FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι τίτλου στην OPAP Arena, στοίχημα στα γκολ

Η χειραψία των Λουτσέσκου και Αλμέιδα
Η χειραψία των Λουτσέσκου και Αλμέιδα INTIME SPORTS

Τεράστιο ντέρμπι στην OPAP Arena και η μάχη του τίτλου καλά κρατεί. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά της 3ης αγωνιστικής των playouts και την 4η των playoffs στη Stoiximan Super League.

Δεν έχουμε παράπονο, οι… μνηστήρες του τίτλου συνεισφέρουν τα μέγιστα σε μια διαρκή εναλλαγή συναισθημάτων, πάνω που δημιουργούνται σταθερές, έρχεται η αμέσως επόμενη αγωνιστική και ανατρέπει τα πάντα.

Τεράστιο ντέρμπι δικεφάλων έχουμε μπροστά μας, η ΑΕΚ νιώθει μεγαλύτερη πίεση αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο κακό σερί στην OPAP Arena και να γίνει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Πρόβα τελικού Κυπέλλου θα διεξαχθεί στο Βικελίδης, ο Άρης θέλει τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, ο Παναθηναϊκός για να μείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός (Σάββατο 17:00)

Λείπει η πίεση, ευκαιρία για γκολ

Πήρε την ισοπαλία ο Ατρόμητος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, το ματς είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, το 0-0 αδικεί την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Το συγκρότημα του Ίλιτς οδηγεί την κούρσα των playouts, έχει βρει ξανά τον καλό ρυθμό της περιόδου που είχε πρωτοαναλάβει ο Σέρβος τεχνικός. Παραμένει εκτός ο καλός εξτρέμ Γιουμπιτάνα.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του Πανσερραϊκού στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη περίοδο. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει μόνο στον στόπερ, Θυμιάνη, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι.

Δύσκολο ματς να το προσεγγίσει κανείς, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που τη δεδομένη στιγμή παίζουν χωρίς πίεση, επιλέγουμε Goal/Goal.

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά (Σάββατο 19:30)

Βάζει τέλος στην αδιαφορία ο Αστέρας

Εκνευρισμός επικρατεί στον Αστέρα για τον τρόπο που έχει μπει η ομάδα στα playouts, μετράει δύο ήττες χωρίς να έχει σκοράρει, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στις 4 φορές που έχει συμμετάσχει σε αυτή την διαδικασία. Προφανώς υπάρχει μια βαθμολογική άνεση, από την άλλη η αδιαφορία θα έχει επιπτώσεις και στον Ράσταβατς και στους ποδοσφαιριστές.

Το αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών της Κηφισιάς σταμάτησε στον Βόλο, η εικόνα ήταν κακή, πολλά τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Αυτό προσπαθεί κυρίως να λύσει ο Κώστας Μπράτσος, η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια το -2 από την ζώνη παραμονής αυξάνει την πίεση. Παραμένει νοκ άουτ ο έμπειρος αμυντικός Μποτία.

Θεωρητικά το κίνητρο υπάρχει μόνο στην Κηφισιά, ωστόσο η ανάγκη για αποτέλεσμα είναι έντονη και στους γηπεδούχους, θα πάμε με τον άσο στο 2.00.

Παναιτωλικός - Βόλος (Σάββατο 19:30)

Η έδρα… σπρώχνει προς την παραμονή

Η ισοπαλία στα Γιάννενα θεωρείται καλό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος στο φινάλε είχε και μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ολόκληρο το ματς. Η αγωνία παραμένει, το +2 από την επικίνδυνη ζώνη δεν εξασφαλίζει το παραμικρό. Στην έδρα της η ομάδα του Πετράκη συνήθως παίρνει αυτό που θέλει, παραμένουν οι δύο σημαντικές απουσίες των Σενγκέλια και Ζοάο Πέδρο.

Ο Βόλος με δύο σερί νίκες κατάφερε να αφήσει πίσω του τα δύσκολα και να βάλει γερές βάσεις παραμονής, ο Κόντης έχει βρει εκτός από τις λύσεις στην επίθεση και αμυντική ισορροπία, κάτι που έλειπε. Η προσπάθεια συνεχίζεται το ίδιο έντονα, εκτίει τιμωρία ο μέσος Ντε Καμπς, προσπαθεί να επιστρέψει ο αρχηγός της ομάδας, Τσοκάνης.

Ο Παναιτωλικός στα δύσκολα βρίσκει τις λύσεις, αν πάρει το ματς με τον Βόλο θα βρεθεί πολύ κοντά στην παραμονή, ο άσος πληρώνει 2.20.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 20:00)

Θα ανοίξει το ματς στο Ηράκλειο

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες ο ΟΦΗ, ένα τρίποντο θα διώξει οριστικά το άγχος της παραμονής. Ξεκίνησε καλά κόντρα στον Ατρόμητο (0-0) είχε φάσεις, στο τέλος κινδύνευσε και να χάσει το ματς. Ο δεξιός μπακ-χαφ Λάρσον αποχώρησε για την Λίλεστρομ της Νορβηγίας, Μπρεσάν, Νέιρα και Χιμένεθ μένουν εκτός και αυτή την αγωνιστική.

Οριακή η κατάσταση στον ΠΑΣ, η ομάδα βρίσκεται στο -5 από την παραμονή, αδυνατεί να πάρει τις νίκες που θα δώσουν ελπίδα, την ίδια στιγμή η διοίκηση ανακοίνωσε την πώληση του συλλόγου. Το ματς στο Ηράκλειο αποτελεί ίσως το τελευταίο… χαρτί για τον Γρηγορίου και τους παίκτες, θα απουσιάσει ο εξτρέμ Τούτου, ο οποίος χάνει όλα τα ματς που απομένουν. Εκτός και ο Μπάλαν.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα του, ο ΠΑΣ δεν έχει περιθώρια, θεωρώ πως το ματς θα ανοίξει, επιλέγω Over 2,5 στο 2.00.

Λαμία - Ολυμπιακός (Κυριακή 17:00)

Με το πόδι στο… γκάζι ο Ολυμπιακός

Την έκανε την προσπάθειά της και στην Τούμπα η Λαμία, προηγήθηκε του ΠΑΟΚ, δέχθηκε την ισοφάριση στη λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη δεν άντεξε. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό στα playoffs, το ζητούμενο για την ομάδα του Βόκολου είναι να μην τελειώσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα χωρίς να πάρει έστω έναν βαθμό. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Κι εκεί που το πρωτάθλημα φαινόταν χαμένο μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ήρθε η 3η αγωνιστική να δώσει ξανά κάποιες ελπίδες στον Ολυμπιακό για ανατροπή των δεδομένων. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ θα παίξουν τα… ρέστα τους στη συνέχεια, τιμωρημένος είναι ο Ποντένσε, λογικά επιστρέφουν Όρτα και Ορτέγκα, οι οποίοι δεν έπαιξαν κόντρα στον Άρη.

Στην κανονική διάρκεια η Λαμία είχε νικήσει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν θέλουν να υποστούν κάτι αντίστοιχο, επιλέγω Over 1,5 ημίχρονο.

Άρης - Παναθηναϊκός (Κυριακή 19:30)

Πρόβα τελικού στο Βικελίδης

Ο Άρης προσπαθεί να κρατήσει έναν υψηλό ρυθμό, ενόψει του μεγάλου στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στο Καραϊσκάκης δεν άξιζε να πάρει κάτι, τώρα όμως αντιμετωπίζει την ομάδα που θα βρει και στον τελικό, μια νίκη θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ψυχολογικό σκέλος, ιατρικά είναι έτοιμος και ο Βέλεθ.

Από την εσωστρέφεια ξανά στην αποθέωση και στα όνειρα τίτλου, τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, η νίκη επί της ΑΕΚ έδωσε ξανά βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και τίποτα δεδομένο, οι πράσινοι θα είναι ικανοποιημένοι μόνο με τη νίκη, εξέτισε ο Παλάσιος και επιστρέφει.

Στο Βικελίδης θα διεξαχθεί… πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου, το κίνητρο είναι μεγάλο και στις δύο πλευρές για διαφορετικούς λόγους, το Goal/Goal είναι αρκετά πιθανό.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:30)

Στην… κόψη του ξυραφιού

Στο εντός έδρας με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ πήρε περισσότερα απ’ όσα δικαιολογούσε η απόδοσή της, στη Λεωφόρο δεν πήρε τίποτα και πλέον βρέθηκε στην 2η θέση. Δεν έχει την ορμή της περσινής ομάδας, αυτό ψάχνει ο Αλμέιδα, παίκτες… κλειδιά δίνουν λιγότερα απ’ όσα έχουν προσφέρει στο παρελθόν. Έχει πάρει τον… αέρα του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena με 3 στα 3 και τέρματα 8-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε συνέπεια κόντρα στη Λαμία, το ματς ήταν δύσκολο, χρειάστηκε να κάνει ανατροπή. Πέρασε μόνος στην κορυφή και φυσικά η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια μπορεί να αποδειχθεί η σημαντικότερη της σεζόν, καθώς αν νικήσει θα γίνει και το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έχει κακή παράδοση, το… στοίχημα είναι τεράστιο για τον Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του.

Τεράστιο ματς, οι αποδόσεις δίνουν φαβορί την ΑΕΚ, η παράδοση είναι επίσης με το μέρος των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ όμως έχει δεδομένη ποιότητα, θεωρώ πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aτρόμητος - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.85), Σάββατο 17:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.00), Σάββατο 19:30
  • Παναιτωλικός - Βόλος: 1 (απόδοση 2.20), Σάββατο 19:30
  • ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Over 2,5 (απόδοση 2.00), Σάββατο 20:00
  • Λαμία - Ολυμπιακός: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.35), Κυριακή 17:00
  • Άρης - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.98), Κυριακή 19:30
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), Κυριακή 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ