CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ευκαιρία για την ΑΕΚ κόντρα στον πεσμένο ψυχολογικά Άρη

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Φουντώνει η μάχη στη Stoiximan Super League. Ξεχωρίζει το ΑΕΚ - Άρης στο πρόγραμμα της Κυριακής. Τον ΟΦΗ φιλοξενεί ο Ολυμπιακός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Κάνει σπουδαία δουλειά ο Ντουμπράουσκας, έχει βελτιώσει σημαντικά τον ΟΦΗ που έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα στην επιστροφή στη δράση. Ισοπαλία σε Λεωφόρο - Τούμπα, διπλό με το εντυπωσιακό 4-0 στο Αγρίνιο και σημαντική νίκη με 1-0 με τον Αστέρα στο Ηράκλειο, μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα το εντός έδρας 0-0 με τον Βόλο. Είναι ξεκάθαρη η αμυντική βελτίωση, έχει κρατήσει το μηδέν σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο Βικελίδης με ήρωα τον Τζολάκη. Καλά όμως δεν έπαιξε και όπως και στο 1-1 στο Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική δέχτηκε μεγάλο αριθμό καθαρών ευκαιριών. Αν ο ΟΦΗ βγάλει το πρώτο ημίχρονο, ταμπουρώνεται, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση όταν αμύνεται, κάτι που τον κάνει επικίνδυνο. Δεν αξίζουν οι χαμηλές τιμές στον άσο. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Τιμωρημένος ο Ντόι (12/0), επιστρέφει ο Ρέαμπτσουκ (17/0) όπως και ο Ρέτσος (3/0), πάντα εκτός ο Μαρσέλο (5/0). Νοκ άουτ ο Κασάμι (2/0). Για τον ΟΦΗ τιμωρημένοι ο μέσος Μεγιάδο (18/0) και ο μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2), εξέτισε ο στόπερ Διαμαντής (17/2). Επιστρέφει ο Τσιλιανίδης (4/1).

(Κυριακή 19:30) ΑΕΚ - Άρης

Η ΑΕΚ βρήκε μεγάλη δυσκολία στη Νίκαια, αξιοποίησε όμως το βάθος που έχει στον πάγκο της και κατάφερε να λυγίσει στο τέλος τον Ιωνικό και να πάρει μία σπουδαία νίκη. Σημαντικό το γεγονός πως οι Τσούμπερ, Μάνταλος, Φερνάντες που ήρθαν από τον πάγκο είχαν πολύ καλή παρουσία, κερδίζει σε βάθος η ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει να αξιοποιήσει πως είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και να κατακτήσει τον τίτλο. Η διαφορά από τον πρωτοπόρο μειώθηκε στον 1 βαθμό και υποδέχεται τον πεσμένο ψυχολογικά Άρη.

Η ομάδα του Πάρντιου γνώρισε ακόμη έναν σκληρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, πληρώνοντας τη δυσκολία που έχει στο σκοράρισμα. Φέτος έχει σκοράρει μόλις σε ένα ντέρμπι, σε αυτό που έδωσε στην πρεμιέρα του Πάρντιου με τον Ολυμπιακό. Από εκείνο το παιχνίδι έχει χάσει με 1-0 στη Λεωφόρο, στην Τούμπα, δύο φορές στο Καραϊσκάκης και μεσοβδόμαδα στο Βικελίδης από τον Ολυμπιακό. Ήττα που σίγουρα έχει στοιχίσει και ψυχολογικά. Ο άσος πιέζεται τις τελευταίες ώρες και από το 1.51 έχει πέσει και γυροφέρνει στο 1.45.

Πάντα εκτός ο Μοχαμάντι (10/0), επιστρέφει ο Ελίασον (9/0), χτύπησε ο Φερνάντες (4/0). Ετοιμοπόλεμος ο Λιβάι (18/10) που έλειψε στα δύο προηγούμενα.

Ο Πάρντιου δεν υπολογίζει στον τραυματία μπακ Εμπακατά (13/1), τον εξτρέμ Καμάτσο (14/1) και τον φορ Καμαρά που επέστρεψε αλλά δεν έχει αγωνιστεί. Νοκ άουτ ο Μάνου Γκαρθία (17/4) που χάνει τη σεζόν. Νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Πάλμα (15/7). Πάγια εκτός ο Ενκουλού (8/1). Αποθεραπεύθηκε ο μέσος Νταμπό (15/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ