CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Must win για τον Παναιτωλικό, πληρώνει με χάντικαπ η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στη Super League και σειρά παίρνει η 19η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Στη Νίκαια δοκιμάζεται η ΑΕΚ, στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Παρασκευή 20:30) Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά από την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια είπε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι "τελικός". Δεν είναι σε δύσκολη θέση η ομάδα του Αγρινίου, βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, όμως η εικόνα της μετά το Μουντιάλ είναι προβληματική. Τρέχει ένα ρεκόρ 1-0-4, είχε την τύχη στο παιχνίδι που κέρδισε εντός έδρας με τον Ατρόμητο να αποβληθεί νωρίς ο Γιαννιώτης κάτι που το αξιοποίησε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα μετά την επιστροφή στη δράση. Είχε ένα αήττητο ρεκόρ 2-2-0 με σημαντικά αποτελέσματα πριν χάσει από τον Παναθηναϊκό. Ισοπαλίες εντός με Ολυμπιακό 2-2, εκτός με Λαμία 1-1 και οι εντυπωσιακές νίκες με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ και το διπλό με 3-1 στη Λειβαδιά.

Η πρώτη ήττα μέσα στο 2023 ήρθε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι που κέρδισε στις ο Κουρμπέλης. Ο ΠΑΣ δέχεται γκολ σε όλα του τα φετινά παιχνίδια, αλλά αυτή την εποχή σκοράρει πιο εύκολα από όλες τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από την πρώτη εξάδα. Ο Παναιτωλικός χρειάζεται τη νίκη και θα προσπαθήσει να πιέσει. Οι συνθήκες του αγώνα οδηγούν στο Goal/Goal που δίνεται στο 2.15 στον μέσο όρο των εταιρειών.

Τραυματίες για τους γηπεδούχους ο εξτρέμ Νταγκό (15/2) και ο μπακ Μπακάκης (5/0), επιστρέφει ο μέσος Ντουάρτε (11/0) που έλειπε καιρό. Φρέσκο πρόβλημα ο μπακ Αποστολάκης (12/0). Τιμωρημένος για τον ΠΑΣ ο πολύτιμος εξτρέμ Μορέιρα (18/0), πάντα εκτός ο καλός εξτρέμ Ροσέρο (14/2), ο φορ Κόντε (2/0) και ο μέσος Μπιλμπάο (12/0).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Σάββατο 17:00) ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης

Ο ΟΦΗ είναι πολύ βελτιωμένος μετά την αλλαγή προπονητή. Πραγματικά, ο Νταμπράουσκας φαίνεται πως είναι εξαιρετική επιλογή, άλλωστε είναι ένας τεχνικός με γεμάτο βιογραφικό, που έχει κατακτήσει 11 τίτλους στην καριέρα του. Ο ΟΦΗ μακριά από το γήπεδο του έχει πάρει εξαιρετικά αποτελέσματα: 1-1 στη Λεωφόρο, κέρδισε 4-0 στο Αγρίνιο και κράτησε στο 0-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο Ηράκλειο όμως ακόμη δυσκολεύεται. Ο Αστέρας Τρίπολης τρέχει ρεκόρ 1-1-2 με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του.

Οι δύο προπονητές ξέρουν να δημιουργούν σκληρά σύνολα να παίζουν καλά πίσω από την μπάλα και η συγκεκριμένη αναμέτρηση μοιάζει δύσκολο να πάει σε ψηλό σκορ. Μάλιστα μιλάμε για ένα ζευγάρι που στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους τα έχουν φέρει Under 2,5 και Νο Goal. Το Under 2,5 δίνεται στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τιμωρημένος για τους γηπεδούχους ο στόπερ Διαμαντής (17/2), πιθανότατα θα λείψει και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2) που πάει για τιμωρία. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Ιγκλέσιας (12/0) και στον εξτρέμ Ριέρα (15/0). Αμφίβολοι παραμένουν οι επιθετικοί Μπενίτο (11/1), Τιλίκα (16/3) κι ο εξτρέμ Μπαρτόλο (12/0).

(Σάββατο 20:00) Άρης - Βόλος

Η ομάδα του Πάρντιου προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Και στα δύο παιχνίδια είχε τον έλεγχο, δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση, πέτυχε από ένα τέρμα που ακυρώθηκε, σωστά στο πρωτάθλημα, ενώ είναι άγνωστο τι έχει σφυριχτεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης δείχνει πιο μαζεμένος το τελευταίο διάστημα και θέλει τη νίκη επί του Βόλου για να πάει να δώσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την κομβική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Ο Βόλος τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ 1-2-3 στο οποίο σκόραρε μόνο στη Νίκαια την περασμένη Δευτέρα με πέναλτι. Δεν ήταν καλή ούτε στο διπλό με τον Ιωνικό η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, δέχτηκε πολλές ευκαιρίες, από τύχη κράτησε το μηδέν και από τύχη σκόραρε. Αυτή την άσχημη εικόνα βλέπουν και οι εταιρίες και έχουν χαμηλά την απόδοση του άσου στο 1.45 στον μέσο όρο.

Για τους γηπεδούχους, δύσκολα ξανά ο μέσος Νταμπό (15/0), χτύπησε ο φορ Καμαρά (1/0), πάντα εκτός ο στόπερ Ενκουλού (8/1). Μόνη απουσία ο σταθερά τραυματίας ο αρχηγός/μέσος Τσοκάνης (12/3) για τον Κώστα Μπράτσο.

(Κυριακή 16:00) Ιωνικός - ΑΕΚ

Δεν τον θέλει με τίποτα τον Ιωνικό. Την περασμένη Δευτέρα ίσως και να έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στη Νίκαια, αλλά ηττήθηκε με 1-0 από τον Βόλο. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε και ολόκληρο το παιχνίδι. Το επίπεδο του ανταγωνισμού ανεβαίνει αρκετά τώρα.

Η ΑΕΚ αυτή την εποχή παίζει με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα και η πίεση που ασκεί στον αντίπαλο είναι τέτοια, που την οδηγεί στο να καθαρίζει εύκολα τα παιχνίδια της. Μετρά 13 νίκες, οι 11 από αυτές έχουν έρθει με μεγαλύτερη διαφορά από ένα τέρμα. Δηλαδή μόνο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που έχασε πέναλτι στο τέλος και με τον Ατρόμητο που βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις, κέρδισε με ένα τέρμα διαφορά. Η νίκη της ΑΕΚ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.72 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο μέσος Τσίμπσαχ (7/0), που στα τελευταία δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε αποβλήθηκε. Σταθερά λείπουν από τον Αλμέιδα οι Γκατσίνοβιτς (12/4), Ελίασον (9/0) και Μοχαμάντι (10/0).

(Κυριακή 17:00) Λεβαδειακός - Λαμία

Σημαντικό εξάποντο παραμονής. Με την εικόνα που έχει το φετινό πρωτάθλημα η λογική λέει πως θα πέσουν δύο εκ των Ιωνικού, Λεβαδειακού και Λαμίας. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα. Με την ισοπαλία που πήρε ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη παρέμεινε έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 24ο λεπτό, δεν έκανε τίποτα για να το εκμεταλλευτεί, βολεύτηκε με τον πόντο.

Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στη Λαμία, δεν έχει ακόμη νίκη με τον Παντελίδη στον πάγκο της. Συνολικά ένα παιχνίδι έχει κερδίσει αυτό με τον Λεβαδειακο, με 1-0 στον πρώτο γύρο. Οι δύο χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος κοντράρονται, 8 γκολ έχει βάλει η Λαμία, 10 γκολ ο Λεβαδειακός σε 18 παιχνίδια. Δύσκολο να σπάσει το Under 2,5 στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προς επιστροφή ο στόπερ Βινίσιους (12/0) κι ο εξτρέμ Σακό (1/0), σταθερά τραυματίες ο στόπερ Λιάγκας (9/1) κι ο μπακ Ντεντάκης (2/0). Δεν έχει σοβαρά προβλήματα ο Παντελίδης.

(Κυριακή 19:30) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Δεύτερη πράξη από τη σειρά των τριών παιχνιδιών που έχουν να δώσουν ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε ψυχολογικό προβάδισμα από τη νίκη της με 2-0 στην Τούμπα για την οποία όμως βοήθησαν και οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο. Οριακό το ντέρμπι και για τους δύο, καθώς αν γκελάρει ο Παναθηναϊκός θα τον φτάσει σε απόσταση βολής η ΑΕΚ και θα αρχίσει να νιώθει μεγάλη πίεση.

Και για τον ΠΑΟΚ όμως, είναι μία τελευταία ευκαιρία να κυνηγήσει το πρωτάθλημα Σε περίπτωση ήττας η διαφορά από την κορυφή θα ανοίξει στους 12 βαθμούς, οπότε μένει οριστικά εκτός τίτλου.

Γνωρίζουμε τη φιλοσοφία των δύο προπονητών και καταλαβαίνουμε πως φαντάζει δύσκολο σε ένα τόσο οριακό παιχνίδι Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου να πάρουν ρίσκα. Ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς τρέχει στο πρωτάθλημα ένα σερί 8 αγώνων που τα έχει φέρει στο Under 2,5. Στο 1.51 δίνεται στο μέσο όρο των εταιριών να μπουν λιγότερα από 2,5 τέρματα.

Τιμωρημένος ο αρχηγός Κουρμπέλης (16/0), μάλλον επιστρέφει ο Σπόραρ (16/6), που ήταν άρρωστος. Παραμένει εκτός ο Μάγκνουσον (13/1). Πάντα εκτός Φ. Σοάρες (9/1), Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3) Τσαούσης (9/0) και Λύρατζης (10/0) για τον ΠΑΟΚ.

(Κυριακή 20:30) Ατρόμητος - Ολυμπιακός

Ο Ατρόμητος δίνει τη μάχη του για να πλησιάσει την πρώτη 6άδα και να μπορέσει στα τελευταία παιχνίδια να υλοποιήσει το συγκεκριμένο στόχο. Ό,τι και να συμβεί έχει εξασφαλίσει πως δεν θα μπει σε μπελάδες και η φετινή σεζόν είναι πολύ καλύτερη από τις δύο προηγούμενες. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0 επί του Άρη, σε δύο παιχνίδια όμως που δεν εντυπωσίασε.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στη δράση, παίρνοντας 1-1 από τον ΠΑΟΚ και πρόσφατα ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ασφαλώς και το Περιστέρι είναι μία δύσκολη έδρα. Φαβορί ο ανεβασμένος Ολυμπιακός που προέρχεται από τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, το παιχνίδι όμως είναι πιο ζόρικο από το 1.38 που εκτιμούν το διπλό οι εταιρίες. Θα προτιμήσω να πάω πάσο.

Επιστρέφουν ο μέσος Κούεν (13/1) και ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0), συνεχίζουν εκτός οι στόπερ Μαυρομμάτης (9/0) και Σουάρεθ (9/0) για τους γηπεδούχους. Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Ινμπόμ (16/1), αλλά λογικά προλαβαίνει. Αμφίβολοι Μαρσέλο (4/0) και Φορτούνης (9/3).

TAGS CHARLIE BETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ