FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς με "πρέπει" για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς με "πρέπει" για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
INTIME

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες της Πέμπτης άφησαν θετικά και αρνητικά αποτυπώματα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα κυριακάτικα ματς για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League. Φυσικά, το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βόλο έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλοι περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσουν οι ερυθρόλευκοι μετά τη βαριά ήττα στο Φράιμπουργκ για το Europa League κι αν τελικά θα είναι αυτό το τελευταίο ματς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο των Πειραιωτών. Μονόδρομος η νίκη και για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ. Ανοιχτό ματς αναμένεται στο Περιστέρι.

Βόλος - Ολυμπιακός (Κυριακή 16:30)

Πήρε μεγάλη ανάσα ο Βόλος με την νίκη επί του Πανσερραϊκού την Τετάρτη στο εξ αναβολής εντός έδρας ματς. Έχει ξεκινήσει καλά ο Λόπεθ, ήδη 4 βαθμοί η συγκομιδή του, αλλά τώρα έχει αρκετά προβλήματα να λύσει. Εκτός είναι οι Μπαριέντος, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, εκτίουν ποινή οι Ντέλετιτς, Τσοκάνης, Τάχατος. Ειδικά οι Μπαριέντος, Ντέλετιτς και Τσοκάνης είναι βασικότατοι και πολύ επιδραστικοί για την ομάδα τους.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη γνώρισε την συντριβή από την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση, ο Μαρτίνεθ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Σε μια τέτοια κατάσταση οι παίκτες θα κληθούν να βγουν μπροστά, είναι ένα ματς που μπορούν να κερδίσουν θα έχουν και κόσμο στο πλευρό τους, παραμένουν εκτός οι στόπερ Πορόζο και Φρέιρε. Νοκ άουτ επίσης οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σκάρπα.

Σε όποια κατάσταση και να είναι οι ερυθρόλευκοι, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουν, είναι πολλές και κυρίως σημαντικές οι απουσίες των γηπεδούχων.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 17:30)

Από ένα... τρελό ματς στη Λαμία προέρχεται ο Ατρόμητος, το 3-3 αφήνει διάφορα συναισθήματα, καθώς η ομάδα προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά 0-2, αλλά λίγο μετά τη σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ, για να ισοφαρίσει στη συνέχεια. Γενικά με τον Ίλιτς οι Περιστεριώτες σκοράρουν εύκολα, ανασταλτικά πρέπει να βελτιωθούν. Εκτίουν οι Τσακμάκης (στόπερ) και Βαλένσια (εξτρέμ). Νοκ άουτ Ιμερέκοφ (στόπερ) και Αντζίελσκι (φορ).

Είναι εμφανής η ανασύνταξη του ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό πρέπει να συνοδευτεί και από βαθμούς, η ομάδα παραμένει στα χαμηλά. Πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ, έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, μετά πιέστηκε μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ. Είναι σημαντικές οι επιστροφές των Σόρια (μπακ) και Λιάσου (χαφ). Κανονικά μέσα και ο πολύτιμος φορ Κόντε, που ξεπέρασε μία γαστρεντερίτιδα. Εκτός οι Λώλης, Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα.

Ο Ατρόμητος ρίχνει το βάρος στην επίθεση επί ημερών Ίλιτς, ο ΠΑΣ αναγκαστικά παίζει ανοικτά, μπορούμε να δούμε γκολ και από τους δύο.

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (Κυριακή 19:30)

Μπήκε αργά στο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός, προσπάθησε να επιστρέψει από το σε βάρος του 3-0, πέτυχε δύο τέρματα όχι κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος έμεινε η γλυκιά γεύση από αυτή την προσπάθεια. Στο πρωτάθλημα η ήττα από τον Άρη, έφερε σε απόσταση... αναπνοής όλους τους διεκδικητές, δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας. Γνωστές οι απουσίες στην άμυνα των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Το πρόβλημα όμως στους στόπερ επιδεινώθηκε αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Γεντβάι. Ο Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμο μόνο έναν καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό, τον Σένκεφελντ και εκτός απροόπτου θα επιστρατεύσει δίπλα στον Ολλανδό τον Αράο.

Περνάει κρίση ο ΟΦΗ η νέα εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Βόλο, διατήρησε την εσωστρέφεια. Δημιουργεί φάσεις, αναλογικά όμως σκοράρει λίγο, ενώ και ανασταλτικά δέχεται γκολ εδώ και 4 αγωνιστικές. Ψάχνει να βρει λύσεις ο Νταμπράουσκας, δέχεται κι αυτός κριτική, το κλίμα εντός της ομάδας είναι καλό, επιστρέφουν Βούρος και Τοράλ. Νοκ άουτ ο Μπάκιτς (επιθετικός χαφ), εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Μοσκέρα (εξτρέμ).

Ματς που δεν μπορεί να δει κάτι διαφορετικό εκτός από τη νίκη ο Παναθηναϊκός, αλλά έχει και κούραση από την Πέμπτη, ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να αμυνθεί σωστά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος - Ολυμπιακός: 2 & Οver 3,5 (απόδοση 2.62), 16:30
  • Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal & Οver 2,5 (απόδοση 2.45), 17:30
  • Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ