CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Δεν ξεφεύγει το σκορ στα Γιάννενα, στοίχημα στο 1.62

Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Παμλίδης πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League, μια αναμέτρηση περιλαμβάνει το σαββατιάτικο πρόγραμμα. Ο ΠΑΣ κοντράρεται με τον Ιωνικό και ο Τσάρλυ καταλήγει σε ποντάρισμα.

(Σάββατο 20:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός

Με μόλις μία ήττα στον δεύτερο γύρο και ρεκόρ 2-5-1 ο ΠΑΣ έχει καταφέρει να αποσπαστεί 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ιωνικός έδειχνε πως πηγαίνει κατευθείαν για τον γκρεμό, όμως η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας άλλαξε τα δεδομένα. Δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Γρηγορίου στον πάγκο και η πολύ καλή προσαρμογή του ρόστερ στο 4-3-3 που εφαρμόζει ο νέος προπονητής έχει δημιουργήσει έναν άνεμο αισιοδοξίας.

Ο Ιωνικός μάλιστα με τις νίκες στη Λαμία και εντός επί του Άρη κατάφερε να βάλει δύο ομάδες από κάτω του. Σημαντικό το παιχνίδι για την πορεία και των δύο ομάδων, αν το κερδίσει ο ΠΑΣ εξασφαλίζει πως στα playouts θα παίξει χωρίς άγχος, αν πάρει αποτέλεσμα ο Ιωνικός χτίζει σοβαρή δυναμική και κρατά ακόμη μία ομάδα κοντά σε αυτές που θα παίξουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει μία εικόνα μέσα στην χρονιά που δεν κρατά το μηδέν και είναι η πιο επιθετική ομάδα κάτω από την εξάδα. Παρόλα αυτά στο Ηράκλειο έδειξε έναν διαφορετικό χαρακτήρα μέσα από το οποίο πήρε το 0-0 με τον ΟΦΗ. Ο Ιωνικός με την αλλαγή προπονητή και με την αλλαγή συστήματος είναι πιο δεμένος αμυντικά. Μία πραγματικότητα που με οδηγεί στο να επιλέξω το under 2,5 στο 1.62.

Επιστρέφει ο μέσος Τζίνο (5/0), νοκ άουτ ο Τσιντώτας (6 συμ.). Πάντα εκτός ο εξτρέμ Ροσέρο (14/2) κι ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0). Ανέτοιμος ο χαφ Μπιλμπάο (12/0). Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μπακ Βαλεριάνος (14/1). Τραυματίας ο εξτρέμ Γούλερι (3/0), ερωτηματικό ο στόπερ Σόουζα (10/0). Νοκ άουτ ο Τσίμπσαχ (8/0).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ