DAILY BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι στη Λεωφόρο, σε φόρμα στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Ο Ιωαννίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Ιωαννίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ INTIME

Κομβικό ντέρμπι στη Λεωφόρο για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον Μορόν ο Άρης κόντρα στη Κηφισιά, με σπασμένα φρένα ο Ολυμπιακός στους Ζωσιμάδες

Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται η «μάχη» στη Stoiximan Super League. Στις 17:30, ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά. Μετά τη νίκη επί του Αστέρα, το 0-0 στην Τούμπα και το 3-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Άρης ηττήθηκε 4-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, όταν ο Άρης ισοφάρισε και στη συνέχεια έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να προηγηθεί.

Ο Νταρίντα στο τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και απέτυχε να αλλάξει τελείως το μομέντουμ της αναμέτρησης. Μετά το 2-1 από την Ελ Κααμπί στο 62', ο Άρης κατέρρευσε αμυντικά και δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα. Στο -2 από τα playoffs η ομάδα του Μάντζιου, κυνηγά Πανσερραϊκό και ΟΦΗ.

Το πάλεψε καλά η Κηφισιά απέναντι στη Λαμία και πήρε τον πέμπτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, η ομάδα του Αναστασίου είχε τις καλύτερες φάσεις αλλά έμεινε πίσω στο σκορ μετά από τέρμα του Ακούνια στο 84'.

Προσπάθησε για την ισοφάριση και τα κατάφερε, με τον Λούμορ να σκοράρει στο 95' σε απίστευτη εκτέλεση με το αριστερό εκτός περιοχής. Η Κηφισιά, που παλεύει για την μεταγραφή - έκπληξη του Σνιντερλέν, θα δώσει σκληρή μάχη παραμονής στην κατηγορία.

Ο Άρης θέλει να βγάλει άμεσα αντίδραση μετά την ήττα στο Φάληρο. Η Κηφισιά είναι επικίνδυνη μπροστά αλλά και εξαιρετικά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Να σκοράρει ο Μορόν σε απόδοση 3.00 στη Stoiximan.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στις 19:30 στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έδειξαν αντανακλαστικά και πνευματική ετοιμότητα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και επικράτησαν 4-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Έσπασαν μάλιστα και μια αρνητική παράδοση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», εκεί που αγνοούσαν το τρίποντο στα επτά προηγούμενα ματς.

Ο Αράο στο 5' έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό, με τη σέντρα σχεδόν ο Καλτσάς ισοφάρισε και στο 31' ο Βέρμπιτς έστειλε με προβάδισμα την ομάδα του στα αποδυτήρια. Ο Ιωαννίδης μπήκε στο ματς στο 73' και με δύο γκολ «καθάρισε» την αναμέτρηση. Στο -4 από τον Ολυμπιακό, με ματς λιγότερο, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για απώλειες.

Εύκολο σχετικά έργο είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο. Μοιάζει να βρήκε ρυθμό στην επίθεση ο «Δικέφαλος», καθώς μετά τα τρία γκολ στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, πέτυχε τρία ακόμη απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας. Κουλιεράκης, Μουργκ και Σαμάτα βρήκαν δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 της Τούμπας.

Σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ και είναι σε απόσταση βολής (-3) από την κορυφή. Ο Λουτσέσκου «κουμπώνει» σιγά σιγά όλους τους παίκτες στο ροτέισον, με αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος» να αποκτά καλύτερη ομοιογένεια από παιχνίδι σε παιχνίδι, διατηρώντας την ένταση στο χορτάρι σε υψηλό επίπεδο.

Ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν, ωστόσο το ντέρμπι της Λεωφόρου είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια. Φαντάζει δύσκολο να χάσει δεύτερο σερί ματς εντός ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ωστόσο μοιάζει να βολεύεται εκτός έδρας σε οριακά ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 6,5 κάρτες σε απόδοση 3.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός, στις 20:30 στους Ζωσιμάδες. Πέντε παιχνίδια δίχως τρίποντο, το αρνητικό σερί ππου τρέχουν οι γηπεδούχοι. Δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες ο απολογισμός του ΠΑΣ σε αυτό το διάστημα, που έχασε 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Πανσερραϊκού.

Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισάριθμες ισοφάρισε, ωστόσο το γκολ του Άλεξιτς στο 90' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ικανός μεσοεπιθετικά αλλά με μπόλικα ανασταλτικά κενά, ο ΠΑΣ ζορίζεται να διαχειριστεί τα δεδομένα των αγώνων και συχνά πέφτει θύμα της αφέλειας του. Δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι περισσότερο από την παραμονή.

Εντυπωσιακός μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη παιχνίδι, επικράτησε 4-1 του Άρη στο Φάληρο. Προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μπράμπετς, λίγο έλειψε ωστόσο να δει... τον ουρανό με τ' άστρα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Όταν ο Πάρντο έφερε το ματς στα ίσια στο 47' και αμέσως μετά ο Νταρίντα είχε δοκάρι σε τετ-α-τετ.

Το τελευταίο μισάωρο ωστόσο άνηκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Μαρτίνεθ, που με δύο γκολ του Ελ Κααμπί και ένα του Γιόβετιτς, από ασίστ των Φορτούνη, Ροντινέι και Μπιελ, έφτασε στο τρίποντο με... στυλ.

Με γκολ 19-2, ο Ολυμπιακός έχει μακράν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αλλά και τον μεγαλύτερο συντελεστή (+17), οδηγώντας την κούρσα του τίτλου στο +3, +4 και +5 από ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Βαρύ το πρόγραμμα αλλά και πολλές οι λύσεις στο βάθος του ρόστερ.

Ο ΠΑΣ είναι πάντα σκληρό καρύδι στην έδρα του, εντούτοις ο Ολυμπιακός είναι σε θετικό μομέντουμ και σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 σε απόδοση 4.55 στη Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ