BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα ο Ολυμπιακός για διπλασιασμό στον Βόλο

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Πρεμιέρα playoffs στη Stoiximan Super League και το BetMarket.gr βρίσκει ποντάρισμα σε απόδοση 2.00 στο Βόλος - Ολυμπιακός.

Ξεκίνημα των playoffs στη Stoiximan Super League, με το ενδιαφέρον σαφώς να είναι στη μάχη του 1ου Παναθηναϊκού με τη 2η ΑΕΚ. Δεύτερο σε ενδιαφέρον το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και το λιγότερο εμπορικό παιχνίδι είναι η έξοδος του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Το στοίχημα όμως είναι ξεχωριστό κομμάτι και πολλές φορές δεν συνάδει με την εμπορικότητα των αγώνων. Το πρόγραμμα των playoffs είναι αρκετά ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό και αυτό δίνει ευκαιρία για βαθμούς στον ίδιο.

Έρχεται με φόρα και ψυχολογία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει διπλό στην OPAP Arena. Ο βασικός λόγος που οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη είναι η αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση και η εμφάνιση τους στο δεύτερο μέρος.

Ο Βόλος έρχεται από μία εύκολη ήττα, με 0-1, από τον ΠΑΟΚ στην οποία το σκορ τον κολακεύει. Ο αντίπαλος κατάφερε αρκετές φορές να διασπάσει την άμυνα και να εισβάλει στην περιοχή, οπότε είναι τυχερός που δεν δέχθηκε κι άλλα τέρματα. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Θεσσαλίας δεν έχει και πολλές ελπίδες για να βρεθεί στη πεντάδα και να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε περισσότερο θα παίξει στα playoffs κάνοντας δοκιμές για τη νέα σεζόν. Άλλωστε μιλάμε για μία ομάδα που στα παιχνίδια της κόντρα στου Big-5 δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, αν εξαιρέσουμε ένα, άντε δύο αγώνες.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη, ενώ γεγονός είναι και το ότι ο Ολυμπιακός έχει αρκετά μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι ερυθρόλευκοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί εδώ, όμως όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος η χαμηλή τιμή του διπλού θα μας οδηγήσει σε πιο σύνθετες επιλογές. Ο Βόλος σκόραρε μόνο σε ένα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε με τις ομάδες που κυνηγούν στο πρωτάθλημα, στην ήττα με 1-5 από τον Παναθηναϊκό, εκτός όμως από την κακή επιθετική του λειτουργία ήταν κακός και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός θα έχει περίπου 15.000 φιλάθλους στο πλευρό του και λογικά θα θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, ώστε να διαχειριστεί στη συνέχεια δυνάμεις και σκορ.

Η παραπάνω ανάλυση μας οδηγεί στο combo 2/2 & no goal, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Ολυμπιακός: 2 ημίχρονο / 2 τελικό & no goal (απόδοση 2.00), 17:30

Κορυφαίες στοιχηματικές αναλύσεις, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα σπορ θα βρεις καθημερινά στο BetMarket.gr.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ