CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η δράση στη Stoiximan Super League επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs και των playouts. Δεσπόζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 17:00) Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Ο Λεβαδειακός πήρε 4 βαθμούς στα δύο κολλητά παιχνίδια με τον ΟΦΗ και έδειξε πως είναι σε θέση να δώσει μάχη για την παραμονή. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν ασφαλώς και το κίνητρο παίζει κυρίαρχο ρόλο. Ο Ατρόμητος με 32 βαθμούς δεν έχει απολύτως τίποτα να φοβηθεί, η ομάδα του Πετράκη παίζει για τη ζωή της. Στην κανονική περίοδο στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Λεβαδειακός 2-1 τον Ατρόμητο. Ο άσος ανάμεσα στο 2.40-2.46.

Μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ Λούα Λούα (16/0), επέστρεψε ο εξτρέμ Σακό (6/0). Για τον Ατρόμητο τραυματίας ο στόπερ Στρούγγης (12/0).

(Σάββατο 17:30) Παναιτωλικός - Λαμία

Συνεχίζουν τα θετικά αποτελέσματα με τον Βόκολο στον πάγκο για τη Λαμία. Την πρώτη αγωνιστική των playouts πέτυχε τεράστια νίκη επί του ΠΑΣ με 2-0. Οι 8 βαθμοί στα τελευταία 4 παιχνίδια , 1-1 εκτός με Βόλο.2-1 εντός Άρη, 1-1 εκτός Παναιτωλικό, 2-0 εντός ΠΑΣ, έχουν φέρει τη Λαμία δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Η Λαμία πηγαίνει ξανά μετά από τρεις εβδομάδες στο Αγρίνιο. Οι συνθήκες ήταν ίδιες την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο Παναιτωλικός αδιάφορος, η Λαμία καιγόταν για αποτέλεσμα, έμεινε πίσω στο σκορ από λάθος του Γκαραβέλη, ισοφάρισε και πήρε το βαθμό από εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ του Ντε Βινσέντι. Έχει καλή παράδοση η Λαμία στο Αγρίνιο, στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει ηττηθεί μόλις μία φορά και τρέχει ρεκόρ 1-4-2.

Τρεις συνεχόμενες φορές έχει κερδίσει η Λαμία τον Παναιτωλικό στη διαδικασία των playouts. Δύο συνεχόμενα χρόνια εκτός έδρας. Το Χ2 λίγο πάνω από το 1.60.

Επανέρχονται για τον Αναστασίου ο τερματοφύλακας Γκρατερόλ (4 συμ.) κι ο μπακ Λιάβας (13/0). Για τη Λαμία επιστρέφει ο μέσος Στάνκο (5/0), τιμωρημένοι ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (23/4) και ο φορ Μανούσος (23/0).

(Σάββατο 19:30) ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

Έχει να κερδίσει δέκα παιχνίδια και έμπλεξε ο ΠΑΣ με την ήττα που γνώρισε στην Λαμία. Αγωνιστικά είναι ανώτερος και έχει κάνει καλύτερη σεζόν από τις τρεις ομάδες που κινδυνεύουν. Όμως σε δύο παιχνίδια, με Βόλο εντός και στην Λαμία, δεν πήρε βαθμό ενώ θα μπορούσε να έχει καθαρίσει με την παραμονή. Το πρόγραμμα περίεργο για τον ΠΑΣ, που παίζει εκτός και με τις τρεις ομάδες που κινδυνεύουν, οπότε θα πρέπει για να καθαρίσει να κερδίσει στην έδρα του τις ομάδες που έχουν ήδη σωθεί. Η ομάδα του Στάικου βρίσκεται μόλις στο +5 από την παραμονή, βλέπει να έχουν βρει φόρμα και να παίρνουν βαθμούς οι τρεις από κάτω, οπότε είναι πιεσμένη.

Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι σαν τελικός, καθώς αν δεν το κερδίσει θα δώσει δύσκολη μάχη στην συνέχεια για την παραμονή. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και στη συνέχεια έχει δύο κολλητά εντός έδρας, με Λαμία και Αστέρα. Δεν θα χαριστεί, αλλά είναι πιο κρίσιμος ο αγώνας για τον ΠΑΣ. Αήττητος από το 2001 ο ΠΑΣ στο γήπεδο του με τον ΟΦΗ, 5-5-0 το εντός έδρας ρεκόρ υπέρ του ΠΑΣ απέναντι στον ΟΦΗ. Ο άσος στο 2.49.

Ο Στάικος δεν έχει διαθέσιμο τον μέσο Καραχάλιο (21/0) και τον στόπερ Παντελάκη (21/0). Για τον ΟΦΗ επιστρέφει φορ Φελίπε (3/1), αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Τοράλ (21/6).

(Σάββατο 21:00) Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης

Ο Ιωνικός είχε υποδεχτεί τον Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Σκόραρε στην πρώτη επίθεση του, δεν κινδύνεψε ποτέ με την ισοφάριση.

Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να αναλαμβάνει προς το τέλος της σεζόν μία ομάδα χωρίς ουσιαστικό κίνητρο. Ο Άκης Μάντζιος έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικός τεχνικός, δεν έχει καταφέρει όμως να βελτιώσει τον Αστέρα. Σε 7 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με τον Μάντζιο στον πάγκο μετρά ρεκόρ 0-1-6 χωρίς να έχει σκοράρει, τα τέρματα είναι 0-12.

Ο Ιωνικός με την ήττα στο Περιστέρι έπεσε ξανά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, βλέπει να είναι βελτιωμένοι οι ανταγωνιστές του για τη σωτηρία, έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη. Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία αγωνιστική, προβάδισμα ο άσος που είναι λογικά πτωτικός. Άνοιξε στο 2.60, βρίσκεται στο 2.36.

Χωρίς προβλήματα ο Γρηγορίου, εξέτισε ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (20/0).

Επιστροφές και για τον Μάντζιο. Εξέτισε ο μέσος Αλάγκμπε (7/0), επανέρχονται οι εξτρέμ Κρεσπί (19/3), Μπαρτόλο (16/1) κι ο μέσος Ιγκλέσιας (16/0).

(Κυριακή 18:00) Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη του εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι σε ανταγωνιστή του για τον τίτλο στην πρεμιέρα των playoffs στην OPAP Arena. Αποτέλεσμα που δημιουργεί προσδοκίες για τη συνέχεια. Τη δεύτερη αγωνιστική δίνει το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι στη διαδικασία των playoffs. Βλέπετε ο Βόλος μετρά 9 σερί ήττες και 1-27 τέρματα μετράει στα τελευταία 9 παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο έχει πετύχει ένα εύκολο 4/4 με συνολικό σκορ 12-1.Τα συγκεκριμένα ρεκόρ μιλάνε από μόνα τους. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.57.

Εκτός ο Κουρμπέλης (23/1), επανέρχεται ο Μπερνάρ (22/1). Έτοιμοι Ιωαννίδης, Σπόραρ που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Επιστρέφει για τον Βόλο ο χαφ Μπαριέντος (18/2), αμφίβολοι ο χαφ Γκάγκι (7/1) εξτρέμ Τσιρίνος (10/1).

(Κυριακή 19:30) ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τεράστιο διπλό στο Βικελίδης ο ΠΑΟΚ που τον έφερε ακόμα πιο κοντά στην μάχη του τίτλου. Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 5 βαθμούς και αν κερδίσει την ΑΕΚ, την βάζει από κάτω. Η ομάδα του Αλμέιδα δείχνει να περνά κάμψη στην πιο κρίσιμη χρονική περίοδο της σεζόν και θα έχουν ενδιαφέρον οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού, που βρίσκεται σε δίλημμα για τρεις θέσεις.

Στο κέντρο άμυνας ο Βίντα δεν έχει επιστρέψει καλά μετά το Μουντιάλ και ο Μήτογλου ήταν ο καλύτερος παίκτης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενώ στα δεξιά οι Σιντιμπέ, Ελίασον ψάχνουν την ευκαιρία τους για να μπουν στο βασικό σχήμα του Αλμέιδα. Σε κάθε περίπτωση, το 1Χ & Under 3,5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία 5 παιχνίδια των δύο ομάδων στην Τούμπα, 3 παιχνίδια για το πρωτάθλημα 2 για το Κύπελλο και δίνεται ανάμεσα στο 1.65- 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

(Κυριακή 21:00) Ολυμπιακός - Άρης

Το διπλό που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην ΟPAP Arena τον έχει βάλει γερά στη μάχη του τίτλου. Η κλήρωση των playoffs του έχει δώσει το δικαίωμα να κάνει 2/2 νίκες, στα δύο πρώτα παιχνίδια και να καλύψει ακόμα περισσότερο έδαφος. Τον Άρη τον κέρδισε δύο φορές με 1-0 στα μέσα Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκης. Συνολικά μετρά 5 συνεχόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκης που τον έχει κερδίσει με under 3,5. Ο άσος με under 3,5 προσφέρεται στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών. Έχει και τις κομβικές απουσίες των Εμβιλά, Χάμες ο Ολυμπιακός, οπότε θα ψάξει για νίκη στο όριο.

Εκτός οι Εμβιλά (22/0), Χάμες (18/5), αμφίβολος και ο Μπιέλ (21/8). Θα στερηθεί ξανά τον εξτρέμ Ρουπ (4/1), αμφίβολος και ο φορ Καμαρά (7/1).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ