CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Συνεπείς για σφιχτό ματς Άρης και Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μάχη για τον τίτλο στη Stoiximan Super League φουντώνει. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε πονταρίσματα.

(Κυριακή 16:00) Βόλος - Ατρόμητος

Σε ένα διάστημα που είχε δημιουργηθεί μία δυναμική που έδειχνε πως ο Ατρόμητος είναι ικανός να κάνει την ανατροπή και να προλάβει την 6άδα ήρθε η περασμένη αγωνιστική να αλλάξει ξανά τις ισορροπίες. Η ιστορία με τα δοκάρια δεν αποκλείεται να κοστίσει σημαντικά στην ομάδα του Κόλμαν και ο Βόλος ξαφνικά θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου και επικράτησε 3-0 στη Λειβαδιά.

Ο Ατρόμητος για να παραμείνει στη μάχη της 6άδας χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα. Αν δεν υπήρχε το θετικό δείγμα του Βόλου στη Λειβαδιά θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή. Πρόκειται πάντως για την τελευταία ευκαιρία του Ατρομήτου να κρατηθεί ζωντανός στην μάχη για την έκτη θέση. Το Χ2 στο 1.62 στον μέσο όρο των εταιριών, το οποίο καταγράφει πτώση τις τελευταίες ώρες.

Νοκ άουτ ο μέσος Μπαριέντος (18/2), τραυματίας παραμένει ο φορ Οζέγκοβιτς (15/5). Ετοιμοπόλεμος ο αρχηγός/χαφ Τσοκάνης (12/3). Επιστρέφουν για τον Ατρόμητο ο μπακ Ντε Μποκ (18/0) και ο στόπερ Μαυρομάτης (9/0). Λείπει στα τελευταία ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0). Πάγια εκτός ο στόπερ Σουάρεθ (9/0) και ο μπακ Κιβρακίδης (3/0).

(Κυριακή 20:00) Άρης - Παναθηναϊκός

Ο Άρης μετά την ήττα του στη Νίκαια ολοκλήρωσε άδοξα τη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου. Για ακόμα μία φορά θα αναλάβει ο Αποστόλης Τερζής, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι είναι τελικός. Όμως η εικόνα που δείχνει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς το 2023 δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Για να είμαι ακριβής πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός για να περάσει με διπλό από το Βικελίδης.

Σε αυτό που δείχνει συνέπεια είναι πως τα παιχνίδια του έχουν λίγα τέρματα. Ο Παναθηναϊκός μετρά ένα σερί με 10/11 under 2,5. Επίσης ο Άρης δεν βάζει γκολ στους μεγάλους ούτε με αίτηση. Αυτά τα στοιχεία έχουν αντιληφθεί οι εταιρίες και προσφέρουν το under 2,5 σε πολύ χαμηλές τιμές στο 1,42.

Νέο απόκτημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Φρέσκο πρόβλημα ο μέσος Ντουκουρέ (8/0), τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία (17/4), αλλά εξέτισε ο μέσος Ετέμπο (13/0), ενώ επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (15/7). Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον στόπερ Μπράμπετς (15/0) που έμεινε εκτός. Εξέτισε για τον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης (17/0), ανέτοιμος ο Μάγκνουσον (13/1) που έμεινε τελικά εκτός. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ