CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Δυνατό ματς για γκολ και διπλασιασμό στα Γιάννενα

Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Φουντώνει η μάχη στη Stoiximan Super League. Σειρά παίρνει η 20η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 19:30) Βόλος - Παναιτωλικός

Σε προβληματική κατάσταση και οι δύο ομάδες. 1-2-6 το πρόσφατο ρεκόρ του Βόλου, έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα σε αυτά τα 9 παιχνίδια, το οποίο ήρθε με πέναλτι στη Νίκαια πού πήρε μία τυχερή νίκη. Τα πολλά αμυντικά προβλήματα βγήκαν και στο Βικελίδης, που δέχτηκε τρία τέρματα από τον δύσκολο στο γκολ Άρη. Σε κακή κατάσταση βρίσκεται όμως και ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου τρέχει ρεκόρ 1-1-4 με τη μοναδική νίκη σε αυτό το διάστημα να έρχεται επειδή ο Ατρόμητος είχε μείνει νωρίς με παίκτη λιγότερο. Δεν είναι καλά οι δύο ομάδες θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει η μία την κακή κατάσταση της άλλης. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Σταθερά λείπει ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3), δεν υπολογίζεται ο μέσος Ματίγια (13/0), παρελθόν ο εξτρέμ Β. Φερνάντεθ (7/0). Για τους φιλοξενούμενους είναι τιμωρημένος ο μεσοαμυντικός Μλάντεν (19/0), έτοιμος ο κίπερ Ανέστης (15 συμ.), πάντα εκτός ο εξτρέμ Ντουάρτε (15/2) και ο μπακ Μπακάκης (5/0).

(Σάββατο 20:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

Συνεχίζει να τρέχει το αρνητικό ρεκόρ να δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια ο ΠΑΣ, συνεχίζει όμως να μαζεύει και βαθμούς. Πολύ καλό το ρεκόρ του στην επιστροφή στην δράση, το 2-3-1 έχει φέρει τον ΠΑΣ στην 10η θέση, 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η εικόνα του ΠΑΣ δεν είναι για να κινδυνεύσει.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε η ομάδα του Κόλμαν την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Πήρε την ισοπαλία, είχε φάσεις και για να κερδίσει ολόκληρο το παιχνίδι, αυτή την εποχή ασφαλώς και είναι η έκτη καλύτερη έκτη ομάδα του πρωταθλήματος. Δίνει ο Ατρόμητος την μάχη του, έχει μειώσει τη διαφορά από τον Βόλο στους 5 βαθμούς. Η εικόνα, ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων οδηγεί στο Goal/Goal, στο 2.03 στον μέσο όρο των εταιριών.

Κάρτες ο ηγετικός στόπερ και πρώτος σκόρερ Εραμούσπε (18/7), χτύπησε ξανά ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0). Νέο απόκτημα ο Ουρουγουανός στόπερ Μπορταγκαράι. Πάγια εκτός ο επιθετικός Ροσέρο (14/2) και ο αμυντικός χαφ Μπιλμπάο (12/0). Λείπουν σταθερά τον τελευταίο καιρό οι στόπερ Μαυρομμάτης (9/0), Σουάρεθ (9/0), εκτός και ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0) για τον Ατρόμητο. Τιμωρημένος ο μπακ Ντε Μποκ (18/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ