CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνει αντίδραση ο Άρης, σφιχτό ματς το ΟΦΗ - Αστέρας

Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός
Ο Γκρέι πανηγυρίζει γκολ του στο Άρης - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η 19η αγωνιστική της Super League, σειρά παίρνουν δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης

Ο ΟΦΗ είναι πολύ βελτιωμένος μετά την αλλαγή προπονητή. Πραγματικά, ο Νταμπράουσκας φαίνεται πως είναι εξαιρετική επιλογή, άλλωστε είναι ένας τεχνικός με γεμάτο βιογραφικό, που έχει κατακτήσει 11 τίτλους στην καριέρα του. Ο ΟΦΗ μακριά από το γήπεδο του έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα: 1-1 στη Λεωφόρο, κέρδισε 4-0 στο Αγρίνιο και κράτησε στο 0-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο Ηράκλειο όμως ακόμη δυσκολεύεται. Ο Αστέρας Τρίπολης τρέχει ρεκόρ 1-1-2 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του.

Οι δύο προπονητές ξέρουν να δημιουργούν σκληρά σύνολα να παίζουν καλά πίσω από την μπάλα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει δύσκολο να πάει σε ψηλό σκορ. Μάλιστα μιλάμε για ένα ζευγάρι που στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους τα έχουν φέρει Under 2,5 και Νο Goal. Το Under 2,5 δίνεται στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο στόπερ Διαμαντής (17/2), τιμωρημένος για τρεις αγωνιστικές και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2). Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης (4/1). Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Ιγκλέσιας (12/0) και στον εξτρέμ Ριέρα (15/0). Εκτός παραμένουν ο Τιλίκα (16/3) και ο Καπίγια (1/0), επιστρέφουν οι επιθετικοί Μπαρτόλο (12/0) και Μπενίτο (11/1).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Σάββατο 20:00) Άρης - Βόλος

Η ομάδα του Πάρντιου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Και στα δύο παιχνίδια είχε τον έλεγχο, δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, πέτυχε από ένα τέρμα που ακυρώθηκε, σωστά στο πρωτάθλημα, ενώ είναι άγνωστο τι έχει σφυριχτεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης δείχνει πιο μαζεμένος το τελευταίο διάστημα και θέλει τη νίκη επί του Βόλου για να πάει να δώσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την κομβική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ 1-2-3 στο οποίο σκόραρε μόνο στη Νίκαια την περασμένη Δευτέρα με πέναλτι. Δεν ήταν καλή ούτε στο διπλό με τον Ιωνικό η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, δέχτηκε πολλές ευκαιρίες, από τύχη κράτησε το μηδέν και από τύχη σκόραρε. Αυτή την άσχημη εικόνα βλέπουν και οι εταιρίες και έχουν χαμηλά την απόδοση του άσου στο 1.50 στον μέσο όρο.

Για τους γηπεδούχους, δύσκολα ξανά ο μέσος Νταμπό (15/0), χτύπησε ο φορ Καμαρά (1/0), πάντα εκτός ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Υποτροπή για τον Πάλμα (15/7). Μόνη απουσία για τον Βόλο ο σταθερά τραυματίας ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3) για τον Κώστα Μπράτσο. "Κόπηκαν" ο εξτρέμ Φερνάντεθ (7/0) και ο χαφ Ματίγια (13/0), αποδεσμεύτηκε ο μπακ Ουές (11/0).

TAGS CHARLIE BETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ