CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με χάντικαπ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με combo ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Ελλάδα: Με χάντικαπ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με combo ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η μάχη ενόψει playoffs και playouts κορυφώνεται στη Stoiximan Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της 25ης αγωνιστικής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Σάββατο 20:00) Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Έμεινε νωρίς με παίκτη λιγότερο ο Αστέρας και έχασε εύκολα με 2-0 από την ΑΕΚ. Συνολικά η ομάδα του Μάντζιου έχει πάρει περισσότερα από όσα άξιζε στα προηγούμενα παιχνίδια. Αξιοποίησε την αποβολή του Κουρμπέλη και κέρδισε τον Παναθηναϊκό χωρίς να κάνει ευκαιρία ούτε με παίκτη παραπάνω, ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες, με Παναιτωλικό 0-0 εκτός, 2-2 εντός με τον ΠΑΟΚ και 1-1 εντός με τον ΠΑΣ, μόνο στο Αγρίνιο έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλο.

Ο Αστέρας πάντως δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από τη φετινή χρονιά, δεν κινδυνεύει και να υποβιβαστεί, οπότε είναι άνετος. Κάπως έτσι όμως μοιάζουν τα πράγματα για τον Ατρόμητο μετά την ήττα στο Βικελίδης. Η ομάδα του Κόλμαν έχασε και τα δύο εξάποντα που έδωσε για την εξάδα με 2-1.

Οριακά στον Βόλο, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα στο Βικελίδης. Σε κάθε περίπτωση δεν κατάφερε να μπει στη μάχη για τα playoffs. Έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες να κερδίσει και τα 3 παιχνίδια που έχει να δώσει και να χάσει και τα δύο ο Βόλος, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν έχει πραγματικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, κανένας από τους δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προτιμότερο να πάμε πάσο.

Τιμωρημένος παραμένει ο μπακ Καρμόνα (19/0), τιμωρημένος και ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (19/1), αλλά εξέτισε ο μεσοεπιθετικός Σίτο (17/2). Ερωτηματικό ο εξτρέμ Κρεσπί (19/3).

Για τους φιλοξενούμενους εξέτισε ο μέσος Έρλινγκμαρκ (17/1), ερωτηματικό ο στόπερ Μαυρομάτης (9/0), καιρό λείπει ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0)

(Κυριακή 16:00) Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιξε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, ποδοσφαιρικά άδικο που δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Δεν κέρδισε σε βαθμούς, πήρε όμως ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια. Υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που μαζί με τη Λαμία και τον Ιωνικό, θα δώσουν σκληρή μάχη για την παραμονή. Φαίνεται πάντως οι δύο ανταγωνιστές να έχουν πάρει ώθηση από την αλλαγή προπονητή, κάτι που ακόμη δεν έχει βρει με τον Πετράκη ο Λεβαδειακός.

Μια χαρά αντίπαλος για να ξεσπάσουν οι παίκτες του Μίτσελ μοιάζει ο Λεβαδειακός, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος πλησιάζει το 1.50. Δεν είναι ευκαιρία, μοιάζει όμως δύσκολο να μην επαληθευτεί. Τιμωρημένοι οι Ροντινέι (9/0) και Παπασταθόπουλος (18/1), νοκ άουτ ο Εμβιλά (22/0), μάλλον θα προστατευτεί και ο Χάμες (17/5).

(Κυριακή 17:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

2-8-1 το ρεκόρ του ΠΑΣ στον δεύτερο γύρο. Από την επιστροφή στη δράση έδειξε τεράστια βελτίωση η ομάδα του Στάικου, που κατάφερε να απομακρυνθεί σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις. Στα τελευταία παιχνίδια της βελτίωσε σημαντικά και την αμυντική της συμπεριφορά. Είχε δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια της μέχρι και την 20η αγωνιστική, έχει δεχτεί μόλις 1 στα 4 τελευταία παιχνίδια.

Μ’ αυτή τη σημαντική βελτίωση στον δεύτερο γύρο βρίσκεται στο +9 από τη σωτηρία. Ο Βόλος εξασφάλισε την εξάδα με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μαθηματικά χρειάζεται έναν βαθμό, που όμως ακόμη και να μην τον βρει στο τέλος, αποκλείεται να του λείψει. Πάντως μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα της ομάδας του Μπράτσου το τελευταίο διάστημα. Έχει πάρει περισσότερα από ό,τι αξίζει ο Βόλος, λιγότερα από όσα αξίζει ο ΠΑΣ, που παίζει καλύτερα, αλλά έχει σοβαρές απουσίες. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Για τους γηπεδούχους τραυματίας ο μέσος Καραχάλιος (21/0), ο στόπερ Παντελάκης (21/1), ο εξτρέμ Παμλίδης (21/2), ο εξτρέμ Ροσέρο (15/2), ο χαφ Λιάσος (17/1), αμφίβολος ο μπακ Σόρια (24/0), αλλά εξέτισε ο χαφ/εξτρέμ Τζίμας (20/0).

Για τον Βόλο αποτελεί παρελθόν ο σκόρερ χαφ Κούτσιας που πουλήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του MLS, το Σικάγο. Εξέτισε ο μπακ Σι (5/0), πάντα εκτός ο μέσος Μπαριέντος (18/2).

(Κυριακή 17:30) Λαμία - Άρης

Κάνει μία τίμια προσπάθεια με τον Βόκολο στον πάγκο για να παραμείνει στην κατηγορία η Λαμία. Στον Βόλο έκανε το καλύτερο της παιχνίδι στον δεύτερο γύρο, έφτασε κοντά σε μία πολύ σημαντική νίκη που την έχασε όμως στο 85ο λεπτό. Η εμφάνιση όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν το πρώτο βήμα. Ακόμη πάντως τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα.

Ο Άρης συνέχισε από εκεί που έμεινε στο Γεντί Κουλέ, έκανε δεύτερη καλή εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Νταρίντα, που είναι εξαιρετική προσθήκη, θέλει να αξιοποιήσει τη φόρμα του ο Άρης για να καθαρίσει με την 5η θέση που βγάζει Ευρώπη. Έχουν καλές απουσίες οι γηπεδούχοι, το διπλό στο 1.80.

Αμφίβολος ο Τσιλούλης (22/2). Δεν υπολογίζονται ο αρχηγός/μέσος Μπεχαράνο (17/1), ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (21/3) και ο στόπερ Αντέτζο (16/0), τραυματίες ο στόπερ Πάβλοβετς (3/0) κι ο εξτρέμ Τόσιτς (1/0).

Ο Τερζής δεν υπολογίζει το αξιόλογο φρέσκο απόκτημα Ρουπ (4/1), επιστρέφει όμως ο στόπερ Φαμπιάνο (21/3) και μάλλον προλαβαίνει ο Ματέο Γκαρσία (22/1).

(Κυριακή 19:30) ΟΦΗ - ΑΕΚ

Τεράστιο διπλό παρά τις απουσίες πέτυχε ο ΟΦΗ στη Νίκαια. Ο ΟΦΗ πάντως σταθερά από την αρχή του χρόνου παίρνει πιο εύκολα εκτός έδρας αποτελέσματα από ό,τι στο γήπεδο του. Έχει πάρει 16 βαθμός εκτός έδρας, μόλις 10 στο Γεντί Κουλέ που οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να αγχώνονται.

Έχει σημαντικές επιθετικές απουσίες η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να πρέπει να δημιουργήσει με αλχημείες επιθετικό δίδυμο, καθώς στη διάθεση του δεν θα έχει ούτε τον Αραούχο, ούτε τον Γκαρσία, ούτε καν τον Φαν Φερτ, ενώ λείπει και ο Σιμάνσκι. Παρόλα αυτά στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως αν κάνουν το 3/3 θα ξεκινήσουν από την πρώτη θέση στα playoffs. Θα γίνει κανονικά την Τετάρτη το παιχνίδι στο Περιστέρι, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη από την ομάδα του Αλμέιδα. Δεν φοβίζει στην έδρα του ο ΟΦΗ, το διπλό είναι χαμηλό στο 1.40 η λογική λέει πως θα βρει τρόπο η ΑΕΚ και θα το πάρει.

Ο Νταμπράουσκας δεν έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο αρχηγό/στόπερ Βούρο (23/0) και τον μέσο Περέα (19/1). Επίσης τους τραυματίες φορ Φελίπε (3/1) και τον μεσοεπιθετικό Νέιρα (10/2).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΟΚ - Ιωνικός

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει σαν ιδανικός αυτόχειρας. Η βαθμολογική θέση που βρίσκεται το -7 από την κορυφή σίγουρα αδικεί την εικόνα, αλλά και τις δυνατότητες που έχουν οι παίκτες του Λουτσέσκου. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχουν αδικήσει τον ΠΑΟΚ, όμως κάπου θα πρέπει να υπάρξει και αυτοκριτική γιατί έχουν χαθεί βαθμοί σε παιχνίδια που ήταν πραγματικά πολύ ανώτεροι από τους αντιπάλους του.

Ο Ιωνικός μετά από ένα καλό ξεκίνημα που έφερε 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια με τον Γρηγορίου μετρά δύο ήττες στη σειρά. Η λογική λέει πως θα γίνουν τρεις, υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το 2/2 με Ιωνικό εντός και με Βόλο εκτός και να ελπίζει πως θα κάνουν λάθη οι τρεις ανταγωνιστές του που θα τον βοηθήσουν να μπει με ρεαλιστικές ελπίδες για τον τίτλο στα playoffs.

Θυμίζω πως υπάρχει και η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.70 έχει και σημαντικές απουσίες στην άμυνα ο Ιωνικός.

Επέστρεψε μετά από δύο μήνες ο Ελ Καντουρί (12/0), μπορεί να μπει στην αποστολή, αμφίβολος ο Ολιβέιρα (23/7), κάρτες ο Σάστρε (18/0), πάντα εκτός Κούρτιτς (10/3), Βιεϊρίνια (10/0), Λύρατζης (10/0), ερωτηματικό ο Τάισον (5/0). Πρόβλημα στα μετόπισθεν, τρεις μπακ είναι τιμωρημένοι οι Μύγας (22/0), Σάκιτς (18/0) και Βαλεριάνος (16/1). Τραυματίας ο εξτρέμ Γούλερι (3/0).

(Δευτέρα 19:30) Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

Ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι με αντίπαλο ανταγωνιστή του για το πρωτάθλημα πολύ κατώτερος ο Παναθηναϊκός, από καθαρή τύχη πήρε έναν βαθμό που δεν άξιζε. Σε κάθε περίπτωση έμεινε στην κορυφή, έστω και αν η ΑΕΚ χρωστάει ένα παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Αναστασίου σώθηκε εύκολα, δεν κατάφερε να μπει στη μάχη για την εξάδα ήταν σε ολόκληρη την χρονιά μη ανταγωνιστικός με τους μεγάλους. Μοιάζει στο χέρι του Παναθηναϊκού να κερδίσει με over 1,5 που δίνεται στο 1.50.

Εκτος παραμένει ο Βέρμπιτς (19/2) που με την εικόνα που έχει όλη την χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί απώλεια, κάρτες ο Σάρλια (13/0). Επανέρχεται στην ενδεκάδα όμως ο βασικός Μάγκνουσον μετά από καιρό. Κάρτες ο μεσοεπιθετικός Κολοβός (21/2) τραυματίας ο εξτρέμ Νταγκό (16/2) επιστρέφουν ο στόπερ Μαλής (7/1) και ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης (15/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ