CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Must win για τον Ατρόμητο

Ο Χατζηϊσαΐας με τον Κιάρτανσον πανηγυρίζουν γκολ του Ατρομήτου
Ο Χατζηϊσαΐας με τον Κιάρτανσον πανηγυρίζουν γκολ του Ατρομήτου EUROKINISSI

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική στη Stoiximan Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Δευτέρα 18:00) Ατρόμητος - Λεβαδειακός

Στην τελευταία φάση του αγώνα γνώρισε σκληρή ήττα στον Βόλο και απομακρύνθηκαν τα playoffs. Η απόφαση πάντως να μην μηδενιστεί και να ξαναγίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρατά τον Ατρόμητο μαθηματικά τουλάχιστον στο κόλπο της 6άδας. Ασφαλώς και για να διατηρήσει τις πιθανότητες του οφείλει να κερδίσει τον Λεβαδειακό. Μετά την εύκολη ήττα στη Ν. Φιλαδέλφεια ήρθε το τέλος του Βέλιτς που έτρεξε ρεκόρ 2-5-10. Τη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Πετράκης που έχει πιο επιθετική φιλοσοφία η οποία του είχε στοιχίσει πέρυσι στον Απόλλωνα που έφυγε νωρίς. Δεδομένα καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος, το χρειάζεται το τρίποντο. Ο άσος στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει ανοδική τάση.

Τιμωρημένος για κάρτες ο μπακ Ντε Μποκ (19/0), συνεχίζει εκτός ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0). Για τον Λεβαδειακό τιμωρημένος ο στόπερ Τζημόπουλος (15/0), εκτός ο εξτρέμ Τορό (11/0), εξέτισαν ο μπακ Βήχος (14/0) και ο επιθετικός Δούμτσιος (16/1), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις α ο μπακ Τσάπρας (16/1).

(Δευτέρα 19:30) ΟΦΗ - Άρης

Ο ΟΦΗ εκτός έδρας παίζει πολύ καλά, παίρνει αποτελέσματα και κάνει έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο. Στο Γεντί Κουλέ όμως δυσκολεύεται να καθαρίσει τα παιχνίδια του. Πάντως η εικόνα του στον δεύτερο γύρο είναι πραγματικά πολύ καλή και έχει γίνει κατανοητό πως η διοίκηση έκανε πολύ καλή επιλογή προπονητή με τον Νταμπράουσκας.

Ο Άρης συνεχίζει με τον Τερζή λογικά μέχρι το τέλος της σεζόν, έχασε με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας να απογοητεύει. Σε καλύτερη κατάσταση ο ΟΦΗ, οι εταιρίες δίνουν φαβορί τον Άρη, οπότε μπορούμε να πάρουμε μαζί μας και την ισοπαλία. Στο 1.57 το 1ΧΔ.

Τιμωρημένος ο Πασαλίδης (13/0), εξέτισε ο πολύτιμος επιθετικός Ντικό (19/3). Εκτός ο Διαμαντής (20/2). Νοκ άουτ ο Νέιρα (10/2). Δεν υπολογίζει ο Τερζής στον τιμωρημένο στόπερ Φαμπιάνο (21/3), αποθεραπεύθηκε ο στόπερ Μπράμπετς (15/0). Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία (17/4), επανέρχεται ο χαφ Ντουκουρέ (8/0). Διαθέσιμος και ο Ετέμπο (14/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ