FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα από την Ευρώπη Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, στοίχημα στο 2.05

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα από την Ευρώπη Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, στοίχημα  στο 2.05
INTIME SPORTS

Η πέμπτη αγωνιστική στη Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με ντέρμπι στη Λεωφόρο. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (21:00)

Ήταν... Ευρωπαίος ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη, πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Βιγιαρεάλ, άφησε σε δεύτερο ρόλο τους Ισπανούς. Έχει γεμίσει λύσεις πλέον ο Γιοβάνοβιτς και αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι εξόχως σημαντικό, η Ένωση στέρησε από τους πράσινους τον περσινό τίτλο, η Λεωφόρος θα είναι ασφυκτικά γεμάτη. Σε μεγάλη φόρμα ο Ιωαννίδης, βρίσκει τον εαυτό του και ο Σπόραρ, όλα κυλούν ιδανικά για το τριφύλλι, μόνο ο Βαγιαννίδης συνεχίζει στα... πιτς. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αϊτόρ.

Ιστορικό διπλό της ΑΕΚ στο Μπράιτον, κόντρα στις μεγάλες απουσίες στην άμυνα, οι παίκτες του Αλμέιδα σόκαραν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League. Η νίκη αυτή επανέφερε την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα, η Ένωση πάει στο ντέρμπι για να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεση που ξεκίνησε την Πέμπτη. Τα προβλήματα στην άμυνα παραμένουν, ο Βίντα δεν προλαβαίνει, όπως και ο Μουκουντί, ερωτηματικό αποτελεί και ο Χατζησαφί, ο οποίος τραυματίστηκε στην Αγγλία.

Τεράστιο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει ρεβάνς για την περσινή απώλεια του τίτλου, είναι σε φόρμα, η ΑΕΚ βρήκε ψυχολογία και θα παίξει στο... κόκκινο, μπορούν να πετύχουν γκολ και οι δύο μονομάχοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ