FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ανοίγει το ματς στο Περιστέρι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων σε Περιστέρι και Λαμία.

Ατρόμητος - ΟΦΗ (19:00)

Δεν κατεβάζει ταχύτητα η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο, επέκτεινε το αήττητο σερί του ο Σέρβος προπονητής στα 11 ματς (6 νίκες, 5 ισοπαλίες), πλέον οι Περιστεριώτες χτυπούν την... πόρτα της εξάδας, παρουσιάζουν τεράστια πρόοδο. Δεν υπάρχει λόγος για διαφοροποιήσεις, γνωστές οι απουσίες των Κεσχρίντα και Αγκιμπού Καμαρά (Κόπα Άφρικα), τιμωρημένος είναι ο μέσος Έντερ. Τραυματίες οι μέσοι Φρίντγιόνσον και Έρλινγκμαρκ. Νοκ άουτ και ο Ρομπάιγ.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στον ΟΦΗ, οι Κρητικοί συμπλήρωσαν 10 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέπε Μελ δεν έχει φέρει την βελτίωση που όλοι περίμεναν. Ζητείται αντίδραση και άμεσα για τους Κρητικούς, σε περίπτωση νέας αποτυχίας θα βρεθούν αρκετά κοντά στις ομάδες που κινδυνεύουν, εκτός ο στόπερ Καρώ και ο μπακ Μαρινάκης.

Ο Ατρόμητος παίζει απελευθερωμένα, είναι αποτελεσματικός, αναγκασμένος να ρισκάρει ο ΟΦΗ, ματς στο οποίο μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Λαμία - Πανσερραϊκός (20:00)

Θετικότατη εμφάνιση και στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ για τη Λαμία, προηγήθηκε νωρίς, ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο, στην επανάληψη είχε δύο μεγάλες φάσεις για να πάρει το ματς. Ο Βόκολος έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο, δεν έχει επηρεαστεί από την απουσία του ηγέτη Καρλίτος. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, νοκ άουτ ο μέσος Σαντάνα. Επιστρέφει στην αποστολή ο αρχισκόρερ Καρλίτος. Εκτός ο εξτρέμ Τσιλούλης, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον Πανσερραϊκό, στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη 8 αγωνιστικές και πιέζεται, στο Κύπελλο εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Μαζεύτηκαν αρκετές απουσίες για τον Πάμπλο Γκαρσία, εκτός από τους Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ που είναι στο Κόπα Άφρικα, εκτίουν τιμωρία οι Θυμιάνης, Ντανκελρούι, Σοφιανός. Θα προφυλαχθεί ο χαφ Χατζηστραβός.

Βγάζει σταθερότητα η Λαμία, είναι αποτελεσματική στην έδρα της, ο άσος καταγράφει ανοδική πορεία, στο 2.30 μας καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - ΟΦΗ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 19:00
  • Λαμία - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.30), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ