FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με combo η ΑΕΚ στην Κρήτη για το 2.27

Ο Έκι Πόνσε
Ο Έκι Πόνσε EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η έβδομη αγωνιστική στη Stoiximan Super League με δύο αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης (18:00)

Έδωσε μεγάλη μάχη ο Ατρόμητος στην ΟPAP Arena, η ομάδα του Κόλμαν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν. Ο Ουαλός τεχνικός έκανε και κάποιες αλλαγές, έχοντας "σημαδέψει" την αναμέτρηση με τον Αστέρα, σε μια συντονισμένη προσπάθεια να επιτευχθεί η πρώτη φετινή νίκη. Ο Ντιρκς δεν είναι διαθέσιμος, ο Κιβρακίδης προπονείται κανονικά και μπορεί να αγωνιστεί. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Φρίντγιονσον.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, μετά από 6 χρόνια. Ο Ράσταβατς πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, η ομάδα έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα, η μέχρι τώρα συγκομιδή θεωρείται θετική. Νοκ άουτ ο Ντιαρά, εκτός ο Χριστόπουλος, ανέτοιμος ο Βαλιέντε. Εκτός αποστολής και ο Γκος.

Ματς το οποίο περιμένουν οι γηπεδούχοι σαν εφαλτήριο αντεπίθεσης. Ο Ατρόμητος έχει το ρόστερ για να ανέβει βαθμολογικά, ο άσος είναι η επιλογή μας.

ΟΦΗ – ΑΕΚ (20:00)

Το κάνει πιο εύκολο μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Ξεκίνησε άσχημα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, βελτιώθηκε γρήγορα, ισοφάρισε, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη ο ΟΦΗ. Σταθερή η ομάδα του Νταμπράουσκας, θέλει όμως το κάτι παραπάνω. Η διοίκηση έχει θέσει σαν στόχο την 6η θέση και την είσοδο στα playoffs. Επέστρεψαν Ντίκο και Ριέρα εκτός δράσης ο Χριστογεώργος.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Ατρόμητο. Γενικά μέχρι τώρα αδυνατεί να "καθαρίσει" τα εντός έδρας ματς, κάτι που πέρυσι έμοιαζε με... ρουτίνα. Ο Αλμέιδα συνεχίζει να κάνει πολλές αλλαγές, προσπαθεί να διατηρήσει φρέσκια την ομάδα και όλους τους παίκτες σε επαγρύπνηση, καθώς όλοι παίρνουν ευκαιρίες. Είναι τιμωρημένος ο Σιντιμπέ, επέστρεψε όμως ο Μουκουντί. Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία, εκτός Χατζισαφί, Αμραμπατ και Γιόνσον. Ανέτοιμος ο Βίντα.

Η ΑΕΚ δείχνει πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου ανοίγει τα ματς. Μπορεί να περάσει από την Κρήτη. Πιέζεται το combo με το over 2,5, στο 2.27 πλέον από το αρχικό 2.62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης: 1 (απόδοση 2.18), 18:00
  • ΟΦΗ - ΑΕΚ: 2 & over 2,5 (απόδοση 2.27), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ