CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, με combo ο Ολυμπιακός

Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023
Ο Ολιβέιρα πανηγυρίζει στη διάρκεια του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ | 7 Ιανουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Το ενδιαφέρον στη Stoiximan Super League κορυφώνεται, η μάχη για τα playoffs και τον τίτλο φουντώνει. Δεσπόζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της 23ης αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) Παναθηναϊκός - Βόλος

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Βικελίδης, τον κρατά μέσα στη μάχη του τίτλου. Σημαντικό που συνδυάστηκε με γκολ των Μαντσίνι - Παλάσιος έστω και αν ήταν τυχερό και με καλή εμφάνιση των Χουανκάρ - Πέρεθ. Ο Βόλος πέτυχε τεράστια νίκη με τον Ατρόμητο σε παιχνίδι που δέχθηκε πολλές φάσεις. Είναι πλέον στο +10 από την 7η θέση και έχει καπαρώσει τη θέση του στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει τρία παιχνίδια με τον Βόλο, τα έχει κερδίσει εύκολα και τα τρία με τέρματα 10-1.

Ο άσος σε χαμηλές αποδόσεις με over 1,5 φτάνει στο 1.65.

Εκτός ξανά ο Μάγκνουσον (13/1), έχει καλές απουσίες ο Βόλος που θα βοηθήσουν το έργο των παικτών του Γιοβάνοβιτς. Κάρτες ο πρώτος σκόρερ Ντέλετιτς (22/6), επιστρέφει ο φορ Οζέγκοβιτς (15/5), εκτός ο μέσος Μπαριέντος (18/2).

(Σάββατο 20:00) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα

Τυχερό βαθμό πήρε ο Αστέρας με τον ΠΑΟΚ. Ήταν χειρότερος σε όλο το παιχνίδι, έμοιαζε μη ανταγωνιστικός μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και να πετύχει δύο τέρματα. Το 2-2 άδικο αποτέλεσμα και βάσει εικόνας παιχνιδιού και επειδή στο δεύτερο τέρμα υπήρξε οφσάιντ που το έχασε το VAR. Συνέχισε να δείχνει καλό πρόσωπο ο ΠΑΣ, ήταν πολύ άδικο που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιωνικό.

Ήταν απίστευτος ο αριθμός καθαρός ευκαιριών που σπατάλησαν οι παίκτες του Στάικου. Συνέχισαν πάντως να μαζεύουν βαθμούς βρίσκονται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και συνολικά η εικόνα τους δεν είναι για να κινδυνεύουν. 2-6-1 το ρεκόρ τους στον δεύτερο γύρο, το Χ2 στο 1.82 στον μέσο όρο των εταιριών.

Επιστρέφει ο μέσος Ιγκλέσιας (12/0), αμφίβολοι παραμένει ο μέσος Μουνάφο (14/1) κι ο μπακ Καρμόνα (17/0). Τιμωρημένος ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (18/1), επιστρέφει ο εξτρέμ Μπαρτόλο (15/1). Επιστρέφει ο Τσιντώτας (6 συμ.) εξέτισε ο στόπερ Παντελάκης (20/1) για τον ΠΑΣ.

(Κυριακή 16:00) Λαμία - Ολυμπιακός

Απογοητευτική η πορεία της Λαμίας από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης. Αποδείχτηκε στην πράξη λανθασμένη η απόφαση της διοίκησης να διώξει τον Φέστα, ήταν μόνιμα εκτός των δύο τελευταίων θέσεων με τον Ιταλό στον πάγκο. Η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση, στο -3 από τη σωτηρία. Την δύσκολη αποστολή της παραμονής ανέλαβε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα όταν οι αντίπαλοι του μπορούν να του πάρουν την μπάλα και να επιτεθούν, στα παιχνίδια όμως με κατώτερους παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία. Συντηρητική επιλογή το διπλό με over 1,5 το διπλό στο 1.60.

Δύο μεταγραφές έκανε η διοίκηση για να βοηθήσει το έργο του Λεωνίδα Βόκολου, απέκτησε τον έμπειρο Έλληνα στόπερ Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Κολομβιανό φορ Μεδίνα. Τιμωρημένος ο μπακ Σιμόν (21/0), πρόβλημα με τον στόπερ Πάβλοβετς (3/0) ερωτηματικό ο εξτρέμ Ρόμανιτς (10/0). Εξέτισε ο μέσος Στάνκο (2/0). Τιμωρημένος ο Εμβιλά (21/0) για τον Ολυμπιακό, τραυματίας ο Ρέτσος (5/0) εξέτισε ο Ρέαμπτσουκ (9/0).

(Κυριακή 19:30) Παναιτωλικός - Ιωνικός

Διασυρμό στο Καραϊσκάκης γνώρισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αναστασίου βρίσκεται στην 8η θέση, εδώ και καιρό έχει γίνει κατανοητό πως είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτές που θα παίξουν για την κατηγορία, επίσης όμως πως δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει την είσοδό της στην πρώτη 6άδα. Ο Ιωνικός τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ με τον Γρηγορίου, η αλήθεια είναι πως μοιάζει σαν η αποχώρηση του Σπανού να έδιωξε όλη την κακοδαιμονία που υπήρχε στην ομάδα της Νίκαιας και να έφερε απίστευτη ρέντα.

Έπρεπε να χάσει με μεγάλο σκορ στα Γιάννενα, ήταν αποτέλεσμα τύχης η λευκή ισοπαλία. Μετά τον διασυρμό στο Καραϊσκάκης θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Παναιτωλικός, έχει και δύο κομβικές απουσίες στον άξονα ο Ιωνικός. Ο άσος στο 2.20 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο εξτρέμ Σενγκέλια (21/3), ερωτηματικό ο στόπερ Μαλής (6/1) και ο κίπερ Ανέστης (15 συμ.). Σημαντικές απουσίες για τον Γρηγορίου οι τιμωρημένοι Κάνιας (μέσος 17/0), Ρομαό (μεσοαμυντικός 21/0). Εξέτισε ο μπακ Βαλεριάνος (14/1).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Αδικεί τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου τρέχει ρεκόρ 5-4-0 στον δεύτερο γύρο και στα 4 παιχνίδια που ήρθε ισόπαλη ήταν ανώτερη και έπρεπε να τα κερδίσει. Στην Τρίπολη για 3η φορά τη φετινή σεζόν δέχτηκε γκολ και έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Η διαφορά ήταν πως αυτήν την φορά χρειάστηκε να δεχτεί δύο τέρματα. Το δεύτερο πάντως έπρεπε να ακυρωθεί, αλλά έχασαν στο VAR τη φάση και η ΚΕΔ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Οι δύο βαθμοί όμως δεν γυρίζουν πίσω και είναι πλέον πολλοί οι πόντοι που έχασε μέσα από τα χέρια του ο ΠΑΟΚ. Τελικός για την ομάδα του Λουτσέσκου, μόνο με νίκη μπορεί να παραμείνει στη μάχη του πρωταθλήματος. Έχω την αίσθηση πως με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί η ομάδα του Αλμέιδα θα είναι καλά και με την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ θα παίξει μόνο για τη νίκη. Το 1Χ στο 1.50.

Επιστρέφουν Κοτάρσκι (21 συμ.), Κουλιεράκης (17/1) πάντα εκτός Βιεϊρίνια (10/0), Ελ Καντουρί (11/0) και Κούρτιτς (10/3). Χωρίς προβλήματα ετοιμάζεται η ΑΕΚ.

(Δευτέρα 18:00) Ατρόμητος - Λεβαδειακός

Στην τελευταία φάση του αγώνα γνώρισε σκληρή ήττα στον Βόλο και απομακρύνθηκαν τα playoffs. Η απόφαση πάντως να μην μηδενιστεί και να ξαναγίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ κρατά τον Ατρόμητο μαθηματικά τουλάχιστον στο κόλπο της 6άδας. Ασφαλώς και για να διατηρήσει τις πιθανότητες του οφείλει να κερδίσει τον Λεβαδειακό. Μετά την εύκολη ήττα στη Ν. Φιλαδέλφεια ήρθε το τέλος του Βέλιτς που έτρεξε ρεκόρ 2-5-10. Τη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Πετράκης που έχει πιο επιθετική φιλοσοφία η οποία του είχε στοιχίσει πέρυσι στον Απόλλωνα που έφυγε νωρίς. Δεδομένα καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος, το χρειάζεται το τρίποντο. Ο άσος στο 1.76 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τιμωρημένος για κάρτες ο μπακ Ντε Μποκ (19/0), συνεχίζει εκτός ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0). Για τον Λεβαδειακό τιμωρημένος ο στόπερ Τζημόπουλος (15/0), αμφίβολος ο εξτρέμ Τορό (11/0), εξέτισαν ο μπακ Βήχος (14/0) και ο επιθετικός Δούμτσιος (16/1) επανέρχεται πιθανότατα ο μπακ Τσάπρας (16/1).

(Δευτέρα 19:30) ΟΦΗ - Άρης

Ο ΟΦΗ εκτός έδρας παίζει πολύ καλά, παίρνει αποτελέσματα και κάνει έναν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο. Στο Γεντί Κουλέ όμως δυσκολεύεται να καθαρίσει τα παιχνίδια του. Πάντως η εικόνα του στον δεύτερο γύρο είναι πραγματικά πολύ καλή και έχει γίνει κατανοητό πως η διοίκηση έκανε πολύ καλή επιλογή προπονητή με τον Νταμπράουσκας.

Ο Άρης συνεχίζει με τον Τερζή λογικά μέχρι το τέλος της σεζόν, έχασε με ανατροπή από τον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας να απογοητεύει. Σε καλύτερη κατάσταση ο ΟΦΗ, οι εταιρίες δίνουν φαβορί τον Άρη, οπότε μπορούμε να πάρουμε μαζί μας και την ισοπαλία. Στο 1.50 το 1ΧΔ.

Τιμωρημένος ο Πασαλίδης (13/0), εξέτισε ο πολύτιμος επιθετικός Ντικό (19/3). Δεν υπολογίζει ο Τερζής στον τιμωρημένο στόπερ Φαμπιάνο (21/3), αγώνα δρόμου για να προλάβει ο στόπερ Μπράμπετς (15/0). Νοκ άουτ για όλη την σεζόν ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία (17/4), επανέρχεται ο χαφ Ντουκουρέ (8/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ