FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ντέρμπι για γκολ στην OPAP Arena το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Μονομαχία του Ορμπελίν Πινέδα με τον Ντανιέλ Μαντσίνι
Μονομαχία του Ορμπελίν Πινέδα με τον Ντανιέλ Μαντσίνι INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής.

Παναιτωλικός - Άρης (15:00)

Μπορεί να ηττήθηκε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο, ωστόσο ήταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος, άγχωσε τον Παναθηναϊκό. Από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Γιάννης Πετράκης η βελτίωση είναι μεγάλη, ακόμη και στα άσχημα αποτελέσματα υπάρχει προσπάθεια. Επιστρέφει ο Ντουάρτε, απουσιάζουν οι Οικονόμου (στόπερ) και Μπαλντασάρα (χαφ), έτοιμος ο μπακ-χαφ Τορεχόν.

Στα πάνω του είναι ο Άρης, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στάθηκε εξαιρετικά στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, το 0-0 του δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς. Εκτίει ποινή ο πρώτος σκόρερ Μορόν (10 γκολ), έτοιμος ο Νταρίντα , νοκ άουτ ο Ζουλς. Γεμάτο το δελτίο, εκτός είναι επίσης οι Κούεστα και Πάρνταο, ενώ για λόγους ξεκούρασης είναι off Ουντουμπάτζο και Φαμπιάνο, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Ρουπ.

Ο Άρης θέλει να φθάσει μακριά στο Κύπελλο, εκεί θα ρίξει το βάρος, ακολουθεί μεσοβδόμαδα η ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Βικελίδης, επιλέγουμε 1Χ & over 1,5.

Κηφισιά - Ολυμπιακός (17:00)

Τέλος στο σερί των ηττών έβαλε η Κηφισιά, έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τις Σέρρες, ίσως άξιζε και κάτι παραπάνω, δέχθηκε την ισοφάριση στο 85΄. Παραμένει υπό πίεση, βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα ο κόουτς, Νίλσεν. Υπάρχουν απουσίες, τιμωρημένοι είναι οι Μποτία, Λαντρ και Τετέι, ούτε τώρα ο Σνάιντερλαν. Νοκ άουτ Τσάπαν και Παπασάββας.

Λίγα 24ωρα μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, το 1-1 δίνει καλές πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς, με τον Καρβαλιάλ να κάνει ροτέισον και να δίνει ανάσες σε βασικά... γρανάζια, όπως οι Φορτούνης, Ποντένσε, Καμαρά. Κάρτες συμπλήρωσε ο κομβικός Έσε, πρόλαβε ο Ελ Αραμπί. Ενοχλήσεις για Αλεξανδρόπουλο και Ρίτσαρντς.

Θα πιέσει από την αρχή ο Ολυμπιακός, το διπλό είναι χαμηλά, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (17:30)

Προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο, ο Αστέρας Τρίπολης, δεν μπόρεσε να το γυρίσει, είχε προηγηθεί η ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ, δύο αποτελέσματα τα οποία έβαλαν... φρένο στο θετικό σερί της ομάδας του Ράσταβατς. Πήραν ανάσες και επιστρέφουν οι βασικοί, Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο και Γκος, εκτίει ο μπακ Ντιαρά. Εκτός αποστολής Γκαρσία, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς και Βαλιέντε.

Μαζεύτηκαν αρκετές ήττες το τελευταίο διάστημα για τον Βόλο, ειδικά αυτή από τον Ατρόμητο και μάλιστα εντός έδρας “πόνεσε” περισσότερο, η ομάδα του Λόπεθ παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Νοκ άουτ ο πολύτιμος μπακ Άλχο, εκτός λόγω ίωσης ο Καλογερόπουλος. Πρόλαβαν Μύγας και Τσοκάνης.

Απρόβλεπτες ομάδες, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Ρίχνει το βάρος στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, πήρε σπουδαίο “διπλό” στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία την Τετάρτη στον Άρη για το Κύπελλο, με τον Αλμέιδα να κάνει αλλαγές. Νέο απαιτητικό τεστ για την Ένωση, αν δεν προλάβει να είναι έτοιμος ο Σιντιμπέ θα μεγαλώσουν τα προβλήματα στην άμυνα, καθώς λείπουν ήδη οι Χατζησαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί. Πρόλαβε ο Μάνταλος. Επιστρέφει ο Σιντιμπέ. Από ενοχλήσεις προέρχεται ο Γαλανόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αυτό ήταν το πρώτο ντέρμπι της εποχής Τερίμ. Κακή εικόνα στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ, σαφής βελτίωση στην επανάληψη, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη για την ανατροπή. Ψάχνει να βρει το στιλ που ταιριάζει στην ομάδα του ο Τερίμ, επιστρέφει ο Σένκεφελντ, συνεχίζει εκτός ο Παλάσιος, χτύπησε και ο Τζούρισιτς. Εκτός ο Τσέριν, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γερεμέγεφ. Δεν ανανεώνει ο Μπρινιόλι, τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον τριφύλλι και αυτόματα τέθηκε εκτός πλάνων.

Δίνεται ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ, έχει όμως σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, επιλέγουμε τα γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)

Ο Άρης... προσγείωσε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κάποια στιγμή θα ερχόταν και το κακό παιχνίδι για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία απάντησε άμεσα, με πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου, νικώντας άνετα με 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Πανίσχυρος ο “δικέφαλος” στην έδρα του, σκοράρει πολύ, έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ, γνωστές οι απουσίες των Σαμάτα και Εκόνγκ. Εκτός ο Τσιγγάρας, νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ με τη νίκη επί του Αστέρα, η οποία μάλιστα ήρθε και με ανατροπή, ήταν μόλις η 2η στο πρωτάθλημα. Θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία και στην αλλαγή του κλίματος, ωστόσο η αποστολή στην Τούμπα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, θα χρειαστεί υπέρβαση. Εκτίουν οι βασικοί Τζίμας (χαφ) και Τσαούσης (μπακ). Νοκ άουτ ο Παμλίδης, τραυματίας ο Γκάρο.

Παιχνίδι το οποίο εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ, λογικός ο άσος, θα ρισκάρουμε ζητώντας γκολ από τους φιλοξενούμενους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Άρης: 1Χ & over 1.5 (απόδοση 2.22), 15:00
  • Κηφισιά - Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.07), 17:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 17:30
  • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 20:30
  • ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.92), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ