FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Όλοι "καίγονται" για το ντέρμπι της Τούμπας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME SPORTS

Κομβική η 20η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων.

Έχουμε μια εξόχως σημαντική αγωνιστική μπροστά μας, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα έχει τεράστια σημασία, τόσο για τους δύο μονομάχους καθώς αν υπάρξει νικητής θα μείνει μόνος πρώτος, όσο και για ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι οποίοι ιδανικά θα ήθελαν μια ισοπαλία ώστε να βγουν ευνοημένοι. Σε ένα τέτοιο σενάριο η Ένωση θα πάει και αυτή πρώτη και θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Μεγάλες κόντρες και για τις ομάδες που “καίγονται”, είναι ένα Σαββατοκύριακο το οποίο θα κρίνει πολλά.

Παναιτωλικός - Λαμία (Σάββατο 17:30)

Ανοίγει το ματς στο Αγρίνιο

Πολλά σκαμπανεβάσματα για τον Παναιτωλικό, κι ενώ για το πρωτάθλημα ηττήθηκε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson την Τρίτη πήρε τεράστια νίκη με 2-1 και έβαλε πλώρη για τα ημιτελικά. Είναι σημαντικό το ματς με τη Λαμία, ίσως αλλάξει εντελώς τη σεζόν προς το καλύτερο, τιμωρημένος είναι ο Μλάντεν, δύσκολα θα επιστρέψει ο στόπερ Οικονόμου.

Άστραψε και βρόντηξε η ομάδα του Βόκολου στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά, για πρώτη φορά σε επίπεδο Stoiximan Super League πέτυχε 4 γκολ, πλησίασε ξανά σε απόσταση βολής την πρωτη εξάδα. Πάει στο Αγρίνιο για να δώσει συνέχεια, θα στερηθεί λόγω τιμωρίας τους Σλίβκα και Στάνκο, αμφότεροι σημαντικοί και βασικότατοι.

Ματς ανοικτό, υπάρχει κίνητρο για διαφορετικούς στόχους, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1.95 το Goal/Goal.

Πανσερραϊκός - Βόλος (Σάββατο 19:30)

Στα καλύτερά της η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία

Βρήκε ξανά φόρμα ο Πανσερραϊκός, μετά τη Λαμία, πήρε διπλό και στα Γιάννενα, άνοιξε για τα καλά τη διαφορά από τις ομάδες που κινδυνεύουν, με τέτοια εικόνα δεν πρόκειται να έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ανέλαβε δράση άμεσα στο σκοράρισμα ο Μπετανκόρ, πέτυχε ήδη δύο γκολ, μεταγραφή που αποδεικνύεται... διάνα. Γνωστές οι απουσίες των Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ λόγω Εθνικών ομάδων.

Βαριά ήττα (5η συνεχόμενη) για τον Βόλο από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα εντός έδρας, προβληματική η εικόνα για την ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, νιώθει ξανά μεγάλη πίεση, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τελευταία θέση. Επιστρέφουν οι βασικοί Κόμπα, Ασλανίδης καθώς εξέτισαν, αμφίβολοι παραμένουν οι Τρουιγιέ και Τάχατος.

Η φόρμα αλλά και η συνολική παρουσία των δύο ομάδων γέρνει την πλάστιγγα προς τους γηπεδούχους, ο άσος πληρώνει 2.20

Κηφισιά - Άρης (Σάββατο 20:00)

Ρισκάρει η Κηφισιά, σκοράρει αλλά δεν κρατάει το μηδέν

Ξεκίνησε ιδανικά στη Λαμία η Κηφισιά προηγήθηκε στο σκορ, στη συνέχεια... κατέρρευσε, δέχθηκε 4 γκολ, βαριά ήττα σε μια στιγμή που η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια. Πολλά τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, η άμεση βελτίωση είναι αναγκαία. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες, Σνάιντερλεν και Παπασάββας.

Ο Άρης ξέχασε γρήγορα την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη επικράτησε 3-0 της Νίκης Βόλου και ουσιαστικά “κλείδωσε” την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, η ρεβάνς ακολουθεί άμεσα. Η ομάδα του Μάντζιου δεν χαλαρώνει στο πρωτάθλημα, η εικόνα της είναι αρκετά ισορροπημένη, εκτίει ο βασικός στόπερ Μπράμπετς, αμφίβολοι οι Ζουλς και Τζούρασεκ.

Η Κηφισιά αναγκαστικά θα ρισκάρει, από την άλλη δεν μπορεί να αμυνθεί καλά, δέχεται εύκολα γκολ, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο.

ΑΕΚ - ΟΦΗ (Κυριακή 16:00)

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ παρά τις απουσίες

Από την πιο επιβλητική φετινή εμφάνιση προέρχεται η ΑΕΚ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο, του έβαλε 5 γκολ μέσα στο Περιστέρι, μεγάλη ανακούφιση για τον Αλμέιδα, καθώς πέραν της νίκης, είδε τον Πόνσε να βρίσκει τον εαυτό του και να καλύπτει επάξια το κενό του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πιθανότατα θα λείψει ξανά. Εκτίει ο Ρότα, μένουν εκτός οι Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης, Χατζησαφί, Μουκουντί, Μοχαμάντι.

Κι εκεί που έδειξε να συνέρχεται ο ΟΦΗ μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, ακολούθησε η ήττα από τον ίδιο αντίπαλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, μέσα στην Κρήτη, αποτέλεσμα που κάνει ιδιαιτέρως δύσκολη τη ρεβάνς της Τρίτης στο Αγρίνιο. Προσπαθεί να βρει ισορροπία ο Μελ, λείπουν σημαντικοί παίκτες, εκτίουν οι Βούρος και Νέιρα, τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας, Μπάουμαν.

Η ΑΕΚ θα βάλει τους κανόνες στο συγκεκριμένο ματς, παρά τα προβλήματά της, αν έχει αξία κάτι σαν απόδοση, είναι να νικήσει η Ένωση και στα δύο ημίχρονα, πληρώνει 2.45.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (Κυριακή 17:30)

Πιο φρέσκος ο Αστέρας, με το μυαλό στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

Καλή εικόνα είχε ο Αστέρας στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, ο Ράσταβατς έδειξε ικανοποιημένος. Σημαντική η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη μάχη για την εξάδα, επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μιριτέλο, εξέτισε και ο Καστάνιο (στόπερ), τιμωρημένος είναι ο μέσος Αλάγκμπε και ο βασικός τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος.

Τρομερή αντίδραση για τους Περιστεριώτες, μετά την εντός έδρας συντριβή από την ΑΕΚ, πήγαν και νίκησαν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Προφανώς και θα κάνει διαχείριση ο Ίλιτς, εκτίει ο Γιουμπιτάνα, παραμένουν σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους οι Κεσχρίνα και Αγκιμπού Καμαρά.

Έχουν αρκετές ισοπαλίες αυτές οι δύο ομάδες, τη δεδομένη στιγμή θα δώσω τον πρώτο λόγο στον Αστέρα, λόγω του ματς που ακολουθεί για τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 19:30)

Ευκαιρία για νίκη και δοκιμές έχει ο Ολυμπιακός

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, πήρε διπλό στο Βικελίδης, είχε πειστική εικόνα, η απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς και όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα τη δεδομένη στιγμή. Φουλάρουν μεταγραφικά οι ερυθρόλευκοι, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Όρτα και Τσικίνιο, τιμωρημένοι είναι οι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Κακή εικόνα, ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΣ στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, η ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση, η πίεση μεγαλώνει. Ο Γρηγορίου έθεσε εκτός τον τερματοφύλακα Κλέιμαν, αποκτήθηκε ο Νάγκι από την Λαμία για να καλύψει το κενό του, τιμωρημένοι είναι οι βασικοί Παντελάκης (στόπερ), Τζίνο (χαφ) και Παμλίδης (εξτρέμ).

Τέτοια ματς σπάνια προβληματίζουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πλησιάσει την κορυφή, ο άσος με over 2,5 στο 1.80 μας καλύπτει.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Κυριακή 20:30)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να το πάει στον ρυθμό του

Δεν λέει να αλλάξει τέμπο ο ΠΑΟΚ, μοιράζει γκολ με χαρακτηριστή ευκολία, σε 14 ματς έχει πάρει 13 νίκες, έχει χάσει μόνο στο Βικελίδης από τον Άρη. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περιμένουν αρκετοί, είναι ένα τεστ συνέπειας και αντοχής για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία θέλει να μείνει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας, λείπουν ξανά οι Σαμάτα και Εκόνγκ

Πρώτη ήττα για τους πράσινους στην εποχή Τερίμ, ο Ατρόμητος είχε ουσία, βέβαια ακολουθεί η ρεβάνς στο Περιστέρι όπου μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Είναι βαρύ το πρόγραμμα τη δεδομένη στιγμή, καθώς μετά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το Τριφύλλι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Μπήκε κατευθείαν στη μάχη ο Μπακασέτας, δεν προλαβαίνουν οι Σπόραρ και Βέρμπιτς, δύσκολα και οι Παλάσιος Τσέριν.

Ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να πάει το ματς σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, αμυντικά οι πράσινοι έχουν αδυναμίες, αλλά μπροστά σκοράρουν, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 2.00), Σάββατο 17:30
  • Πανσερραϊκός - Βόλος: 1 (απόδοση 2.20), Σάββατο 19:30
  • Κηφισιά - Άρης: Goal /Goal (απόδοση 1.86), Σάββατο 20:00
  • ΑΕΚ - ΟΦΗ: AEK νικήτρια και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 2.45), Κυριακή 16:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 2.20), Κυριακή 17:30
  • Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.80), Κυριακή 19:30
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), Κυριακή 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ