FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με μομέντουμ Ατρόμητος και Παναιτωλικός

Ο Λιάβας πανηγυρίζει το 1-0 στο Παναιτωλικός - Βόλος
Ο Λιάβας πανηγυρίζει το 1-0 στο Παναιτωλικός - Βόλος INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται η16η αγωνιστική στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της Πέμπτης.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (Πέμπτη 17:00)

Έχει... μομέντουμ ο Παναιτωλικός του Πετράκη

Βελτιώθηκε πολύ το κλίμα με Πετράκη στον Παναιτωλικό, η ομάδα είναι αήττητη 3 αγωνιστικές, μάζεψε 5 βαθμούς στο διάστημα αυτό, δείχνει ικανή να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση μια νίκη επί του Πανσερραϊκού, είναι τιμωρημένος ο μπακ Μαυρίας, εξέτισε ο στόπερ Οικονόμου, ανέτοιμος ο Ντίας (εξτρέμ). Με ίωση ο Μαλής (στόπερ)

Σκληρό... καρύδι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, πήρε σπουδαίο βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις κι ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα! Τέτοιες εμφανίσεις δίνουν δύναμη, το ζητούμενο τώρα είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη. Τιμωρημένος είναι ο Μπέργκστρομ, επιστρέφουν οι Χόβαν (τερματοφύλακας) και Στάικος (χαφ). Διεθνείς υποχρεώσεις για τον Ουεντραόγκο (αμυντικός χαφ) και τον Μασαρίποβ (εξτρέμ). Ντεμπούτο για τον Ουάρντα.

Έχει μομέντουμ ο Παναιτωλικός, δεν υπάρχουν πολλά προβλήματα, ο άσος μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Ατρόμητος - Κηφισιά (Πέμπτη 19:00)

Έχει δώσει άλλον... αέρα ο Ίλιτς στον Ατρόμητο

Ο Ίλιτς έχει... μεταμορφώσει τον Ατρόμητο, το αήττητο σερί με τον Σέρβο προπονητή στον πάγκο έφθασε τα 9 ματς, οι Περιστεριώτες αν και πιέστηκαν πήραν βαθμό και στο ματς με τον Ολυμπιακό, αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να στοχεύουν και στην εξάδα. Θα απουσιάσουν στο Κόπα Άφρικα οι βασικοί Κεσχρίντα (μπακ) και Αγκιμπού Καμαρά (χαφ), τιμωρημένος είναι ο Ντε Μποκ (μπακ). Εκτός ο εξτρέμ Ρομπάιγ με ίωση.

Ανώμαλη... προσγείωση για την Κηφισιά με το εντός έδρας 6-0 από τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Νίλσεν δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του δικεφάλου. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, είναι υποχρεωμένη να κυνηγάει βαθμούς σε όλα τα ματς, το ίδιο θα κάνει και στο Περιστέρι. Επιστρέφουν Ιπαλίμπο και Παρράς, off ο πολύπειρος, Σνάιντερλαν. Με ίωση ο μπακ Λούμορ, νοκ άουτ ο χαφ Πρίτσας.

Έχει ψυχολογία ο Ατρόμητος, η Κηφισιά δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από το ματς, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.35), 17:00
  • Ατρόμητος - Κηφισιά: 1 (απόδοση 1.88), 19:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ