυριακή 21:00) Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Μεγάλο παιχνίδι, ο νικητής θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα πάει σε απευθείας μάχη για τον τίτλο με την ΑΕΚ και θα φέρει τεράστιο χτύπημα στον αιώνιο αντίπαλο του. Με βάση τα δύο ντέρμπι της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια και αποτελεί ξεκάθαρη ποδοσφαιρική αδικία που οι δύο ομάδες πήραν από δύο βαθμούς. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εικόνα έπαιξε πως ο Εμβιλά ουσιαστικά έκανε μία χαψιά τον Μπερνάρ.

Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον χώρο του και επέτρεψε στους συμπαίκτες του να πάρουν τον απόλυτο έλεγχο. Όλα δείχνουν πως από εδώ και μπρος ο Γιοβάνοβιτς, θα πάει με τον Τσέριν πιο ψηλά από τους Κουρμπέλη, Πέρεθ. Σχήμα που στερείται δημιουργίας, αλλά κάνει πιο σκληρό τον Παναθηναϊκό. Περιμένω ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα θέλουν να το κερδίσουν, όμως θα έχουν στο μυαλό τους πως πεθαίνουν μόνο με ήττα. Οπότε θα ψάξουν την νίκη στο όριο με ασφάλεια. Το under 2,5 στο 1.50.

Ερωτηματικό για τον Γιοβάνοβιτς ο Μπρινιόλι (28 συμ.) που ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα στο Βικελίδης και δεν αγωνίστηκε, λογικά προλαβαίνει ο Κώτσιρας (19/0). Για τον Ολυμπιακό αμφίβολος ο Παπασταθόπουλος (21/2) που αποχώρησε τραυματίας, νοκ άουτ ο Κανός (8/4).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ