CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς INTIME

Το ενδιαφέρον στη Stoiximan Super League κορυφώνεται, η μάχη για τα playoffs και τον τίτλο φουντώνει. Δεσπόζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) Λαμία - Ολυμπιακός

Απογοητευτική η πορεία της Λαμίας από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης. Αποδείχτηκε στην πράξη λανθασμένη η απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Φέστα, ήταν μόνιμα εκτός των δύο τελευταίων θέσεων με τον Ιταλό στον πάγκο. Η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση, στο -3 από τη σωτηρία. Την δύσκολη αποστολή της παραμονής ανέλαβε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα όταν οι αντίπαλοι του μπορούν να του πάρουν την μπάλα και να επιτεθούν, στα παιχνίδια όμως με κατώτερους παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία. Συντηρητική επιλογή το διπλό με over 1,5 το διπλό στο 1.55, που καταγράφει πτωτική πορεία μάλιστα.

Δύο μεταγραφές έκανε η διοίκηση για να βοηθήσει το έργο του Λεωνίδα Βόκολου, απέκτησε τον έμπειρο Έλληνα στόπερ Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Κολομβιανό φορ Μεδίνα. Τιμωρημένος ο μπακ Σιμόν (21/0), πρόβλημα με τον στόπερ Πάβλοβετς (3/0), έτοιμος ο εξτρέμ Ρόμανιτς (10/0). Εξέτισε ο μέσος Στάνκο (2/0). Τιμωρημένος ο Εμβιλά (21/0) για τον Ολυμπιακό, τραυματίας ο Ρέτσος (5/0) εξέτισε ο Ρέαμπτσουκ (9/0). Ενοχλήσεις ο Χάμες (16/5) και τέθηκε εκτός. Επιστρέφει ο Μπιέλ (17/5). Παρελθόν ο Μαρσέλο (5/0).

(Κυριακή 19:30) Παναιτωλικός - Ιωνικός

Διασυρμό στο Καραϊσκάκης γνώρισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται στην 8η θέση, εδώ και καιρό έχει γίνει κατανοητό πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτές που θα παίξουν για την κατηγορία, επίσης όμως πως δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδό της στην πρώτη 6άδα. Ο Ιωνικός τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ με τον Γρηγορίου, η αλήθεια είναι πως μοιάζει σαν η αποχώρηση του Σπανού να έδιωξε όλη την κακοδαιμονία που υπήρχε στην ομάδα της Νίκαιας και να έφερε απίστευτη ρέντα.

Έπρεπε να χάσει με μεγάλο σκορ στα Γιάννενα, ήταν αποτέλεσμα τύχης η λευκή ισοπαλία. Μετά τον διασυρμό στο Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παναιτωλικός, έχει και δύο κομβικές απουσίες στον άξονα ο Ιωνικός. Ο άσος στο 2.25 στον μέσο όρο των εταιριών, τσίμπησε λίγο προς τα πάνω.

Εξέτισε ο εξτρέμ Σενγκέλια (21/3), επιστρέφει ο στόπερ Μαλής (6/1), σταθερά εκτός ο κίπερ Ανέστης (15 συμ.). Εκτός ο εξτρέμ Νταγκό (16/2). Το ίδιο και ο γκολκίπερ Στεργιάκης (5/0). Σημαντικές απουσίες για τον Γρηγορίου οι τιμωρημένοι Κάνιας (μέσος 17/0), Ρομαό (μεσοαμυντικός 21/0). Εξέτισε ο μπακ Βαλεριάνος (14/1). Επιστρέφει ο αμυντικός μέσος Τσίμπσαχ (8/0).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Αδικεί τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου τρέχει ρεκόρ 5-4-0 στον δεύτερο γύρο και στα 4 παιχνίδια που ήρθε ισόπαλη ήταν ανώτερη και έπρεπε να τα κερδίσει. Στην Τρίπολη για 3η φορά τη φετινή σεζόν δέχτηκε γκολ και έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Η διαφορά ήταν πως αυτήν την φορά χρειάστηκε να δεχτεί δύο τέρματα. Το δεύτερο πάντως έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά έχασαν στο VAR τη φάση και η ΚΕΔ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Οι δύο βαθμοί όμως δεν γυρίζουν πίσω και είναι πλέον πολλοί οι πόντοι που έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟΚ. Τελικός για την ομάδα του Λουτσέσκου, μόνο με νίκη μπορεί να παραμείνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Έχω την αίσθηση πως με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί η ομάδα του Αλμέιδα θα είναι καλά και με την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ θα παίξει μόνο για τη νίκη. Το 1Χ στο 1.45, που πέφτει τις τελευταίες ώρες.

Επιστρέφουν Κοτάρσκι (21 συμ.), Κουλιεράκης (17/1) πάντα εκτός Βιεϊρίνια (10/0), Ελ Καντουρί (11/0) και Κούρτιτς (10/3). Εκτός και ο Μπίσεσβαρ (17/0). Εκτός ο Γαλανόπουλος (7/0) για την ΑΕΚ, γνωστές οι απουσίες των Μοχαμάντι (10/0) και Φερνάντες (4/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ