FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα από τη Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ, με τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα από τη Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ, με τα γκολ στο ΑΕΚ - Άρης
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά τα τελευταία δύο ματς για τον πρώτο γύρο της Stoiximan Super League και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές σε Τούμπα και OPAP Arena.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κλείνουν τον πρώτο γύρο της Stoiximan Super League. Ειδικά η Ένωση έχει μπροστά της το υψηλό εμπόδιο του Άρη, ο οποίος προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, υποδέχεται τη Λαμία και θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του Ολυμπιακού στο Βόλο για να τον προσπεράσει και ν' ανέβει τουλάχιστον στην τρίτη θέση.

ΠΑΟΚ - Λαμία (Δευτέρα 18:00)

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα του Λουτσέσκου

Ζει το όνειρό του ο ΠΑΟΚ, πέτυχε τεράστια νίκη την Πέμπτη στη Φρανκφούρτη, πέρασε ως πρώτος από τον όμιλό του στο Conference και βρίσκεται πλέον στους 16 της διοργάνωσης. Όλα δουλεύουν... ρολόι για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία και στο πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Εκτίει ο Μουργκ. Εκτός επίσης οι Μπάμπα, Κουλιεράκης και Μεϊτέ. Επιστρέφει ο Νάσμπεργκ. Κανονικά στην αποστολή ο Μάρκος Αντόνιο, που ψάχνει το ντεμπούτο του.

Η Λαμία άγγιξε την τεράστια ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο, το 3-3 δεν αλλάζει κατά πολύ τα σχέδια του Βόκολου, η ομάδα του παραμένει εντός εξάδας. Η αποστολή στην Τούμπα έχει μεγάλες δυσκολίες, είναι τιμωρημένοι οι Παπαδόπουλος και Σιμόν, τραυματίας ο Νούνιες, όλοι βασικότατα... γρανάζια.

Όλα πάνε τέλεια στον ΠΑΟΚ, η διαχείριση του ρόστερ αποδίδει τα μέγιστα, δεν βλέπω πώς οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κάτι από αυτό το ματς.

ΑΕΚ - Άρης (Δευτέρα 21:00)

Ζητείται αποτελεσματικότητα στην ΑΕΚ

Πολλές χαμένες ευκαιρίες ξανά για την ΑΕΚ, δεν πήρε τίποτα από το ματς κόντρα στην Μπράιτον την Πέμπτη και τώρα θα παίξει την παραμονή της στην Ευρώπη, κόντρα στον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ. Εντός συνόρων η νίκη στα Γιάννινα την έφερε στον έναν βαθμό από την κορυφή και φυσικά όλοι περιμένουν δυνατή συνέχεια. Παραμένουν στα... πιτς Γκαρσία και Γιόνσον. Νέα απώλεια ο Στάνκοβιτς, που τραυματίστηκε με την Μπράιτον. Δηλώθηκε να εκτίσει ο Κάλενς. Με ερωτηματικό η συμμετοχή του Γαλανόπουλου και του Φαν Φέερτ.

Από τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν προέρχεται ο Άρης, το 2-0 επί του Παναθηναϊκού έβγαλε μεγάλο ενθουσιασμό εντός της ομάδας, η οποία πλέον είναι σταθερά 5η και θα προσπαθήσει να ανέβει κι άλλο. Ο Μορόν κάνει την διαφορά στην επίθεση, συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει ο μέσος Βερστράτε. Γνωστοί απόντες οι Ματαρίτα, Ρουπ, Φεράρι, Βέλεθ, Πάβισιτς και Μανού Γκαρσία.

Αν η ΑΕΚ γίνει πιο αποτελεσματική δεν θα έχει προβλήματα, φάσεις παράγει, ο Άρης θα παίξει κλειστά και θα ψάξει χώρους για να... χτυπήσει στην κόντρα, το 2-3 γκολ μας καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Λαμία: 1 & Over 3.5 (απόδοση 3.00), Δευτέρα 18:00
  • AEK - Άρης: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), Δευτέρα 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ