FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Προβληματίζει ο Ολυμπιακός, έχει ευκαιρία η ΑΕΚ, ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ

Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME

Αγωνιστική των ντέρμπι η 17η στη Stoiximan Super League, κρίνονται πολλά σε Καραϊσκάκης και Βικελίδης. Ο Λαμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αν πάρει και το ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Άρη, στέλνει ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα τίτλου προς όλους. Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει την ήττα στη Λαμία, αλλά η εικόνα του προβληματίζει και η ΑΕΚ έχει ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα στον Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς του Τερίμ, θεωρητικά έχει πιο βατή αποστολή, ο Παναιτωλικός βγάζει πολλές αδυναμίες μακριά από το Αγρίνιο.

Βόλος - Ατρόμητος (Κυριακή 15:00)

Δεν περίμεναν και πολλά από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στον Βόλο, η Ένωση ήταν καλύτερη πήρε τη νίκη, ωστόσο και οι παίκτες του Λόπεθ είχαν φάσεις για να πετύχουν τουλάχιστον 1 γκολ. Παραμένει μεγάλη η ανάγκη για βαθμούς, είναι πολλές ομάδες κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αναμένεται μεγάλη μάχη. Επιστρέφουν Γκλάβτσιτς και Καλογερόπουλος, γνωστές οι απουσίες Τσοκάνη και Μπαριέντος. Νοκ άουτ ο μπακ χαφ Άλχο.

Επιβλητικός ο Ατρόμητος κόντρα στην Κηφισιά, δεν συνάντησε καμία δυσκολία, στα 10 ματς το αήττητο σερί με τον Ίλιτς στον πάγκο, αν συνεχίσει έτσι, από εκεί που κινδύνευε θα φτάσει να διεκδικεί είσοδο στην εξάδα. Δεν υπάρχουν λόγοι για διαφοροποιήσεις, λείπουν στο Κόπα Άφρικα οι Κεσχρίντα (μπακ) και Αγκιμπού Καμαρά (μεσοεπιθετικός). Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Ρομπάιγ.

Παιχνίδι υψίστης σημασίας για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Ατρόμητος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας, το ματς... γέρνει προς τους φιλοξενούμενους.

Πανσερραϊκός - Κηφισιά (Κυριακή 15:00)

Μεγάλες οι αδυναμίες του Πανσερραϊκού μακριά από την έδρα του, προηγήθηκε στο Αγρίνιο, ισοφάρισε 2-2 στη συνέχεια, στο τέλος έχασε το ματς. Έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα 6 τελευταία παιχνίδια, πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αρχίζει και πιέζεται. Ψάχνει αντίδραση, ενσωματώθηκε άμεσα ο Ουάρντα και πήρε χρόνο συμμετοχής, λείπουν στο Κόπα Άφρικα, Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ. Εκτός ο στόπερ Αυλωνίτης, στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ισπανός επιθετικός Μπετανκόρ.

Κακή εμφάνιση και φυσιολογική ήττα για την Κηφισιά στο Περιστέρι, δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον Ατρόμητο, παραμένει στην προτελευταία θέση, ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα για να ανακτήσει ψυχολογία. Σνάιντερλαν και Πρίτσας δύσκολα θα μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι και τώρα. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή.

Πλέον υπάρχει μεγάλη βαθμολογική ανάγκη και στις δύο πλευρές, το ματς θα ανοίξει, δίνω προβάδισμα στους γηπεδούχους, έχουν βάλει δύσκολα και στους “μεγάλους” στην έδρα τους. Πιέζεται ο άσος τις τελευταίες ώρες και έχει πέσει κάτω από τον διπλασιασμό.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (Κυριακή 17:00)

Ιδανική πρεμιέρα για τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι πράσινοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πολύπειρος τεχνικός θέλει να περάσει νέα πράγματα στην ομάδα, χρειάζεται χρόνο. Δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία, αναμένουμε πίεση ψηλά, γνωστά τα προβλήματα με Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, δεν πρόλαβε ο Σένκεφελντ, εκτίει ο Ρουμπέν Πέρεθ, όπως και ο Βέρμπιτς. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Λημνιός.

Η αγωνιστική άνοδος με τον Γιάννη Πετράκη συνεχίζεται για τον Παναιτωλικό, σπουδαία νίκη 3-2 και μάλιστα με ανατροπή επί του Πανσερραϊκού, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τορεχόν, ο Αργεντινός έκανε χατ τρικ! Εκτός έδρας η ομάδα του Αγρινίου χάνει πολύ από την δυναμική της, έφθασε τα 14 ματς χωρίς νίκη (υπολογίζεται και η περσινή σεζόν). Επιστρέφει ο Μαυρίας, τιμωρημένος είναι ο Ντουάρτε (χαφ). Νοκ άουτ ο Τορεχόν.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός σπάνια αντιμετωπίζει προβλήματα, ακολουθεί και το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 17:30)

Εκ των προτέρων είχε δύσκολη αποστολή ο ΠΑΣ στη Λεωφόρο, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, παραμένει στην τελευταία θέση, πρέπει να αντιδράσει όσο η απόσταση με τις ομάδες από πάνω του, είναι μικρή. Περιμένει ενίσχυση ο Μιχάλης Γρηγορίου, στην παρούσα φάση δεν μπορεί να υπολογίζει σε κάτι τέτοιο, επιστρέφουν οι βασικότατοι στόπερ Εραμούσπε και Παντελάκης. Εκτός αποστολής ο μεσοεπιθετικός Γκάρο που δεν υπολογίζεται, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ασύλληπτη ανατροπή για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη, γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2 και πλησίασε τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης στον έναν βαθμό! Έδειξε ότι μπορεί να είναι αποτελεσματικός και εντός έδρας, του έλειπε αυτό το στοιχείο, ο Ράσταβατς παρουσιάζει ένα σύνολο με δυνατότητες. Θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο επιθετικός Καλτσάς, αποκτήθηκε ο μέσος Γιαμπλόνσκι, δεν πρόλαβε ο Μπαρτόλο, έτοιμος ο Άλβαρες. Εκτός ο Ατιένθα.

Είναι πολύ αξιόπιστος ο Αστέρας όταν παίζει εκτός έδρας, αναγκασμένος να ρισκάρει ο ΠΑΣ, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο.

Άρης - ΠΑΟΚ (Κυριακή 19:30)

Την λες και... αυτοκτονία την ήττα του Άρη στην Τρίπολη. Κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 πολύ νωρίς στο ματς, αλλά στο φινάλε δεν πήρε τίποτα. Λείπει η σταθερότητα από την ομάδα του Μάντζιου, με αυτή τη συμπεριφορά δεν μπορεί να έχει βλέψεις για κάτι περισσότερο από την 5η θέση, η οποία δεν έχει κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα, δεν δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Εξέτισε ο Νταρίντα, αποκτήθηκαν οι παλιοί γνώριμοι Ροζ και Φετφατζίδης. Δεν πρόλαβε ο Βεστράτε.

Δεν σηκώνει το πόδι από το γκάζι ο ΠΑΟΚ, 9η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, διέλυσε 4-0 τον ΟΦΗ, είχε και δύο χαμένα πέναλτι, η ομάδα του Λουτσέσκου φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει άγριες διαθέσεις για τη συνέχεια. Έτοιμος να επιστρέψει είναι και ο Ζίβκοβιτς, έφυγαν για τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα οι Σαμάτα και Εκόνγκ. Ξεπέρασαν την ίωση Κουλιεράκης και Τζίμας. Εκτός αποστολής Σοάρες και Νάσμπεργκ.

Είναι πολύ φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ, αν ανοίξει ο ρυθμός του ματς θα έχει και τον πρώτο λόγο το 2 & over 1,5 έχει αξία.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (Κυριακή 21:00)

Τη χειρότερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στη Λαμία, ηττήθηκε έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Πασχαλάκη, δείγμα της εικόνας του. Έχασε πολύτιμο έδαφος στη βαθμολογία, υπάρχει πρόβλημα στο γκολ εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Προσπαθεί να βρει λύσεις ο Καρβαλιάλ, λείπει στο Κόπα Άφρικα ο Ελ Κααμπί, ίσως παίξει από την αρχή ο φορ Ναβάρο, τραυματίας είναι ο Μπιέλ. Παραμένουν εκτός Γιόβετιτς και Αραμπί. Δεν υπολογίζεται ο Ιμπόρα.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ΑΕΚ, η νίκη επί του Βόλου ήρθε να δώσει τέλος στο σερί με τις ισοπαλίες, ο Αλμέιδα δείχνει ήρεμος για τη συνέχεια. Ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε ρυθμό στο σκοράρισμα και αυτή είναι σημαντική είδηση, ανασταλτικά υπάρχουν προβλήματα με τις απουσίες των Μουκουντί, Χατζησαφί, Μοχαμάντι, ετοιμοπόλεμος ο Αραούχο.

Ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά, η ΑΕΚ δείχνει πιο σίγουρη, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να φύγουν με αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Ατρόμητος: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.30), 15:00
  • Πανσερραϊκός - Κηφισιά: 1 (απόδοση 1.93), 15:00
  • Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: 2-3 γκολ (απόδοση 2.07), 17:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 17:30
  • Άρης - ΠΑΟΚ: 2 & over 1,5 (απόδοση 2.45), 19:30
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.12), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ