BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με 1.89 και 3.45 στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Στιγμιότυπο από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός INTIME

Το BetMarket.gr αναλύει τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet και καταλήγει σε δύο στοιχηματικές επιλογές.

Το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου έχει 2+1 σπουδαία παιχνίδια. Δύο που ενδιαφέρουν όλο τον κόσμο, τα προημιτελικά του Champions League σε Μαδρίτη και Μιλάνο, και ένα με έντονο ενδιαφέρον εντός συνόρων.

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ, για μια θέση στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Με την Ενωση σαφώς να έχει το προβάδισμα από το πρώτο ματς, αλλά το κλίμα που βγαίνει από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει να διεκδικήσει την παραμικρή πιθανότητα για να πετύχει μια σπουδαία ανατροπή.

Το 3-1 του πρωταθλήματος επιτρέπει σκέψεις πως μπορεί να πετύχει ένα παρόμοιο σκορ και σήμερα. Το θετικό είναι πως πρόκειται για μια ικανότατη ομάδα επιθετικά, που βρίσκει εύκολα δίχτυα και εντός έδρας έχει σκοράρει 11 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια του. Το πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους είναι πως έχουν χάσει την αμυντική τους σταθερότητα και έχουν δεχθεί γκολ και στις τρείς τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ σε δύο απ’ αυτές δέχθηκαν από δύο τέρματα.

Αν η ΑΕΚ είχε έναν προπονητή που προσαρμόζει το πλάνο του ανάλογα με το παιχνίδι και τον αντίπαλο, τότε θα περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Όμως, επειδή στον πάγκο της κάθεται ο Αλμέιδα, ο οποίος επιλέγει μια τακτική με υψηλό ρυθμό, περιμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση και φάσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να ρισκάρει, όπως και να παίξει ο αντίπαλος, οπότε αναμένεται να αγωνιστεί επιθετικά και να ψάξει το γκολ από νωρίς. Επιθετικά έχει αρκετές ικανότητες και αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, όμως τελευταία η αμυντική του παρουσία είναι αρκετά κακή. Για να καταφέρει να διεκδικήσει την πρόκριση εδώ δε χρειάζεται μόνο να σκοράρει, αλλά και να μη δεχθεί γκολ, όμως με όσα βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πρόκειται για δύο ομάδες που όταν βρίσκουν χώρους τους αξιοποιούν και με τον τρόπο που περιμένουμε να παίξουν εδώ, αναμένεται να μας χαρίσουν έναν αγώνα με φάσεις και γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Goal/Goal (απόδοση 1.89), 19:30
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Οver 3,5 (απόδοση 3.45), 19:30

Aναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και Φόρμουλα 1 καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ