CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κλειστό ματς το Άρης - Παναθηναϊκό

Προγνωστικά Ελλάδα: Κλειστό ματς το Άρης - Παναθηναϊκό
INTIME

Η μάχη για τον τίτλο στη Stoiximan Super League φουντώνει. Σειρά παίρνει η 22η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του τριημέρου και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

(Σάββατο 20:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός

Με μόλις μία ήττα στον δεύτερο γύρο και ρεκόρ 2-5-1 ο ΠΑΣ έχει καταφέρει να αποσπαστεί 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ιωνικός έδειχνε πως πηγαίνει κατευθείαν για τον γκρεμό, όμως η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας άλλαξε τα δεδομένα. Δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Γρηγορίου στον πάγκο και η πολύ καλή προσαρμογή του ρόστερ στο 4-3-3 που εφαρμόζει ο νέος προπονητής έχει δημιουργήσει έναν άνεμο αισιοδοξίας.

Ο Ιωνικός μάλιστα με τις νίκες στη Λαμία και εντός επί του Άρη κατάφερε να βάλει δύο ομάδες από κάτω του. Σημαντικό το παιχνίδι για την πορεία και των δύο ομάδων, αν το κερδίσει ο ΠΑΣ εξασφαλίζει πως στα playouts θα παίξει χωρίς άγχος, αν πάρει αποτέλεσμα ο Ιωνικός χτίζει σοβαρή δυναμική και κρατά ακόμη μία ομάδα κοντά σε αυτές που θα παίξουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει μία εικόνα μέσα στην χρονιά που δεν κρατά το μηδέν και είναι η πιο επιθετική ομάδα κάτω από την εξάδα. Παρόλα αυτά στο Ηράκλειο έδειξε έναν διαφορετικό χαρακτήρα μέσα από το οποίο πήρε το 0-0 με τον ΟΦΗ. Ο Ιωνικός με την αλλαγή προπονητή και με την αλλαγή συστήματος είναι πιο δεμένος αμυντικά. Μία πραγματικότητα που με οδηγεί στο να επιλέξω το under 2,5 στο 1.62.

Επιστρέφει ο μέσος Τζίνο (5/0), αμφίβολος ο Τσιντώτας (6 συμ.) που δίνεται αμφίβολος. Πάντα εκτός ο εξτρέμ Ροσέρο (14/2) κι ο μπακ/χαφ Κιάκος (8/0). Για τους φιλοξενούμενους τιμωρημένος ο μπακ Βαλεριάνος (14/1). Τραυματίας ο εξτρέμ Γούλερι (3/0), ερωτηματικό ο στόπερ Σόουζα (10/0).

(Κυριακή 16:00) Βόλος - Ατρόμητος

Σε ένα διάστημα που είχε δημιουργηθεί μία δυναμική που έδειχνε πως ο Ατρόμητος είναι ικανός να κάνει την ανατροπή και να προλάβει την 6άδα ήρθε η περασμένη αγωνιστική να αλλάξει ξανά τις ισορροπίες. Η ιστορία με τα δοκάρια δεν αποκλείεται να κοστίσει σημαντικά στην ομάδα του Κόλμαν και ο Βόλος ξαφνικά θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου και επικράτησε 3-0 στη Λειβαδιά.

Ο Ατρόμητος για να παραμείνει στη μάχη της 6άδας χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα. Αν δεν υπήρχε το θετικό δείγμα του Βόλου στη Λειβαδιά θα ήταν πιο εύκολη η επιλογή. Πρόκειται πάντως για την τελευταία ευκαιρία του Ατρομήτου να κρατηθεί ζωντανός στην μάχη για την έκτη θέση. Το Χ2 στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο μέσος Μπαριέντος (18/2), τραυματίας παραμένει ο φορ Οζέγκοβιτς (15/5). Επιστρέφουν για τον Ατρόμητο ο μπακ Ντε Μποκ (18/0) και ο στόπερ Μαυρομάτης (9/0). Λείπει στα τελευταία ο εξτρέμ Κλωναρίδης (15/0).

(Κυριακή 20:00) Άρης - Παναθηναϊκός

Ο Άρης μετά την ήττα του στη Νίκαια ολοκλήρωσε άδοξα τη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου. Για ακόμα μία φορά θα αναλάβει ο Αποστόλης Τερζής, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι είναι τελικός. Όμως η εικόνα που δείχνει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς το 2023 δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Για να είμαι ακριβής πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός για να περάσει με διπλό από το Βικελίδης.

Σε αυτό που δείχνει συνέπεια είναι πως τα παιχνίδια του έχουν λίγα τέρματα. Ο Παναθηναϊκός μετρά ένα σερί με 10/11 under 2,5. Επίσης ο Άρης δεν βάζει γκολ στους μεγάλους ούτε με αίτηση. Αυτά τα στοιχεία έχουν αντιληφθεί οι εταιρίες και προσφέρουν το under 2,5 σε πολύ χαμηλές τιμές στο 1,42.

Νέο απόκτημα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Φρέσκο πρόβλημα ο μέσος Ντουκουρέ (8/0), τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Γκαρθία (17/4), αλλά εξέτισε ο μέσος Ετέμπο (13/0), ενώ επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ Πάλμα (15/7). Εξέτισε ο Κουρμπέλης (17/0), ερωτηματικό παραμένει ο Μάγκνουσον (13/1) που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

(Δευτέρα 17:00) Λαμία - ΟΦΗ

Μετά τη σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τη Λαμία ήρθε μία θετική εμφάνιση στη Λεωφόρο χωρίς όμως να φέρει αποτέλεσμα. Το κλίμα πάντως δεν είναι καλό στη Λαμία. Ο Παντελίδης έχει στον πάγο τρία βαριά χαρτιά, Ντε Βινσέντι, Ατέντζο και τον αρχηγό Μπεχαράνο. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αγωνιστική πρόοδο, έχει ένα μαξιλάρι 7 βαθμών από την επικίνδυνα ζώνη που θέλει να το διατηρήσει. Με τον Νταμπράουσκας τα έχει καταφέρει σε πραγματικά πολύ πιο δύσκολες έδρες από αυτή της Λαμίας. Το Χ2Δ στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εξέτισε ο μέσος Στάνκο (2/0) για τους γηπεδούχους. Τιμωρημένος για τους φιλοξενούμενους ο γρήγορος φορ Ντικό (19/3) επιστρέφει ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Νέιρα (9/2).

(Δευτέρα 18:00) Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Δεν σκόραρε αλλά έκανε την καλύτερη του εμφάνιση επι Μάντζιου ο Αστέρας στο Αγρίνιο και πήρε την ισοπαλία, είχε προηγηθεί και η τυχερή νίκη επί του Παναθηναϊκού σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 33ο λεπτό, όμως έκανε μόλις μια ευκαιρία και κέρδισε με 1-0. Ο Αστέρας ούτε κινδυνεύει, ούτε διεκδικεί κάτι από τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι είναι κομβικό. Αν δεν περάσει από την Τρίπολη θα ανοίξει αρκετά η ψαλίδα από την πρώτη θέση. Πηγαίνει με υποχρέωση νίκης στην Τρίπολη η ομάδα του Λουτσέσκου, είναι πολύ βελτιωμένη και αξίζει να μείνει σε τροχιά τίτλου. Το διπλό στο 1.85.

Εξέτισαν για τους γηπεδούχους ο μέσος Μουνάφο (14/1) και ο μπακ/χαφ Γκαρντάφσκι (17/1). Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο μέσος Ιγκλέσιας (12/0). Ερωτηματικό για τον Κουλιεράκη (17/1), που χτύπησε την περασμένη εβδομάδα, λογικά ξανά εκτός ο Τάισον (2/0). Σταθερά λείπουν Βιεϊρίνια (10/0), Ελ Καντουρί (11/0), Κούρτιτς (10/3) και Λύρατζης (10/0).

(Δευτέρα 18:30) ΑΕΚ - Λεβαδειακός

Δεν έγινε το παιχνίδι στο Περιστέρι με την ΑΕΚ να θεωρεί πως θα το κερδίσει χωρίς να χρειαστεί να το παίξει. Η ομάδα του Αλμέιδα την περασμένη Πέμπτη στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος Novibet με τον Ολυμπιακό έδειξε πως παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση κερδίζοντας εύκολα 3-0, καθαρίζοντας την πρόκριση για τον τελικό από το πρώτο παιχνίδι.

Στα τελευταία 7 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Kύπελλο μετρά κατά μέσο όρο 3 τέρματα. Ο Λεβαδειακός γνώρισε σκληρή ήττα εντός από τον Βόλο με 3-0 και η εικόνα του δείχνει πως πολύ δύσκολα θα βάλει δύο ομάδες από κάτω, ειδικά τώρα που βελτιώθηκε ο Ιωνικός. Η νίκη της ΑΕΚ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ανάμεσα στο 1.45 - 1.50.

Αμφίβολος ο Φερνάντες (4/0), συνεχίζει εκτός ο Μοχαμάντι (10/0). Τιμωρημένος για τον Λεβαδειακό ο μπακ Βήχος (14/0) και ο επιθετικός Δούμτσιος (16/1). Δύσκολα ο εξτρέμ Τορό (11/0).

(Δευτέρα 21:00) Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Ήταν χειρότερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα έπαιξε για το 0-0 και είναι επιτυχία που κατάφερε να το πάρει. Δεν είχε την ίδια τύχη στη Νέα Φιλαδέλφεια που έφαγε 3 από την ΑΕΚ και προβλημάτισε. Είναι φανερό πως είναι πολύ πίσω και από τους δύο Δικεφάλους. Η ομάδα του Αναστασίου συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο στο πρωτάθλημα. Δεν έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την 6η θέση, είναι πολύ ανώτερη και στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα μπει στα playouts χωρίς άγχος και πίεση.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο να μην κερδίσει το παιχνίδι, έχει στην άμυνα του όμως θέματα και δέχεται εύκολα φάσεις. Ο Παναιτωλικός αναμένεται να παίξει ελεύθερα, ποντάρισμα στο over 2,5 που βρίσκεται ανάμεσα στο 1.60-1.65.

Τιμωρημένος ο Ρέαμπτσουκ (19/0), σταθερά λείπουν Μαρσέλο (3/0), Σισέ (4/0) και Μπα (7/0). Για τον Παναιτωλικό τιμωρημένος ο εξτρέμ Σενγκέλια (21/3), λείπουν εσχάτως ο μπακ Αποστολάκης (12/0), ο κίπερ Ανέστης (15 συμ.) και ο εξτρέμ Νταγκό (15/2).

TAGS CHARLIE BETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ