FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τη δύναμη της έδρας ο Παναιτωλικός, βάζει τέλος στην αδιαφορία ο Αστέρας

Προγνωστικά Ελλάδα: Με τη δύναμη της έδρας ο Παναιτωλικός, βάζει τέλος στην αδιαφορία ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον η δράση στα playouts της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου.

Ατρόμητος - Πανσερραϊκός (17:00)

Πήρε την ισοπαλία ο Ατρόμητος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, το ματς είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, το 0-0 αδικεί την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Το συγκρότημα του Ίλιτς οδηγεί την κούρσα των playouts, έχει βρει ξανά τον καλό ρυθμό της περιόδου που είχε πρωτοαναλάβει ο Σέρβος τεχνικός. Παραμένει εκτός ο καλός εξτρέμ Γιουμπιτάνα. Εκτός επίσης Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Καμαρά και Κουντέ.

Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του Πανσερραϊκού στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη περίοδο. Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει μόνο στον στόπερ, Θυμιάνη και στον μπακ Ντανκερλούι.

Δύσκολο ματς να το προσεγγίσει κανείς, έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που τη δεδομένη στιγμή παίζουν χωρίς πίεση, επιλέγουμε Goal/Goal.

Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά (19:30)

Εκνευρισμός επικρατεί στον Αστέρα για τον τρόπο που έχει μπει η ομάδα στα playouts, μετράει δύο ήττες χωρίς να έχει σκοράρει, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στις 4 φορές που έχει συμμετάσχει σε αυτή την διαδικασία. Προφανώς υπάρχει μια βαθμολογική άνεση, από την άλλη η αδιαφορία θα έχει επιπτώσεις και στον Ράσταβατς και στους ποδοσφαιριστές. Δίχως κάποιο αξιόλογο αγωνιστικό ζήτημα.

Το αήττητο των τεσσάρων αγωνιστικών της Κηφισιάς σταμάτησε στον Βόλο, η εικόνα ήταν κακή, πολλά τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Αυτό προσπαθεί κυρίως να λύσει ο Κώστας Μπράτσος, η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια το -2 από την ζώνη παραμονής αυξάνει την πίεση. Παραμένει νοκ άουτ ο έμπειρος αμυντικός Μποτία. Εκτός επίσης Κλωναρίδης, Αντερέγκεν και Γκόμπελιτς.

Θεωρητικά το κίνητρο υπάρχει μόνο στην Κηφισιά, ωστόσο η ανάγκη για αποτέλεσμα είναι έντονη και στους γηπεδούχους, θα πάμε με τον άσο που καταγράφει άνοδο και από το 2.00 πλέον τιμάται στο 2.18.

Παναιτωλικός - Βόλος (19:30)

Η ισοπαλία στα Γιάννενα θεωρείται καλό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος στο φινάλε είχε και μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ολόκληρο το ματς. Η αγωνία παραμένει, το +2 από την επικίνδυνη ζώνη δεν εξασφαλίζει το παραμικρό. Στην έδρα της η ομάδα του Πετράκη συνήθως παίρνει αυτό που θέλει, παραμένουν οι δύο σημαντικές απουσίες των Σενγκέλια και Ζοάο Πέδρο. Νοκ άουτ επίσης Ταμπίτζε και Μπακάκης.

Ο Βόλος με δύο σερί νίκες κατάφερε να αφήσει πίσω του τα δύσκολα και να βάλει γερές βάσεις παραμονής, ο Κόντης έχει βρει εκτός από τις λύσεις στην επίθεση και αμυντική ισορροπία, κάτι που έλειπε. Η προσπάθεια συνεχίζεται το ίδιο έντονα, εκτίει τιμωρία ο μέσος Ντε Καμπς, επέστρεψε ο αρχηγός της ομάδας, Τσοκάνης.

Ο Παναιτωλικός στα δύσκολα βρίσκει τις λύσεις, αν πάρει το ματς με τον Βόλο θα βρεθεί πολύ κοντά στην παραμονή, ο άσος πληρώνει πλέον 2.07 από το αρχικό 2.20.

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (20:00)

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες ο ΟΦΗ, ένα τρίποντο θα διώξει οριστικά το άγχος της παραμονής. Ξεκίνησε καλά κόντρα στον Ατρόμητο (0-0) είχε φάσεις, στο τέλος κινδύνευσε και να χάσει το ματς. Ο δεξιός μπακ-χαφ Λάρσον αποχώρησε για την Λίλεστρομ της Νορβηγίας, Μπρεσάν, Νέιρα και Χιμένεθ μένουν εκτός και αυτή την αγωνιστική.

Οριακή η κατάσταση στον ΠΑΣ, η ομάδα βρίσκεται στο -5 από την παραμονή, αδυνατεί να πάρει τις νίκες που θα δώσουν ελπίδα, την ίδια στιγμή η διοίκηση ανακοίνωσε την πώληση του συλλόγου. Το ματς στο Ηράκλειο αποτελεί ίσως το τελευταίο… χαρτί για τον Γρηγορίου και τους παίκτες, θα απουσιάσει ο εξτρέμ Τούτου, ο οποίος χάνει όλα τα ματς που απομένουν. Εκτός και ο Μπάλαν.

Ο ΟΦΗ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα του, ο ΠΑΣ δεν έχει περιθώρια, θεωρώ πως το ματς θα ανοίξει, επιλέγω Over 2,5 στο 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Aτρόμητος - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 17:00
  • Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά: 1 (απόδοση 2.18), 19:30
  • Παναιτωλικός - Βόλος: 1 (απόδοση 2.07), 19:30
  • ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα: Over 2,5 (απόδοση 2.02), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ