CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με χάντικαπ η ΑΕΚ, σταυρόλεξο το ΠΑΣ - Παναθηναϊκός

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η 18η αγωνιστική της Super League με το Ολυμπιακός - Άρης να δεσπόζει, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός έχει δύσκολη δοκιμασία στα Γιάννενα. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της που την χωρίζει από την πρώτη θέση και έχει με το μέρος της μία παράσταση νίκης στη μάχη για τον τίτλο. Ασφαλώς ακόμη είναι νωρίς, βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της διαδρομής και οι βαθμοί που διεκδικούνται είναι πολλοί. Το πιο σπουδαίο όμως νέο ήρθε με την ανανέωση Αλμέιδα. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της ομάδας έβγαλε το βάρος του “πρέπει” από την ομάδα, καθώς έδειξε πως υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από το αγωνιστικό σχέδιο που υπάρχει από το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν ο Αλμέιδα και οι παίκτες του.

Ο Παναιτωλικός περνά άσχημη φάση, ήταν τυχερός που στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποβλήθηκε ο Γιαννιώτας και κατάφερε με παίκτη παραπάνω να πάρει 3 σημαντικούς βαθμούς, ακολούθησε το ταπεινωτικό 4-0 από τον ΟΦΗ. Η ΑΕΚ αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει με μεγαλύτερη του ενός τέρματος διαφορά. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 ανάμεσα στο 1.55- 1.60.

Σταθερά τραυματίες οι Γκατσίνοβιτς (12/4), Ελίασον (9/0) και Μοχαμάντι (10/0). Νοκ άουτ ο Σιντιμπέ (5/0) και ο Τζαβέλλας (7/0) με τον Γαλανόπουλο (7/0). Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο μέσο Φλόρες (16/0), ετοιμοπόλεμος ο αμυντικός Λάρσον (16/0) που έλειψε στο προηγούμενο, νοκ άουτ ο εξτρέμ Νταγκό (15/2). Πάντα εκτός ο μέσος Ντουάρτε (11/0), επιστρέφει ο εξτρέμ Μόρσεϊ (11/0).

(Κυριακή 17:00) Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός

Τρία παιχνίδια έχει δώσει με τον Μάντζιο προπονητή ο Αστέρας, έχασε εύκολα στο Καραϊσκάκης και στο Βικελίδης, κέρδισε εύκολα 3-0 τη Λαμία. Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ασφαλώς και μοιάζει περισσότερο με το παιχνίδι που έδωσε με τη Λαμία και είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσει ο Αστέρας για να βελτιώσει τη θέση του, μπας και μπορέσει στο τέλος να μπει στη μάχη για την εξάδα.

Δεν είναι εύκολο, 9 είναι οι βαθμοί της διαφοράς από τον Βόλο, όμως η ομάδα του Μπράτσου δεν είναι καλά. Οπότε μία νίκη επί του Λεβαδειακού, που προβλημάτισε με την εικόνα του στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΠΑΣ, μπορεί και να αλλάξει την κουβέντα για τους στόχους που θα βάλει ο Αστέρας στην συνέχεια, ειδικά αν ο Βόλος δεν καταφέρει τη Δευτέρα να περάσει ούτε από τη Νίκαια. Ο άσος του Αστέρα στο 1.75, που καταγράφει ανοδική πορεία τις τελευταίες ώρες.

Εξέτισε ο φορ Μπαράλες (14/1), ούτε τώρα ο επιθετικός Μπενίτο (11/1) και ο εξτρέμ Μπαρτόλο (12/0). Νοκ άουτ Τιλίκα (16/3) και Καπίγια (1/0). Ο Βέλιτς δεν έχει στην διάθεση του τον στόπερ Βινίσιους (12/0), τον Λιάγκα (9/1) και τον μπακ Ντεντάκη (2/0). Πάγια εκτός επίσης ο γκολκίπερ Μάρκοβιτς (14/0).

(Κυριακή 19:30) Ολυμπιακός - Άρης

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μία περίοδο που αξιοποιεί το βατό του πρόγραμμα, βελτιώνεται σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι, μειώνει τη διαφορά και ετοιμάζεται για έναν δύσκολο Φεβρουάριο. Παίζοντας με πολλούς δημιουργούς καταφέρνει και φτάνει εύκολα σε τελική και τα τελευταία του παιχνίδια τα έχει καθαρίσει από νωρίς.

Ο Άρης στο πρόσφατο ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μισή συνεργασία και το τελικό 1-0 δεν απεικονίζει την πραγματική διαφορά που έδειξαν οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πρέπει μέσα σε δέκα ημέρες να δείξει πολύ μεγάλη βελτίωση ο Άρης για να μην επιβεβαιωθεί ο μικρός, αλλά λογικός, άσος στο 1.40 στο μέσο όρο των εταιριών, που τις τελευταίες ώρες έχει κατρακυλήσει.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Ρέαμπτσουκ (15/0), παρότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Κόπηκαν ξανά Μπα (7/0), Ουί Τζο (5/0), Σισέ (3/0) και Βαλμπουενά (8/2). Επιστρέφει ο επιθετικός Πάλμα (14/7) για τον Άρη, σταθερά απών ο στόπερ Ενκουλού (8/1).

(Κυριακή 20:30) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο. Ο ΠΑΣ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, βγάζοντας από την κουβέντα τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Πρόσφατα πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό και κέρδισε την ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να βρει τρόπο για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τα πάνω της και ετοιμάζει σχήμα με δύο στράικερ. Με δεδομένο πως δεν θα παίξει ο Τσέριν, θα κατέβει στους Ζωσιμάδες με δύο εξάρια Πέρεθ και Κουρμπέλη και επιθετικό δίδυμο τους Σπόραρ - Ιωαννίδη, κάτι που δοκίμασε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τον Βόλο.

Δύσκολη η πρόγνωση, μοιάζει με παιχνίδι που κρίνει όλη τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Αν το κερδίσει παίρνει μία νίκη σε μία έδρα που γκέλαραν οι ανταγωνιστές του, με νέα γκέλα θα αρχίσει να θυμίζει λαγό σε μαραθώνιο. Στοιχηματικά δεν βγαίνει άκρη.

Σταθερά τραυματίας ο πολύτιμος εξτρέμ Ροσέρο (14/2) και ο αμυντικός χαφ Μπιλμπάο (12/0). Τιμωρημένος ο Τσέριν με τον ΠΑΣ, νοκ άουτ ο Μάγκνουσον (13/1), ξεπέρασε τον τραυματισμό ο Χουάνκαρ (15/0), μακροχρόνια απών ο Αϊτόρ (9/8).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ