FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Μέρα για διπλασιασμούς στη Stoiximan Super League

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα διπλασιασμού.

ΟΦΗ - Ατρόμητος (Σάββατο 17:30)

Σε ένα "γεμάτο" ματς στη Λαμία, ο ΟΦΗ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν πήρε κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας, σε γενικές γραμμές το λες και δίκαιο. Ψάχνει να βρει αμυντική ισορροπία ο Νταμπράουσκας, η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ. Είναι σημαντική η απουσία του Ντίκο στην επίθεση, έχει δύο γκολ μέχρι τώρα, εκτός μένουν Ριέρα και Χριστογεώργος.

Ψάχνει την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος, δεν πείθει ως τώρα, βγάζει αδυναμίες στο παιχνίδι του. Πήραν κατευθείαν χρόνο τα τελευταία αποκτήματα, Βαλένσια, Τζαβέλλας (βασικοί), Κούντε (ήρθε από τον πάγκο) κόντρα στο Βόλο, τώρα είχαν περισσότερο χρόνο να δουλέψουν και να ενσωματωθούν με την ομάδα, εξέτισε και μπαίνει ενδεκάδα ο αριστερός μπακ, Ντε Μποκ.

Οι Κρητικοί χωρίς Ντίκο θα πρέπει να πάνε σε πιο... σετ παιχνίδι, ο Ατρόμητος θέλει να κάνει μια αρχή, αλλά έχει αδυναμίες, προβάδισμα στην έδρα.

Πανσερραϊκός - Λαμία (Σάββατο 20:00)

Ματς... ροντέο στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά για τον Πανσερραϊκό, το 4-4 καθήλωσε, αλλά ήταν και μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για το πρώτο... τρίποντο. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που αρέσει, πρέπει όμως να βγάλει και κυνισμό. Τώρα οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές, η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα, στο δημοτικό Σερρών, εκτίει ο αμυντικός Χάγεκ, συνεχίζουν εκτός οι Στίνα (χαφ) και Γούλερι (φορ).

Μια διαφορετική Λαμία παρουσιάζει φέτος ο Λεωνίδας Βόκολος, δεν κλείνεται, παίζει δημιουργικά, παίζει για τη νίκη, θετικό το πρόσημο και στο 2-2 με τον ΟΦΗ. Ίδια φιλοσοφία και στις Σέρρες, υπέστη ρήξη χιαστού ο μπακ Σαραμαντάς, μένουν εκτός οι Νάγκι (τερμ,), Λέικ (φορ), Παπαδόπουλος (αμ.) και Σίντκλεϊ (αμ.), υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμοι μπακ, Βασιλαντωνόπουλος και Σιμόν.

Δίνουν έμφαση στη δημιουργία και οι δύο ομάδες, δεν κλείνονται, θα υπάρχει ενθουσιασμός στην κερκίδα, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 2.08), 17:30
  • Πανσερραϊκός - Λαμία: Goal/Goal (απόδοση 1,98), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ