BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Οι έδρες έχουν τον πρώτο λόγο στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Βόλο
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Βόλο INTIME SPORTS

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και στηρίζουν τις έδρες.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός, το οποίο ξεκινά στις 17:00.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετρά δύο διαδοχικές νίκες πρωταθλήματος, με την τελευταία να είναι κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο (1-0). Γενικότερα, η ομάδα του Ράσταβατς φαίνεται να εξαργυρώνει την σταθερότητα της, μιας και αθόρυβα έχει φτάσει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το τάιμιγνκ της αναμέτρησης τον κάνει να μην είναι αδιάφορος για τη διοργάνωση.

Ο Πανσερραϊκός διανύει μια κακή περίοδο, μιας και μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Σήμερα, το ροτέισον είναι σχεδόν δεδομένο, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία ψάχνει λύσεις, για να αλλάξει την κατάσταση και το παιχνίδι Κυπέλλου είναι μια καλή ευκαιρία για να δει τις επιλογές του.

Σε καλύτερη φόρμα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν περισσότερο την έδρα τους, αρχής γενομένης από σήμερα. Ο Αστέρας έχει πιο καθαρό μυαλό από τον Πανσερραϊκό κι έτσι θα στηρίξουμε τον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.94.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη συνέχεια, θα πάμε στο Παναιτωλικός - Καλλιθέα, όπου ξεκινά στις 19:30.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα στην Κηφισιά (3-0), όπου πραγματοποίησε θετική εμφάνιση και επέστρεψε στα τρίποντα. Ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι, καθώς νωρίτερα είχε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, χωρίς να έχει κακές εμφανίσεις. Σήμερα, ναι μεν θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές, όμως υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ικανότητες που δεν έχουν δείξει ακόμη την αξία τους και ελπίζουν να αρπάξουν την ευκαιρία.

Η Καλλιθέα ηττήθηκε στο πρωτάθλημα, από τον Διαγόρα Ρόδου (2-1), παρά το γεγονός πως ήταν το φαβορί κι έτσι βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Όσον αφορά το Κύπελλο, έχοντας πάρει ήδη δύο προκρίσεις, φαίνεται πως έχει… φτάσει το ταβάνι της και από δω και πέρα στόχος είναι μια αξιοπρεπής παρουσία.

Για τους γηπεδούχους στόχος είναι να συνεχίσουν τις νίκες, παίρνοντας μια χρήσιμη πρόκριση και παράλληλα ανεβάζοντας κι άλλο την ψυχολογία τους. Καλώς ή κακώς, η Stoiximan Super League έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τη Super League 2 κι έτσι ο άσος σε απόδοση 2.40 έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 1.94), 17:00
  • Παναιτωλικός - Καλλιθέα: 1 (απόδοση 2.40), 19:30

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ