CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι υπομονής το Άρης - ΠΑΟΚ, με combo ο Ολυμπιακός

Ο Ιτούρμπερ απογοητευμένος μετά από ματς του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό για τη Super League
Ο Ιτούρμπερ απογοητευμένος μετά από ματς του Άρη EUROKINISSI

Συνεχίζεται η δράση στη Super League με την τρίτη αγωνιστική να παίρνει σειρά. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League με το πρόγραμμα να χωρίζεται σε δύο σκέλη τρία ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου και τέσσερα της Κυριακής.

(Σάββατο 17:45) Λαμία - Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες το πρωτάθλημα. Έβγαλε χαρακτήρα στον Βόλο, επέστρεψε από το 3-1 και πήρε στην τελευταία φάση τον βαθμό. Την δεύτερη αγωνιστική λειτούργησε πολύ καλύτερα στα αμυντικό κομμάτι, κράτησε στο μηδέν τον Ολυμπιακό, ενώ φωνάζει για γκολ που ακυρώθηκε.

Ο Μεταξάς είχε καταφέρει να παρουσιάσει έναν πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό στο υψηλό επίπεδο ΠΑΣ, το ίδιο πρόσωπο φαίνεται πως θα έχει και ο φετινός Αστέρας. Προβλημάτισε στο 0-3 στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ η Λαμία, είχε επιστροφές και έδειξε καλό πρόσωπο στα Γιάννενα. Συνολικά πάντως είναι ανώτερη ομάδα ο Αστέρας. Δεν πιστεύω πως θα ηττηθεί στη Λαμία και η λογική λέει πως δεν θα έχουμε και πολλά τέρματα. Το Χ2 με under 3,5 στο 1.70.

Ο Φέστα θα έχει στην διάθεση του τους νεοφερμένους Μποάκιε, Μαρμεντίνι, αμφίβολοι δίνονται οι Γκέντσογλου (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ) και Καραμάνος (φορ). Ο Μεταξάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό και αμυντικό χαφ Μπεχαράνο (2/0), εκτός παραμένουν οι Σίτο και Βαλιέντε.

(Σάββατο 19:00) Ολυμπιακός - Ιωνικός

Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη. Η ομάδα του Κορμπεράν συνεχίζει να προβληματίζει με την αναποτελεσματικότητα της στην τελική προσπάθεια, αλλά και με τον αργό τρόπο που χτίζει τις επιθέσεις της. Υπάρχει όμως και χώρος για αισιοδοξία που αφήνει η πολύ καλή εικόνα του Χουάνγκ όπως και οι μεταγραφές των Μπιέλ και Ουί-Τζο.

Ο Ιωνικός έδειξε πολύ καλά δείγματα σε ένα παιχνίδι που τα θέλω του μοιάζουν με αυτά του παιχνιδιού που θα δώσει στο Καραϊσκάκης. Έχασε δύσκολα 1-0 στη Λεωφόρο, πήρε όμως χαμηλό βαθμό σε αγώνα που έπρεπε να δημιουργήσει και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός το πιθανότερο είναι να βρει την άκρη του και να πάρει την νίκη επι του Ιωνικού, δεν βρίσκεται όμως σε μία κατάσταση που να του επιτρέπει να πάει ψηλά το σκορ.

Ο άσος με under 3,5 ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90. Παραμένουν εκτός οι Σωκράτης, Αμπουμπακάρ και Βρσάλικο. Ο Ιωνικός απέκτησε δανεικό τον Φαντιγκά από τον Ολυμπιακό. Παραμένει εκτός ο σημαντικός μέσος Κάνιας.

(Σάββατο 20:30) Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Λειβαδιά, η έδρα άλλαξε επειδή γίνονται έργα στο γήπεδο του Λεβαδειακού, ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έκανε τον κόσμο του να ονειρεύεται μετά το εύκολο πέρασμα στο Ηράκλειο. Η Λεωφόρος αναμένεται κατάμεστη και η ατμόσφαιρα θερμή.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν είχαν πιάσει καλή απόδοση με τον Ιωνικό και θα θελήσουν να πάρουν καθαρή νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Αξιόμαχη η ομάδα του Ταουσιάνη, πήρε λευκή ισοπαλία στη Νίκαια. Την πρώτη αγωνιστική όμως που είχε αγωνιστεί με πιο παραγωγικό αντίπαλο ηττήθηκε 3-0 στο Βικελίδης. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ανάμεσα στο 1.55 - 1.60.

Επιστρέφει ο Μάγκνουσον (1/0), θέλουν τον χρόνο τους οι Σένκεφελντ και Μπερνάρ. Για τον Λεβαδειακό λογικά δεν προλαβαίνουν οι στόπερ Βινίσιους Τζημόπουλος και ο μέσος Συμελίδης. Νέο απόκτημα ο Ρουμάνος φορ Πέτρε.

(Κυριακή 18:30) Ατρόμητος - Παναιτωλικός

Ο Ατρόμητος σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει δείξει πολύ καλύτερη εικόνα από την περσινή. Φανερά πιο επιθετικός και θαρραλέος κέρδισε εύκολα με ανατροπή 3-1 τον ΟΦΗ, έδωσε σκληρή μάχη στην Τούμπα όπου έχασε με ένα freak γκολ στις καθυστερήσεις. Άξιζε να πάρει αποτέλεσμα, έδειξε πως δουλεύει καλά με τον Κόλμαν και θα κάνει ζημιά σε αρκετές έδρες. Ο Παναιτωλικός ήταν φοβικός στην Τούμπα, έδειξε όμως την δεύτερη αγωνιστική τον περσινό του χαρακτήρα και σκότωσε στις αντεπιθέσεις τον Άρη. Η νίκη με 3-1 οδήγησε στην απόλυση του Μπούργος.

Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν έρθει στο Goal/Goal η νοοτροπία των δύο ομάδων με κάνει να πιστεύω πως θα συνεχιστεί το σερί. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 1.93 κατά μέσο όρο. Από μία καλή απουσία έχουν οι δύο ομάδες, καθώς είναι τιμωρημένος ο αρχηγός/μπακ Κιβρακίδης (2/0) για τους γηπεδούχους και ο σημαντικός μέσος (αρχηγός) Ντίαζ (2/0).

(Κυριακή 19:00) Βόλος - ΟΦΗ

Ο Κώστας Μπράτσος γνωρίζει καλά την ομάδα και αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να ψάξει η διοίκηση στο εξωτερικό για προπονητή. Ήταν πολύ πιο πειθαρχημένη και σκληρή αμυντικά η ομάδα του Βόλου στη Ριζούπολη και έκανε το μπαμ της αγωνιστικής κερδίζοντας την ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ είναι απογοητευτικός στα δύο πρώτα του παιχνιδιού. Πολύ σοφτ αμυντικά, δίχως πίεση στον άξονα, είναι η μόνη ομάδα που έχει χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι έμπειρος προπονητής και θα ψάξει τον τρόπο για να σηκώσει την ομάδα του. Δύσκολα να πάρει αποτέλεσμα στον Βόλο χωρίς να βάλει γκολ θα πρέπει να μεταμορφωθεί για να κρατήσει το μηδέν. Ο χαρακτήρας των δύο ομάδων οδηγεί στο over 2,5 που κυκλοφορεί στο 1.89 κατά μέσο όρο. Χωρίς Νέιρα (2/1), Τοράλ (2/0), Τσιλιανίδης (εξτρέμ) και Ντουρμισάι (φορ) οι Κρητικοί.

(Κυριακή 21:30) ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Το 3-0 στη Λαμία ήταν παραπλανητικό. Αποδείχθηκε νωρίς πως η ΑΕΚ έχει κρατήσει τις περσινές της παθογένειες, έχει ανοιχτά προβλήματα που πρώτα πρέπει να λυθούν και στη συνέχεια να μιλήσουν για πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΣ πάντως έχασε κομβικούς ποδοσφαιριστές και στο ξεκίνημα φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα.

Παρουσιάζεται πολύ κατώτερος από πέρυσι και φαντάζει σαν ένα ευνοϊκό σταύρωμα για να επιστρέψει η ΑΕΚ στις νίκες και να πάει με καλύτερη ψυχολογία στην Λεωφόρο. Ο άσος με over 1,5 οριακά πάνω από το 1.50, δεν έχει δείξει ο ΠΑΣ έτοιμος να πάρει σημαντικά αποτελέσματα.

Αμφίβολος ο Άμπραματ (2/0) για τους γηπεδούχους. Χτύπησε ξανά ο Κόντε που για δεύτερη στη σειρά χρονιά παθαίνει ρήξη χιαστού στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτή τη φορά στο άλλο γόνατο. Εκτός και ο μπακ Κιάκος (2/0).

(Κυριακή 21:30) Άρης - ΠΑΟΚ

Η 3άρα στο Αγρίνιο έφερε το τέλος του Μπούργος. Η θέση του ήταν επισφαλής μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ που η άσχημη εικόνα της ομάδας χρεώθηκε στην τακτική του. Ο Άρης θα πάει στο ντέρμπι με τον υπηρεσιακό τον Τερζή στον πάγκο του. Είναι λογικό να προσπαθήσει να κρατήσει πειθαρχημένη την ομάδα του, να τη βελτιώσει αμυντικά και να ψάξει τη νίκη μέσα από την ποιότητα των επιθετικογενών ποδοσφαιριστών που σίγουρα διαθέτει.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζουμε πως μέσα από την κατοχή και το παιχνίδι ελέγχου με πολλές πάσες θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα. Δεν έχει ρόστερ για πρωταθλητισμό, όμως η παρουσία του αποτελεί εγγύηση πως θα φτιάξει ομάδα. Οι συνθήκες οδηγούν στο Under 2,5 στο 1.62.

Τραυματίας ο μπακ Οντουμπάτζο, αμφίβολος ο επιθετικός Πάλμα. Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας που δεν ήταν στα πλάνα του Λουτσέσκου, προς επιστροφή ο Λύρατζης (1/0) για τον ΠΑΟΚ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ