BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο ανεβασμένος Χάμες και το 2.15

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο ανεβασμένος Χάμες και το 2.15
INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ποντάρει.

Mε ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) θα πάμε στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μάλιστα μπορεί να γίνει και ωραίο παιχνίδι. Συνάμα να μας δώσει και ένα καλοπληρωμένο Over, με το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία τέρματα σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στον Ολυμπιακό ίσως τη δεδομένη στιγμή να βρίσκονται στην καλύτερη φάση από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Επιτέλους το χαοτικό ρόστερ μπήκε σε μια σειρά και η ενδεκάδα άρχισε να αποκτά μια σταθερότητα. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι 11 του Μίτσελ να είναι οι ίδιοι με εκείνους στη Λεωφόρο μια εβδομάδα πριν.

Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός έκανε επιθετικά καλύτερο παιχνίδι από ό,τι δείχνει το ένα τέρμα που σημείωσε. Ο Χάμες είναι το πρόσωπο κλειδί, αφού με τις ενέργειές του ανεβάζει επίπεδο όλη τη μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών, ενώ ο Μπακαμπού είναι φορ που έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Το πρόβλημα που δεν έλυσε ο Ολυμπιακός είναι η ανασταλτική λειτουργία. Και εκεί, κακά τα ψέματα, η ποιότητα της ομάδας είναι αισθητά χαμηλότερη συγκριτικά με το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Όχι μόνο Χάμες και Μπακαμπού δεν υπάρχουν στην άμυνα, αλλά ούτε Μπιέλ και Μασούρας. Αυτός που κάπως σώζει την κατάσταση είναι ο Εμβιλά, το 6αρι που παίζει μπροστά από την αμυντική τετράδα.

Το ζήτημα απόψε είναι πως η ΑΕΚ είναι ομάδα που θα ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τη γραμμή πίεσής της. Οι παίκτες του Αλμέιδα επιχειρούν τρεξίματα προς τα αντίπαλα στόπερ και μπακ, πιέζοντας για πιθανό κλέψιμο μπάλας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη σούμα, αν η άμυνα του Ολυμπιακού πιεστεί από το παιχνίδι της ΑΕΚ η λογική και τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα λένε πως θα λυγίσει. Από την άλλη και ο ίδιος έχει τη δυνατότητα να βρει τέρματα, χάρη στους παίκτες που διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Στοιχηματικά το over 2,5 αποτελεί βασική πρόταση της στήλης BetMarket Tips, ενώ σε μορφή fun bet μπορεί να ψάξει κάποιος το ενδεχόμενο να σκοράρει ο πολύ ανεβασμένος Χάμες Ροντρίγκεζ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ Over 2,5 (απόδοση 2.15), 19:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ