CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς-σταυρόλεξο το Αστέρας - Ατρόμητος

Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 90+8' και ισοφάρισε για τον Αστέρα κόντρα στο Βόλο | 19 Αυγούστου 2022
Ο Μπαράλες πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο 90+8' και ισοφάρισε για τον Αστέρα κόντρα στο Βόλο | 19 Αυγούστου 2022 EUROKINISSI

Ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα στο Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος, το οποίο είναι το μόνο ματς της ημέρας.

(Σάββατο 20:00) Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο ο Αστέρας και έχασε εύκολα με 2-0 από την ΑΕΚ. Συνολικά η ομάδα του Μάντζιου έχει πάρει περισσότερα από όσα άξιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αξιοποίησε την αποβολή του Κουρμπέλη και κέρδισε τον Παναθηναϊκό χωρίς να κάνει ευκαιρία ούτε με παίκτη παραπάνω, ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες, με Παναιτωλικό 0-0 εκτός, 2-2 εντός με τον ΠΑΟΚ και 1-1 εντός με τον ΠΑΣ, μόνο στο Αγρίνιο έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο.

Ο Αστέρας πάντως δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από τη φετινή χρονιά, δεν κινδυνεύει και να υποβιβαστεί, οπότε είναι άνετος. Κάπως έτσι όμως μοιάζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο μετά την ήττα στο Βικελίδης. Η ομάδα του Κόλμαν έχασε και τα δύο εξάποντα που έδωσε για την εξάδα με 2-1.

Οριακά στον Βόλο, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα στο Βικελίδης. Σε κάθε περίπτωση δεν κατάφερε να μπει στη μάχη για τα playoffs. Έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να κερδίσει και τα 3 παιχνίδια που έχει να δώσει και να χάσει και τα δύο ο Βόλος, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, κανένας από τους δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προτιμότερο να πάμε πάσο.

Τιμωρημένος ο στόπερ Καστάνιο (22/1) και ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (19/1), αλλά εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Σίτο (17/2). Ερωτηματικό ο εξτρέμ Κρεσπί (19/3). Τραυματίες Τασουλής (10/0), Μπαρτόλο (16/1) και Κωστέας (6/0). Δεν είναι έτοιμος ο πολύτιμος επιθετικός Ρεγκίς (19/3).

Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε ο μέσος Έρλινγκμαρκ (17/1), ερωτηματικό ο στόπερ Μαυρομάτης (9/0), ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Κλωναρίδης (15/0). Πάγια εκτός Κιβρακίδης (3/0) και Σουάρεθ (9/0)

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ