CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Η ευκαιρία του Ολυμπιακού και το "πρέπει" του ΠΑΟΚ

Οι Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας
Οι Μπράντον Τόμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας INTIME SPORTS

Φουλ δράση στο κυριακάτικο πρόγραμμα της Stoiximan Super League. Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιξε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, ποδοσφαιρικά άδικο που δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Δεν κέρδισε σε βαθμούς, πήρε όμως ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που μαζί με τη Λαμία και τον Ιωνικό, θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή. Φαίνεται πάντως οι δύο ανταγωνιστές να έχουν πάρει ώθηση από την αλλαγή προπονητή, κάτι που ακόμη δεν έχει βρει με τον Πετράκη ο Λεβαδειακός.

Μια χαρά αντίπαλος για να ξεσπάσουν οι παίκτες του Μίτσελ μοιάζει ο Λεβαδειακός, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος πλησιάζει το 1.50. Δεν είναι ευκαιρία, μοιάζει όμως δύσκολο να μην επαληθευτεί. Τιμωρημένοι οι Ροντινέι (9/0) και Παπασταθόπουλος (18/1), νοκ άουτ ο Εμβιλά (22/0), θα προστατευτεί και ο Χάμες (17/5) που έμεινε και αυτός εκτός. Στην αποστολή ο Σισέ (4/0). Πάγια εκτός Γκάρι Ροντρίγκες (17/2) και Ρέτσος (5/0). Τιμωρημένος ο μπακ Παναγιώτου (13/1) για τον Λεβαδειακό. Νοκ άουτ ο Γερεμέγεφ (3/0) και ο Σακό (6/0).

(Κυριακή 17:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

2-8-1 το ρεκόρ του ΠΑΣ στον δεύτερο γύρο. Από την επιστροφή στη δράση έδειξε τεράστια βελτίωση η ομάδα του Στάικου, που κατάφερε να απομακρυνθεί σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα τελευταία παιχνίδια της βελτίωσε σημαντικά και την αμυντική της συμπεριφορά. Είχε δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια της μέχρι και την 20η αγωνιστική, έχει δεχτεί μόλις 1 στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Μ’ αυτή τη σημαντική βελτίωση στον δεύτερο γύρο βρίσκεται στο +9 από τη σωτηρία. Ο Βόλος εξασφάλισε την εξάδα με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μαθηματικά χρειάζεται έναν βαθμό, που όμως ακόμη και να μην τον βρει στο τέλος, αποκλείεται να του λείψει. Πάντως μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της ομάδας του Μπράτσου το τελευταίο διάστημα. Έχει πάρει περισσότερα από ό,τι αξίζει ο Βόλος, λιγότερα από όσα αξίζει ο ΠΑΣ, που παίζει καλύτερα, αλλά έχει σοβαρές απουσίες. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Για τους γηπεδούχους τραυματίας ο μέσος Καραχάλιος (21/0), ο στόπερ Παντελάκης (21/1), ο εξτρέμ Παμλίδης (21/2), ο εξτρέμ Ροσέρο (15/2), ο χαφ Λιάσος (17/1), αμφίβολος ο μπακ Σόρια (24/0), αλλά εξέτισε ο χαφ/εξτρέμ Τζίμας (20/0).

Για τον Βόλο αποτελεί παρελθόν ο σκόρερ χαφ Κούτσιας που πουλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του MLS, το Σικάγο. Εξέτισε ο μπακ Σι (5/0), πάντα εκτός ο μέσος Μπαριέντος (18/2). Τιμωρημένοι Άλχο (23/0) και Σιελής (21/0).

(Κυριακή 17:30) Λαμία - Άρης

Κάνει μία τίμια προσπάθεια με τον Βόκολο στον πάγκο για να παραμείνει στην κατηγορία η Λαμία. Στον Βόλο έκανε το καλύτερο της παιχνίδι στον δεύτερο γύρο, έφτασε κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη που την έχασε όμως στο 85ο λεπτό. Η εμφάνιση όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν το πρώτο βήμα. Ακόμη πάντως τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα.

Ο Άρης συνέχισε από εκεί που έμεινε στο Γεντί Κουλέ, έκανε δεύτερη καλή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Νταρίντα, που είναι εξαιρετική προσθήκη, θέλει να αξιοποιήσει τη φόρμα του ο Άρης για να καθαρίσει με την 5η θέση που βγάζει Ευρώπη. Έχουν καλές απουσίες οι γηπεδούχοι, το διπλό στο 1.80.

Αμφίβολος ο Τσιλούλης (22/2). Δεν υπολογίζονται ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (17/1) και ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (21/3), τραυματίες ο στόπερ Πάβλοβετς (3/0) κι ο εξτρέμ Τόσιτς (1/0). Εκτός και ο στόπερ Κορνέζος (23/1). Επιστρέφει ο στόπερ Αντέτζο (16/0).

Ο Τερζής δεν υπολογίζει το αξιόλογο φρέσκο απόκτημα Ρουπ (4/1), επιστρέφει όμως ο στόπερ Φαμπιάνο (21/3), ετοιμοπόλεμος ο Ματέο Γκαρσία (22/1).

(Κυριακή 19:30) ΟΦΗ - ΑΕΚ

Τεράστιο διπλό παρά τις απουσίες πέτυχε ο ΟΦΗ στη Νίκαια. Ο ΟΦΗ πάντως σταθερά από την αρχή του χρόνου παίρνει πιο εύκολα εκτός έδρας αποτελέσματα από ό,τι στο γήπεδο του. Έχει πάρει 16 βαθμός εκτός έδρας, μόλις 10 στο Γεντί Κουλέ που οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να αγχώνονται.

Έχει σημαντικές επιθετικές απουσίες η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να πρέπει να δημιουργήσει με αλχημείες επιθετικό δίδυμο, καθώς στη διάθεση του δεν θα έχει ούτε τον Αραούχο, ούτε τον Γκαρσία. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως αν κάνουν το 3/3 θα ξεκινήσουν από την πρώτη θέση στα playoffs. Θα γίνει κανονικά την Τετάρτη το παιχνίδι στο Περιστέρι, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη από την ομάδα του Αλμέιδα. Δεν φοβίζει στην έδρα του ο ΟΦΗ, το διπλό είναι στο 1.76, καθώς καταγράφει άνοδο, η λογική λέει πως θα βρει τρόπο η ΑΕΚ και θα το πάρει.

Ο Νταμπράουσκας δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο αρχηγό/στόπερ Βούρο (23/0) και τον μέσο Περέα (19/1). Επίσης τους τραυματίες φορ Φελίπε (3/1) και τον μεσοεπιθετικό Νέιρα (10/2). "Κόπηκαν" Θεοδουσουλάκης (6/0) και Αποστολάκης (2/0).

Για την ΑΕΚ νοκ άουτ Λιβάι Γκαρσία (22/1), τιμωρημένος ο Αραούχο (23/6), πρόλαβε τελικά ο Βαν Φέερτ (9/4). Τιμωρημένος επίσης και ο Σιμάνσκι (19/1). Με ενοχλήσεις ο Γαλανόπουλος (8/0). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - Ιωνικός

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει σαν ιδανικός αυτόχειρας. Η βαθμολογική θέση που βρίσκεται το -7 από την κορυφή σίγουρα αδικεί την εικόνα, αλλά και τις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες του Λουτσέσκου. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχουν αδικήσει τον ΠΑΟΚ, όμως κάπου θα πρέπει να υπάρξει και αυτοκριτική γιατί έχουν χαθεί βαθμοί σε παιχνίδια που ήταν πραγματικά πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους του.

Ο Ιωνικός μετά από ένα καλό ξεκίνημα που έφερε 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια με τον Γρηγορίου μετρά δύο ήττες στη σειρά. Η λογική λέει πως θα γίνουν τρεις, υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το 2/2 με Ιωνικό εντός και με Βόλο εκτός και να ελπίζει πως θα κάνουν λάθη οι τρεις ανταγωνιστές του που θα τον βοηθήσουν να μπει με ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο στα playoffs.

Θυμίζω πως υπάρχει και η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.80 έχει και σημαντικές απουσίες στην άμυνα ο Ιωνικός.

Επέστρεψε μετά από δύο μήνες ο Ελ Καντουρί (12/0), εκτός ο Ολιβέιρα (23/7), κάρτες ο Σάστρε (18/0), πάντα εκτός Κούρτιτς (10/3), Βιεϊρίνια (10/0), Λύρατζης (10/0), αποθεραπεύθηκε ο Τάισον (5/0). Στην πατρίδα του λόγω γέννησης του παιδιού το ο Σβαμπ (20/1). Εξέτισε ο Κοτάρσκι (22/0), επέστρεψε ο Τσαούσης (9/0). Ανέτοιμος ο Μουργκ (4/0). Εκτός ο Κάργας (3/0).

Πρόβλημα στα μετόπισθεν για τον Ιωνικό, τρεις μπακ είναι τιμωρημένοι οι Μύγας (22/0), Σάκιτς (18/0) και Βαλεριάνος (16/1). Τραυματίας ο εξτρέμ Γούλερι (3/0). Τιμωρημένος και ο χαφ Φαντιγκά (21/0). Νοκ άουτ ο Μπουενά (4/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ