FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στον ρυθμό του

Ο Κώτσιρας κόντρα στον Τάισον σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League στη Λεωφόρο
Ο Κώτσιρας κόντρα στον Τάισον σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για τη Stoiximan Super League EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα κυριακάτικα σταυρώματα.

ΑΕΚ - ΟΦΗ (16:00)

Από την πιο επιβλητική φετινή εμφάνιση προέρχεται η ΑΕΚ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο, του έβαλε 5 γκολ μέσα στο Περιστέρι, μεγάλη ανακούφιση για τον Αλμέιδα, καθώς πέραν της νίκης, είδε τον Πόνσε να βρίσκει τον εαυτό του και να καλύπτει επάξια το κενό του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα λείψει ξανά. Εκτίει ο Ρότα,διαθέσιμος τελικά ο Σιντιμπέ, εκτός Γαλανόπουλος, Αθανασιάδης, Χατζησαφί, Μουκουντί, αποδεσμεύτηκε ο Μοχαμάντι.

Κι εκεί που έδειξε να συνέρχεται ο ΟΦΗ μετά την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού, ακολούθησε η ήττα από τον ίδιο αντίπαλο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, μέσα στην Κρήτη, αποτέλεσμα που κάνει ιδιαιτέρως δύσκολη τη ρεβάνς της Τρίτης στο Αγρίνιο. Προσπαθεί να βρει ισορροπία ο Μελ, λείπουν σημαντικοί παίκτες, εκτίουν οι Βούρος και Νέιρα, τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας, Μπάουμαν. Εκτός ο χαφ Τοράλ και ο επιθετικός Μοσκέρα.

Η ΑΕΚ θα βάλει τους κανόνες στο συγκεκριμένο ματς, παρά τα προβλήματά της, αν έχει αξία κάτι σαν απόδοση, είναι να νικήσει η Ένωση και στα δύο ημίχρονα, πληρώνει 2.45.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (17:30)

Καλή εικόνα είχε ο Αστέρας στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, ο Ράσταβατς έδειξε ικανοποιημένος. Σημαντική η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στη μάχη για την εξάδα, επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μιριτέλο, εξέτισε και ο Καστάνιο (στόπερ), τιμωρημένος είναι ο μέσος Αλάγκμπε και ο βασικός τερματοφύλακας, Παπαδόπουλος.

Τρομερή αντίδραση για τους Περιστεριώτες, μετά την εντός έδρας συντριβή από την ΑΕΚ, πήγαν και νίκησαν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Προφανώς και θα κάνει διαχείριση ο Ίλιτς, εκτίει ο Γιουμπιτάνα, παραμένουν σε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες τους οι Κεσχρίνα και Αγκιμπού Καμαρά. Νοκ άουτ ο στόπερ Ιμερέκοβ.

Έχουν αρκετές ισοπαλίες αυτές οι δύο ομάδες, τη δεδομένη στιγμή θα δώσω τον πρώτο λόγο στον Αστέρα, λόγω του ματς που ακολουθεί για τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός, πήρε διπλό στο Βικελίδης, είχε πειστική εικόνα, η απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς και όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα τη δεδομένη στιγμή. Φουλάρουν μεταγραφικά οι ερυθρόλευκοι, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Όρτα και Τσικίνιο, τιμωρημένοι είναι οι Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος, ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Τραυματίες Αραμπί και Ρίτσαρντς. Στην αποστολή ο Κάρμο.

Κακή εικόνα, ήττα με κάτω τα χέρια για τον ΠΑΣ στο εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό, η ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση, η πίεση μεγαλώνει. Ο Γρηγορίου έθεσε εκτός τον τερματοφύλακα Κλέιμαν, αποκτήθηκε ο Νάγκι από την Λαμία για να καλύψει το κενό του, τιμωρημένοι είναι οι βασικοί Παντελάκης (στόπερ), Τζίνο (χαφ) και Παμλίδης (εξτρέμ). Εκτός ο επιθετικός Λέο.

Τέτοια ματς σπάνια προβληματίζουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να πλησιάσει την κορυφή, ο άσος με over 2,5 στο 1.80 μας καλύπτει.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (20:30)

Δεν λέει να αλλάξει τέμπο ο ΠΑΟΚ, μοιράζει γκολ με χαρακτηριστή ευκολία, σε 14 ματς έχει πάρει 13 νίκες, έχει χάσει μόνο στο Βικελίδης από τον Άρη. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περιμένουν αρκετοί, είναι ένα τεστ συνέπειας και αντοχής για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία θέλει να μείνει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας, λείπουν ξανά οι Σαμάτα και Εκόνγκ. "Κόπηκε" ο Νάσμπεργκ. Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια.

Πρώτη ήττα για τους πράσινους στην εποχή Τερίμ, ο Ατρόμητος είχε ουσία, βέβαια ακολουθεί η ρεβάνς στο Περιστέρι όπου μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Είναι βαρύ το πρόγραμμα τη δεδομένη στιγμή, καθώς μετά το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το Τριφύλλι φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Μπήκε κατευθείαν στη μάχη ο Μπακασέτας, δεν προλαβαίνουν οι Σπόραρ και Βέρμπιτς, ούτε ο Παλάσιος, πρόλαβε ο Τσέριν. Εκτός αποστολής ο Σένκεφλεντ.

Ο ΠΑΟΚ θα θελήσει να πάει το ματς σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, αμυντικά οι πράσινοι έχουν αδυναμίες, αλλά μπροστά σκοράρουν, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ - ΟΦΗ: AEK νικήτρια και στα δύο ημίχρονα (απόδοση 2.15), 16:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 2.20), 17:30
  • Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.80), 19:30
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ