CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τον διπλασιασμό του Παναθηναϊκού

Ο Ρούμπεν Πέρεθ πανηγυρίζει στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ για τη Super League
Ο Ρούμπεν Πέρεθ πανηγυρίζει στη Λεωφόρο κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με την πέμπτη αγωνιστική. Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας. Τον ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στη Super League με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ατρόμητος - Λαμία το τρίτο ζευγάρι της ημέρας.

(Σάββατο 20:00) Ατρόμητος - Λαμία

Ήταν εντυπωσιακός ο Ατρόμητος στη Νίκαια. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη με τις αλλαγές του Κόλμαν η ομάδα του Περιστερίου οργίασε. Απέδειξε πως έχει βάθος, πως έχουν γίνει καλές μεταγραφές και φυσικά πως η φετινή χρονιά δεν θα έχει καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες. Ήδη έχοντας μαζέψει 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια έχει βάλει βάσεις για ένα καλό πλασάρισμα.

Η Λαμία επίσης είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, όμως έχει δυσκολία στο γκολ. Γενικά οι ομάδες του Φέστα δεν έχουν εύκολο το σκοράρισμα. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τον Ατρόμητο, όμως με βάση την εικόνα του στη Νίκαια και συνολικά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν είναι σε θέση να κερδίσει τη μαχητική Λαμία. Ο άσος στο 1.86 στον μέσο όρο των εταιριών.

Πλήρεις αναμένονται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι. Για τη Λαμία τιμωρημένος ο φορ Μποάκιε (2/0) που αποβλήθηκε στην Τούμπα, δεν πρόλαβε ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Νούνιες (3/1). Νοκ άουτ ο χαφ Μαρμεντίνι (2/0). Ανέτοιμοι Καραμάνος και Ρόμανιτς. "Κόπηκαν" Γκέντσογλου και Τζανετόπουλος.

(Σάββατο 20:00) Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει ο Αλμέιδα για να μπορέσει να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή, όμως η ομάδα του Αγρινίου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Ο απαιτητικός Αναστασίου έχει πετύχει να δημιουργήσει ένα μαχητικό σύνολο με επιθετικό ταλέντο και σωστό θάρρος στα παιχνίδια του. Έχασε εύκολα στην πρεμιέρα από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια όμως εντυπωσιάζει. Κέρδισε 3-1 εντός τον Άρη, πήρε 1-1 στο Περιστέρι από τον εξαιρετικό Ατρόμητο, πέρασε εύκολα με διπλό από το Ηράκλειο με 2-1.

Δεν τον κρατάς εύκολα τον Παναιτωλικό στο μηδέν, δεν έχει πείσει η ΑΕΚ για την αμυντική της ασφάλεια. Θα χρειαστεί να πετύχει πάνω από 1,5 τέρμα για να κερδίσει στο Αγρίνιο. Το Goal/Goal στο 2.04 κατά μέσο όρο η πιο λογική επιλογή. Εκτός παραμένει ο μέσος Βαρόνε (1/0) για τους γηπεδούχους που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα, εκτός αποστολής ο Γιόνσον (4/0) για την ΑΕΚ, παραμένει έξω με θλάση ο Τσούμπερ (3/0) Ανέτοιμος ο νεοεισελθείς αμυντικός Σιντιμπέ..

(Σάββατο 21:30) Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει μεγάλη ευκαιρία να κλείσει με 5Χ5 τον πρώτο κύκλο της σεζόν ο Παναθηναϊκός. Ασφαλώς και βοηθά και το πρόγραμμα, καθώς τα 4 πρώτα παιχνίδια είναι στη Λεωφόρο, κανένας όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως αυτήν την εποχή η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Μοιάζει όμως να χρωστά στον κόσμο που γεμίζει τη Λεωφόρο μία καλή εμφάνιση και μία καθαρή νίκη.

Ο ΠΑΣ στο Καραϊσκάκης την πρώτη αγωνιστική, στη Ριζούπολη με την ΑΕΚ την 3η έχασε 2-0. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών, σε αυτό θα βοηθήσει και η επιστροφή των Μάγκνουσον, Χουανκάρ Σένγκεφελντ. Νοκ άουτ ο Κώτσιρας (4/0). Για τον ΠΑΣ δεν πρόλαβαν οι μπακ Κιάκος (4/0) και Ριένστρα (3/0). Εκτός επίσης ο μεσοεπιθετικός Λώλης (2/0), δεν θα ρισκαριστεί ο τερματοφύλακας Πριόρ (2/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ