CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στοίχημα με combo στο Παναθηναϊκός - Βόλος

Προγνωστικά Ελλάδα: Στοίχημα με combo στο Παναθηναϊκός - Βόλος
INTIME SPORTS

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η μάχη στη Stoiximan Super League. Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) Παναθηναϊκός - Βόλος

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης, τον κρατά μέσα στη μάχη του τίτλου. Σημαντικό που συνδυάστηκε με γκολ των Μαντσίνι - Παλάσιος έστω και αν ήταν τυχερό και με καλή εμφάνιση των Χουανκάρ - Πέρεθ. Ο Βόλος πέτυχε τεράστια νίκη με τον Ατρόμητο σε παιχνίδι που δέχθηκε πολλές φάσεις. Είναι πλέον στο +10 από την 7η θέση και έχει καπαρώσει τη θέση του στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει τρία παιχνίδια με τον Βόλο, τα έχει κερδίσει εύκολα και τα τρία με τέρματα 10-1.

Ο άσος σε χαμηλές αποδόσεις με over 1,5 φτάνει στο 1.60, καθώς καταγράφει πτωτική τάση.

Εκτός ξανά ο Μάγκνουσον (13/1), έχει καλές απουσίες ο Βόλος που θα βοηθήσουν το έργο των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Κάρτες ο πρώτος σκόρερ Ντέλετιτς (22/6), επιστρέφει ο φορ Οζέγκοβιτς (15/5), εκτός ο μέσος Μπαριέντος (18/2).

(Σάββατο 20:00) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα

Τυχερό βαθμό πήρε ο Αστέρας με τον ΠΑΟΚ. Ήταν χειρότερος σε όλο το παιχνίδι, έμοιαζε μη ανταγωνιστικός μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και να πετύχει δύο τέρματα. Το 2-2 άδικο αποτέλεσμα και βάσει εικόνας παιχνιδιού και επειδή στο δεύτερο τέρμα υπήρξε οφσάιντ που το έχασε το VAR. Συνέχισε να δείχνει καλό πρόσωπο ο ΠΑΣ, ήταν πολύ άδικο που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιωνικό.

Ήταν απίστευτος ο αριθμός καθαρός ευκαιριών που σπατάλησαν οι παίκτες του Στάικου. Συνέχισαν πάντως να μαζεύουν βαθμούς βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και συνολικά η εικόνα τους δεν είναι για να κινδυνεύουν. 2-6-1 το ρεκόρ τους στον δεύτερο γύρο, το Χ2 στο 1.82 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφει ο μέσος Ιγκλέσιας (12/0) και ο μέσος Μουνάφο (14/1). Τιμωρημένος ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (18/1), νοκ άουτ ο εξτρέμ Μπαρτόλο (15/1). Επιστρέφει ο Τσιντώτας (6 συμ.) εξέτισε ο στόπερ Παντελάκης (20/1) για τον ΠΑΣ. Νοκ άουτ ο επιθετικός Παμλίδης (21/2). Ανέτοιμος ο αμυντικός χαφ Μπιλμπάο (12/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ